[曼谷] 14-20/10 七天曼谷逍遙遊篇 第一章

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今天要完結曼谷七天六夜之旅,前往芭堤雅再戰了,總結今次行程收穫算是成功的。

首天14/10我和朋友S早機到埗,酒店還未可以check in.  便先醫肚和前往soi 24巡轉日式小浴室。  我和朋友本來都看中RSK massage的兩位囡囡,樣子均白净清純可人,但可惜只有一間房有按摩浴缸,所以我行過旁邊的Aurora Maasage幫襯90min按摩浴缸plan

20221016_095647.jpg age

20221016_095702.jpg age

我揀的囡囡叫Shirley.  25歲白淨常有甜美笑容,身材走肥合我口味,但是細胸。  整體服務功夫ok,  國語不俗,所以過程有講有笑。90min收費2900b + 按摩浴缸300b + 小費100b.  但下次應該揀60min便足夠。

晚上行了蛇美,可能是週五關係,囡和客人都多,但囡囡都不算吸引,所以轉行了去
Nana plaze R4,  整體質素比三年前是下跌了,尚有些可食用。但可能是早機到埗較累,還是回洒店補充睡眠為上。

第二天晚約了四台師兄D一齊玩。  先在Cowboy牌坊下接了他,便直往Baccara agogo bar去,坐在透明樓板看看沒穿內褲囡囡跳舞,不知是否和已是週末十時的關係,囡囡不多之餘,靚的也少了很多。  再陪他去蛇美行三個圈,便再去Nana Plaza R4 看。坐了十分鐘,D已找到一個囡囡,樣子不算靚,但勝在懂跳舞和好身材。bf1000t+st3000b  便準備回酒店。我則揀了Parry,樣子像陳若思,但更好看

Parry
Screenshot_20221020-012822_LINE.jpg age

可能靚囡關係,收費比D師兄那個也貴了1000bt st. 但也都帶她回酒店,可能真的如她所說今晚喝多了有些醉,在的士上小鳥依人想睡了。可惜回到酒店,也是不能咀不會bj那種,幸虧騎功好補數,給過家用便回家了。  整體來說純以外貌和騎功來說也是值得的。

的士剛好到了芭堤雅,下章再說曼谷第三天以後行程了。

陳若思

0f62790c-17fa-4ca8-9ac8-c9c817c90ed0_1277359065634d17df200b2-843x1024.jpg

預祝師兄到Pattaya繼續食到好嘢!
回覆 讚好 不讚 使用道具

精彩好文!

第一家按摩店是叫Ruen Sonklin (สุขุมวิท 24)  縮寫 RSK,C兄寫錯了,不是SRK。

其待下章 預祝師兄有好雞運

這個Parry真靚啊!

settt 發表於 2022-10-20 15:55
精彩好文!

第一家按摩店是叫Ruen Sonklin (สุขุมวิท 24)  縮寫 RSK,C兄寫錯了,不是SRK。

多謝ching指正,感謝。

期待師兄芭堤雅報告

sathai 發表於 2022-10-20 15:52
預祝師兄到Pattaya繼續食到好嘢!

感謝師兄,我也是爬了師兄文才出發,獲益良多呢。

Parry個樣真係好靚

settt 發表於 2022-10-20 16:00
這個Parry真靚啊!

靚是靚,不能咀和没有bj, 始終遺憾。

日韓泰 發表於 2022-10-20 16:31
感謝師兄,我也是爬了師兄文才出發,獲益良多呢。

師兄如果你還在琶提雅

可以去Cetus Club 睇吓

我仲未出報告!

前幾天去過,呢個場少遊客

但妹妹質素超高!

比Panda, Myst,Hollywood 好好多!

20221020_154525.jpg 20221020_154455.jpg

20221020_154438.jpg    20221020_154417.jpg

sathai 發表於 2022-10-20 16:47
師兄如果你還在琶提雅

質素很高啊,應該會去見識下。

回復 日韓泰 ##1 的帖子

等緊ching 出文

其待下一章節,正呀

sathai 發表於 2022-10-20 16:47
師兄如果你還在琶提雅

等地主師兄出報告,下次再去睇下有冇運行

thanks for photo report, look forward to your pattaya report

我都好想去 諗緊十二月去

等C兄的芭提亞的報告

回復 日韓泰 ##1 的帖子

Amber 呢期紅啊!

曼谷食到過 香港明星、
期待
芭提雅 食 .....