[尋人] 立信B嫂 / 武媚娘 / 李師師

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

係,小弟都唔否認了︰查實小弟都幾鍾意(雖然唔係最鍾意)一時都算風頭無兩的「立信B嫂」,當年小弟的一篇「真實無謊言」包膠,喺度寫唻畀大家笑下之餘,亦都畀B嫂的「宣傳部」搬字過紙拎咗去四圍做廣告……

及後佢又改名做「武媚娘」「李師師」喺天后等地方做嘢,最後一次去搵佢都唔知係幾多年前喺觀塘搵佢了。請問各位紳士有無佢的消息?謝!
立信B嫂應該起碼係十幾年前嘅事。
確實係。當年各位紳士都畀佢啲帶有廣告色彩的「包膠」煩到嗌救命;小弟唔知咩事,一講起「B嫂」就被群起攻之話我係寫手……
Edited by 打炮虎 at 2022-10-21 11:23

Reply 花花大師 ##4 Add Thread

係呀。當年B嫂啲廣告,搞到大家都唔鍾意,但佢其實都真係好多fan屎,想出唻撐下佢都唔好意思……

而家就掉番轉了。對個小姐講少少唔好嘢,成班所謂粉絲即刻出征……真係屌……

美圖瘦瘦真係一個冚家剷發明……
回復 singsingwong ##2 的帖子

應該有20年
回復 brotherhong ##6 的帖子

如果以囡齡計,有廿年都唔出奇……
回復 花花大師 ##8 的帖子

咁宮雪花無咁好形像嘛……同埋小弟可能有偏見,覺得佢正過章小蕙……
B嫂正好多,公說花唔撚掂
回復 打炮虎 ##1 的帖子

多謝分享
我都好想返食B嫂!
唉...... 係咪衰呢??!!! 喺度時唔珍惜;人哋唔喺度就無限追悔......
最新消息︰小弟喺呢個版度睇到一條幾年前的post,有位紳士話佢喺大道東做嘢。今日試下去大道東105-107度睇,都唔覺有啲奇怪藝名的小姐。雖然小弟無洗樓 - - 因為嗰度唔知係星期日定有客所以反晒「請稍等」牌,但覺得以B嫂做法,應該唔會用啲太普通的藝名的。咁睇唻佢真係已經上岸。各位喜歡B嫂的紳士們,我們祝福佢生活幸福吧!
等小弟分享一張珍藏B嫂玉照畀各位喜歡佢的紳士啦︰

登錄/註冊後可看大圖
成個衣著都係唔掂,80年代

B嫂試過,好正
B嫂試過一次,正正常常。肯定當時我年齡係細過佢的!
我最後搵佢係荔7樓
都有十幾年啦

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 03:03