[元朗/大埔/上水] 足與嚟咗件新女叫咪咪,望到都流晒口水,食完只會有讚!

名稱: 足與
地區: 
網址: //141-hk.com/zh/B29515-屯門-足浴保健-足與.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

辛苦功作為乜?自然係要享受吓啦,男人最鐘意嘅自不然係女人,由其係我,簡值係無女唔得,一有時間我就要搵女食,去開屯門美恒樓嗰間足與,完全合晒我河車,多女,件件花姿招展,青春可人兒,今日收早第一時間打去約。足與咩最出名,咪就係女靚服務得,囡囡入到房包我唔會彈鐘搵第二個,我唔係無要求,只係足與 嘅女真係超晒班。

今次條女叫咪咪i,後生靚女,有身材,前凸後趷嗰種,一手一個波波,圓潤美股,望到已經想由後推插佢,見我喺到淫笑,咪咪主動行埋嚟幫我除衫,你除我又除,剩機抽水,皮膚好滑,拖住手去沖涼,洗乾淨就攬住我用波波磨吓,越磨越落,夾吓大肉腸,因為已經扯晒旗,夾夾吓再玩水簫,夾住吹真係好正,我都要呻吟兩聲發洩吓!

返上床,先揼個骨,技術都幾好,夠晒細心,都OK舒服架!揼完推油,比佢BB吓,細佬又開始活躍,慾火湧上嚟,咪咪i嚟一招猴子偷桃,從後捉住找細佬喺度撚雀,硬晒!我忍唔住轉身就攬住佢,一路錫一路上下其手,佢粒的比找捽到硬晒,陰蒂都扯旗凸起咗,呻吟聲喺我耳邊係咁叫。

轉一轉身比細佬佢含,咪咪就好似食雪條咁,又含又Lam又舔吹到雪雪聲,係時候啦,上套就插入去,桃源洞好濕潤又好緊窄,慢插幾吓至可以入晒,開始加速,啪啪聲加埋呻吟聲,一路刺激住我嘅慾火,轉身玩後插,咪咪初時都可以雙手撐床,經我猛烈推進後,佢只可以上半身趴喺床,屁股趷起迎合我抽插,聽得出佢呻吟好High,一於推佢上高潮,轉返男上,先玩吓九淺一深,咪咪i好肉緊咁攬實我,我大托起一隻腳加速,吓吓插到最入,感受到咪咪洞入面係咁夾住我,佢高潮我都High到要爆啦!
回復 狼人傳說 ##1 的帖子

等我都要去試吓先得

靚女一定支持啦!

這個試得過

這個試得過

多謝師兄精彩推介

又靚女身材又正,流晒口水

靚女專業技師                                                            

Pink Lin呀!

你咁講,我好有興趣上去

睇完幻想吓都覺得正
Reply 狼人傳說 ##1 Add Thread

Thank you for sharing

There can be only ONE
thanks for sharing
謝謝分享
i will go there