[曼谷] 曼谷最後一擊疑似跌錢或on99 mitu massage

成情加埋都6-7000
學師兄話去日按爽啲
試過就算呢啲野
回覆 讚好 不讚 使用道具

條女好清純  正 👍👍👍

睇到果句 「腰係腰, patpat係patpat」好好笑 ... 諗起以前睇蔡瀾講, 啲八婆話「邊會有人唔係腰係腰, patpat係patpat ??」蔡瀾心諗「你就係啦」

個囡囡都好靚吖 ...

真心玩貴左  
係我一定會問返佢攞返600
去到即場揀女仲好
睇相真心on9 睇真人唔好咩

siurex 發表於 2022-10-26 17:57
唔洗老尷啦,東莞個陣睇唔岩到D經理要車去睇倉女
何況而家泰國,唔岩咪唔入閘,你唔好一日同一間鋪行幾轉,D ...

係唔係間全日文名的嗰間?行過見裏面的女又高又靚又多,開工前又有例會,唔知收費如何?啲service係點?
間鋪好夜先開,次次交完貨先行過,無緣一試...

SUNG123 發表於 2023-1-22 16:29
係唔係間全日文名的嗰間?行過見裏面的女又高又靚又多,開工前又有例會,唔知收費如何?啲service係點?
間鋪好夜先開,次次交完貨先行過,無緣一試...

呢間唔洗試了, BLACK LIST左
韓國人開,睇相揀左個,話只係睇佢一個得唔得
佢咁都SAY NO,真係收皮啦
咁岩出面有條女,問佢即係相邊個,P撚到5成都冇
咪直接同條友講,條女同張相你比幾多%,佢當堂黑面
我知個RECEPTION識聽廣東話,直接明跺佢間鋪P圖P到呢
比呢D鋪生存到,遲D間間都變做睇相揀女

呢個價有啲貴 不過最緊要玩得開心!

條囡呢張相個樣好純......
如果有90分鐘以上, 我之前係BKK已試咗, 但Line問完得60分鐘, 打退堂鼓......

回復 boringdick ##1 的帖子

感謝分享,師兄tips 500b給多了吧,我一般100b至200b

我係泰國新手, 上次去到Mitu。我都覺得麻鳩煩,又要約又要等。
重要睇相睇平板, 都ON99。當我地係香港141咁笨柒咩。

補充內容 (2023-1-29 15:01):
最後連續兩日都冇幫襯到

回復 boringdick ##1 的帖子

精彩的报告,谢谢分享