[食家報告] Brix 同Ipanama一個月食盡唔同鬼妹之我見

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

因為小弟自小係外國讀書,大部分女朋友亦都係鬼妹,所以好自然叫雞都係叫鬼妹,但係唔知點解,我覺得雞場既鬼妹歧視我地華人程度比起正常社交圈子仲要高,就過往呢一個月我食左俄妹,意大利,東歐美國等等,佢地會問好多奇怪問題而比起我食既越南妹,馬拉妹印尼妹等等都唔會問既問題

例如係傾唔夠兩句佢唔單止會問你酒店係邊,仲會要你出示房卡證明

另外,佢地緊張既情度有時真係另我卻步,試過係搭的士途中已經要問我收定錢,我話番酒店先俾佢地都唔肯

入戲肉啦,搞野更加係諸多問題,我呢d老淫蟲已經傾好晒可以咀可以環保先帶佢走,但係佢地去到都會話唔一齊沖涼,唔錫蛋蛋, 試過有d 我帶左套想射果陣要我射出黎,即係帶住套要你連j帶套抽出佢個西先好射,真係what the fuck....

亦都有試過狗仔果陣佢兩隻手都要揸住我條j,我話唔好咁得唔得佢地都話唔得。。。佢話驚個套甩

呢d 問題有時多到我會叫佢回水,試過有一次佢叫我同佢agent傾,我心諗brix同ipanana 果d唔係free lancer黎架咩。。。好似講到d agent有黑底背景咁,屌,我驚西你咩,新加坡叫雞係合法,你冇撚攞牌你就犯法,報警都唔驚你講真,不過出嚟玩求開心又冇必要咁做,我通常都係搞完就算。。。

同我班鬼佬fd傾,佢地都話唔prefer食番鬼。。。唔通鬼妹既叫雞市場就係冇service?
師兄們點睇鬼妹市場呢?
羡慕兄弟你啊!好性福啊!
回覆 讚好 不讚 使用道具

That's sad to hear about your bad experience.  I think that's some what true that non-asian girl's service is not as good with asian guys.  That's just too bad.

多謝Ching分享。

咁高豆, 屌多佢幾鑊啦...

rivaldo188 發表於 2022-10-18 15:04
因為小弟自小係外國讀書,大部分女朋友亦都係鬼妹,所以好自然叫雞都係叫鬼妹,但係唔知點解,我覺得雞場既 ...

我在德國叫雞叫過十幾隻左右,得2,3隻係有service有講有笑
絕大部份都係東歐/俄

係Brix 有次食過俄妹
又ok wor
不過都係一次
平時都係東南亞方向多

Brick havemany girls to choose no need for Russian chicks

Liverbirdywna 發表於 2022-10-23 03:05
係Brix 有次食過俄妹
又ok wor
不過都係一次

俄妹同烏克蘭係OK的
美國,東歐我食完都覺得慢慢

rivaldo188 發表於 2022-10-25 02:09
俄妹同烏克蘭係OK的
美國,東歐我食完都覺得慢慢

我又未遇過美國/東歐

反而有次有個Georgia 嘅囡主動埋身
但有d肉地冇揀到

Liverbirdywna 發表於 2022-10-25 02:11
我又未遇過美國/東歐

反而有次有個Georgia 嘅囡主動埋身

Georgia咪美國囉。。。。XD 師兄你冇食je

格魯吉亞
唔係Georgia 州

Liverbirdywna 發表於 2022-10-29 23:36
格魯吉亞
唔係Georgia 州

AHHAHA, 好奇問下, 格魯吉亞女仔係歐洲人樣定亞洲人樣架?

一半半😂😂😂
我見個位
肉地
黑頭髮
輪廓係鮮明嘅

謝謝分享資訊

我都係中意東南亞多啲,鬼妺可以試但一定唔肯主力!

叫鸡要看鸡运,这种东西去到哪里都一样。想要真的有好玩的老外还是要去Holland village,疫情前在那边酒吧打工,几乎每周五周六同事都带不同鬼妹回家,经常喝到下半场直接在我旁边搞起来,小弟我胆小,不敢像他们这样无套玩,最多叫她含2口,然后自动走开。至于你说样貌质量之类的,foc就真的不是每次都吃得下

分謝師兄分享

老老實實, 小弟都係對ASIAN FACES 有興趣D...
鬼, 係咁叫I AM CUMMING 我其實麻麻, LOL~~~
都係日本妹嗰種叫法吸引D

感謝分享