[曼谷] 14-20/10 七天曼谷逍遙遊 第二章

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

到了第三天16/10,  下午去了Sukhumvit soi26 看看日浴。  經過了近日出名的Happy bkk Massage 便進去看看,價格如下:

真人揀囡只有三個在,其中Miki算是最合我心真便揀了她來個60min按摩浴缸套餐。

Miki

相與真人差不多,笑容常掛臉上,洗浴和服務都不馬虎,態度親切完全有女友feel.   例如整體口交超過二十分鐘也不停,又誠邀我挖陰等。實在各方面交足功課都無乜好挑剔了,當然若是美貌些便更好。

話說S君想去Pimp但想用最省錢plan.  那麼S君,D君和我三人便選了坐大廳舞台前的枱,叫了支12年芝華士加梳打套餐,再加點不少食物,話說此坐位欣賞歌舞實屬表演一流

其間D君雖然看中某位Dancer,  奈何由於她不會出街便沒有坐枱,大家看著表演但見時間已半夜,便埋單和存酒,三人總共才收了6700bt. 跟著便一起打車往蛇美找我們今晚的幸福。  想不到在蛇美我和S君都找到LT囡囡,我找的M小姐說好留到早上6時,所以我沒有揀ST2500 而揀了LT5000

話說M小姐除了臉蛋漂亮,肯bj和共浴,就是怎麼也不能咀。沒法,誰叫我喜歡和她很談得來,便決心會再找她。  欲知和她後事如何,便看下章分解。 透露最後結果是大家成為很合得來朋友,下次來曼谷會再見。

註:  現在人在芭堤雅和四台師兄同遊也很忙碌,要打到4:00am才能打完。

Happy Bkk近排好多師兄提及,我上次都用了同一個房間
回覆 讚好 不讚 使用道具

miki 正喎!如果有機會去曼谷一定要去試試!

聽日先到bkk 睇住c兄報告止咳先

thanks for your detailed report.

Miss M have smooth and ivory white legs.

回復 日韓泰 ##1 的帖子

恭喜曬師兄響蛇尾搵到幸福!!   亦間接幫小弟平反 (先前有師兄話我老點人去蛇尾話質量好, 結果全部係怪獸, 冇嘢揀得落手...)

冇得車...會冇興趣

manmannew 發表於 2022-10-21 09:16

恭喜曬師兄響蛇尾搵到幸福!!   亦間接幫小弟平反 (先前有師兄話我老點人去蛇尾話質量好, 結果全部係怪獸, 冇嘢揀得落手...)

揀女D野各花入各眼,師兄無需介懷,大家靜待樓主師兄同M 女報告重好

弓喜師兄係蛇美食到好西 其待下回

受到警告
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

日韓泰 發表於 2022-10-21 05:03
到了第三天16/10,  下午去了Sukhumvit soi26 看看日浴。  經過了近日出名的Happy bkk Massage 便進去看看, ...

師兄辛苦晒半夜三更仲要打報告!

感覺師兄內力深厚比miki吹20分鐘都冇出事!

mark低再睇

manmannew 發表於 2022-10-21 09:16

恭喜曬師兄響蛇尾搵到幸福!!   亦間接幫小弟平反 (先前有師兄話我老點人去蛇尾話質量好, 結果全部係怪獸, 冇嘢揀得落手...)

可能蛇美靚女多數很快有人帶走,所以很多時不容易被人發現吧.。有需要眼明手快才較易搶到靚女吧。

sathai 發表於 2022-10-21 11:32
師兄辛苦晒半夜三更仲要打報告!

感覺師兄內力深厚比miki吹20分鐘都冇出事!

可能Miki就住來吹吧。若是口爆店就不成了。

linedone 發表於 2022-10-21 09:33
冇得車...會冇興趣

師兄不用灰心,多約幾次努力破冰便可能成功啊,還有下章分解啊。

蛇美食用率高唔高?

图文并茂,女女好靓
感谢师兄分享

你地3條友係Pimp淨飲酒冇坐女呀?

我覺得Pimp好玩嘅地方係D女主動撩D客玩game同飲酒, 又唔似gogobar咁驚要俾好似無底黑洞一樣嘅LD, 如果去到唔叫女陪, 其實不如去Nana好過, 起碼慳左車錢!

回復 linedone ##10 的帖子

係呀,感覺正好多㗎

Happy bkk Massage 已列口袋名單~ 感謝師兄分享