[曼谷] 曼谷最後一擊疑似跌錢或on99 mitu massage

咁就比咗600 Tips
回覆 讚好 不讚 使用道具

This is not cheap but service level is important
Good service is the key for enjoyment

黑又黑既美, 不過時間真係短, 做唔到D咩, 而家只有60分鐘, 沒有共他選擇

sathai 發表於 2022-10-25 07:42
師兄總括來講你唔算跌錢,起碼有好服務!

只不過你冇問店長攞番600b

但係無扑到野呢

gordon9688 發表於 2022-10-25 07:59
Ching need to get the change back

YES, 下次我會

alex008 發表於 2022-10-25 11:19
60分钟咁短時间都做到咁多服务?
重要系打飛机出了,吾再仆野。。
話曬仆野場,只打出,件女真系差些,有心同你打出吾洗比你仆佢。。。1Q。

之前我見師兄去呢間野有2飛,以為出一野仲可以搞多野麻

siurex 發表於 2022-10-25 12:41
下次一定要找錢,你唔找,個個唔找就遲早當到華人係水魚之後個個都唔找
日韓,西方玩個邊點解咁均真,就係名 ...

我唔鍾意逐間睇,有岩眼既先想去,去到都唔係睇真人而係睇相,差唔多...........不過其實相都唔係P太多,起碼呢幾個我覺得都有85-90%似

日韓泰 發表於 2022-10-25 12:53
多謝ching mitu massage 報告,無車無水中簫真係差d.

都係HAPPY BKK好玩

UncleGF 發表於 2022-10-25 18:46
分明收錢的搏懞 泰國遊客區常會發生 其實泰國人都好老實

多收D肯定冇分比女女

師兄岩,第一次要比下學費

hkcolumbus 發表於 2022-10-25 22:05
真係希跌錢feel

我應該阻止佢繼續打........不過佢既手法真係正,好少會咁快出野

alantony 發表於 2022-10-26 00:29
This is not cheap but service level is important
Good service is the key for enjoyment

我覺得水床無jacuzzi 咁好玩

店長搏懵,條女又搏懵,希望師兄下次雞運好D

西都冇得屌 唔撚係掛

boringdick 發表於 2022-10-26 11:41
我唔鍾意逐間睇,有岩眼既先想去,去到都唔係睇真人而係睇相,差唔多...........不過其實相都唔係P太多,起碼呢幾個我覺得都有85-90%似

你唔中意逐間睇,咁你就要預左上網BOOK同真人會有機唔同
不過MITU絕對可以睇真人
就算佢拎部PAD出黎叫你揀,你都可以同佢講你要睇真人,而家好多日按都係咁
榮泰對面個間都係咁,不過你要開口講要求睇真人,泰國99%都得,如果你冇要求咁就冇計啦

siurex 發表於 2022-10-26 16:50
你唔中意逐間睇,咁你就要預左上網BOOK同真人會有機唔同
不過MITU絕對可以睇真人
就算佢拎部PAD出黎叫你揀 ...

因為我以前試過去東莞,一字排開睇黎睇去都睇唔岩,換左2,3次,非常老尷,所以我先想睇岩相合眼緣先出馬,唔差太遠都會照去馬

黎緊我再去既話就日日去HAPPY BKK玩,已經計劃緊一月去曼谷加芭堤雅,到時去芭堤雅見識下世面

boringdick 發表於 2022-10-26 17:50
因為我以前試過去東莞,一字排開睇黎睇去都睇唔岩,換左2,3次,非常老尷,所以我先想睇岩相合眼緣先出馬 ...

唔洗老尷啦,東莞個陣睇唔岩到D經理要車去睇倉女
何況而家泰國,唔岩咪唔入閘,你唔好一日同一間鋪行幾轉,D人根本唔會理你
102除外,個鬼佬老細...
HAPPY BKK隔離開左間新
芭堤雅而家變左印度佬集中營,你第日去個邊D泰浴就會明

siurex 發表於 2022-10-26 17:57
唔洗老尷啦,東莞個陣睇唔岩到D經理要車去睇倉女
何況而家泰國,唔岩咪唔入閘,你唔好一日同一間鋪行幾轉,D ...

我出發前睇左唔少泰國浴,其實同日按有咩唔同?? 豪華D?

我見由HAPPY BKK一路行到出BTS個街口都好幾間,個日我行過仲有人沖出黎招攬我tim

其實我對daisy dream既裝修同服務好有興趣,奈何女女唔係我地杯茶

boringdick 發表於 2022-10-26 18:14
我出發前睇左唔少泰國浴,其實同日按有咩唔同?? 豪華D?

我見由HAPPY BKK一路行到出BTS個街口都好幾間, ...

其實服務都差唔多,分分中日按好過泰浴
其他分別就係上至媽咪下至D清潔阿姐都會R小費,比得小仲要黑你面, D女平均值靚D同時貴,裝修靚D囉
我就日按,其他都唔會比小費,因為D女計返當地生活水平就好似係香港搵十幾20萬一個月,
同埋都係個主因華人市場點解D價係咁升既原因
泰浴就真係幾難唔比,因為D人真係好煩,不過我都唔係個個比,又得佢地屌,不過唔係個個頂得順呢D,諗住旅遊就算,所以助長晒班仆街係咁R小費,而家有返堆印度佬挫下佢地銳氣都係一件好事
至於D女我就唔覺得值呢個價
分分中係香港食泰HG仲抵過係呢邊玩泰浴
daisy dream同102 同一堆老細,不過個KEEPER就唔會好似102個邊咁西
不過我就覺得D女普遍偏老,我個人就麻麻

THB 600 都吾找一定係借D 椅昆水
幾多本地人做半日都無600
BLACKLIST

貴左 應該拎返600b係街按下腳 多謝師兄分享