[尋人] 立信B嫂 / 武媚娘 / 李師師

回復 打炮虎 ##1 的帖子

李師師 好似復出左,響老銅鳳鳴,改名英子。
B嫂而家有冇60歲?
最後一次揾佢在深水埗,當時己有大肚皮

回復 iandbilly91 ##21 的帖子

係??!!! 搵次去睇下…………多謝報料先。
iandbilly91 發表於 2022-10-28 16:23

李師師 好似復出左,響老銅鳳鳴,改名英子。

呢個一定唔係 b  

等你报告
仲喺度都起碼60歲
現時在鳳鳴那個叫英子的,也是曾在天后做過,一年多前個名曾經用過「中岀淫娃李師師」。

小弟兄識淺,武媚娘是否另一個人?武媚娘在鳳鳴做過幾年,曾經用過嘅名字還有:蘭桂芳、Tiffany、山吹老師⋯⋯,似乎有泰國血統,後來好似有個妹接佢班,繼續用佢嘅名
nonameman 發表於 2022-11-3 19:36
現時在鳳鳴那個叫英子的,也是曾在天后做過,一年多前個名曾經用過「中岀淫娃李師師」。

小弟兄識淺,武媚 ...

等等先……小弟好似記錯咗……當年喺天后搵B嫂時,佢係用「武媚娘」呢個名的……小弟好似無follow過佢用「李師師」呢個名,而印象中B嫂係唔主動sell中出的……解鎖另計。

小弟都係呢個週末去「目及」一「目及」啦!唔對路至多唔入閘啫!
回復 打炮虎 ##30 的帖子

等你好消息!

其他就不知
我只知道[武媚娘]先幾年因在鳳鳴用刀斬其他囡囡的房門搞到最後被差人拉了(好像有上報紙)
當時我正和同層的囡囡正在(工作)中時在CCTV見到的
當時嚇即時軟撚哂, 一起的囡囡最後也不好意思收我(工作)費
聽說事後她被關在精神病院觀察了好幾日和被家人知道她原來係做一樓一的事出現婚變
Lineage 發表於 2022-11-6 06:32
其他就不知
我只知道[武媚娘]先幾年因在鳳鳴用刀斬其他囡囡的房門搞到最後被差人拉了(好像有上報紙)
當時我 ...

呢個有聽講過,早年youtube有佢刀劈隔離房門嘅片不過應該已被移除,佢一路都仲有響鳳鳴開工,早兩年用甜心呢個名落廣告,有時洗樓會撞到佢開住房門同雯琪吹水
darkchris999 發表於 2022-11-6 13:29
呢個有聽講過,早年youtube有佢刀劈隔離房門嘅片不過應該已被移除,佢一路都仲有響鳳鳴開工,早兩年用甜心呢個名落廣告,有時洗樓會撞到佢開住房門同雯琪吹水

咁x黐線?
回復 PeterLuger ##34 的帖子

正宗癲雞
期待有師兄揾到佢
當年試過真係好風騷 諗起都正👅
喺上環試過B嫂一次,亦係唯一一次,係正嘅
darkchris999 發表於 2022-11-6 13:29

雯琪係唔係鳳鳴3樓直樹姆指?
AYJ 發表於 2023-1-14 03:25
雯琪係唔係鳳鳴3樓直樹姆指?

Yes,而家又改左名叫愛心衝擊

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 00:13