[初哥問路] 首爾夜遊介紹

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

大家好
小弟最近先到韓國長住一段時間
想問各位有冇好地方可以搵到女女或者渠道可以約女女去酒店?
感激感激
回復 javierlai ##1 的帖子

江南區有很多按摩店 不會韓文也可以接受。如果要送去酒店的話 可能需要你會說韓語 如果不會被騙的機會很大 或者是要價100萬的。如果師兄的銀兩足夠 可以上opgani9看看。  這幾天我和4台師兄去了donuts按摩。連續去了2天 服務還是有點保障的。妹子要看運氣啦 不過都不會太差(各人看法不同)
回復 delta1019 ##2 的帖子

多謝你既分享
我想問Donuts係唔係宣陵果間?
會唔會話好雜呀呢D?
javierlai 發表於 2022-10-30 20:16

多謝你既分享

去了兩次donuts 和一次BMT。donuts 好多了。Bmt 不怎麼推薦 沒有服務的 我覺得donuts好玩一點
回復 delta1019 ##5 的帖子

我可以私信你嗎?
謝謝師兄經驗談
delta1019 發表於 2022-10-30 20:31
去了兩次donuts 和一次BMT。donuts 好多了。Bmt 不怎麼推薦 沒有服務的 我覺得donuts好玩一點

或者師兄可唔可以講多少少流程係點?
因為我自己一個去我有D怕
delta1019 發表於 2022-10-30 20:31

對上一次已經係四年前。。。。

我都好快過去,有緣的話約埋一齊去
大人 發表於 2022-11-6 14:43

我都好快過去,有緣的話約埋一齊去

可以呀
你睇下會唔會私訊交換v7
師兄你會係韓國幾耐呀, 我出年2月都會去首爾, 有機會一齊去玩下, 或者出黎食野吹下水都得
donuts 接待外国人很有经验,基本是日本人,中国人,香港人去玩。不会韩语也一点问题没有

C-Hing, thx for the tips.
Would be useful for my next visit to Korea.
Any info for Jeju since planning to take a short break there after work/business trip to the capital.
Thx 🙏 a lot.
周末有没有人一起去Donuts探险啊

Donuts就是价格太高,外加大妈比较多,嫩妹子和大妈比例一半一半吧!服务还是OK的
回復 hellengle ##16 的帖子

師兄您好請問Donuts跟佳人相比,各自有哪些優缺點呢?
另外,農曆年假期間按摩店是否營業?
回復 hellengle ##16 的帖子

尋日嗰個係大媽,個人覺得有啲伏,玩club時其他ok
有语言条件的还是可以尝试op
Thanks C hing,Nice report

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 14:53