[求一夜情] Oh No~到戲肉叫停

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

話說行山識嘅中女 40頭 小肉地 。之後交換V7。慢火煲。終於可以發展到二人拖下手行山、出街
  |  z( F% m: ?上星期日行完上左佢度。上到去佢話成身汗沖涼先。我諗會唔會包住毛巾出嚟😋
. G: q& a6 g) ]6 U3 H+ r( \一出嚟眼前一亮。佢話背脊晒到有控。咁更係欣賞一吓多手吓。之後問佢攰唔攰就幫佢按。" S4 a7 k; O3 A0 T* X0 \5 Y1 `) X' }
一唧到佢條腰就嗲晒。成機抱住佢唔放再車。初初都有小推開我。一於唔理再揸再摷到佢唔反抗為止。的硬了再摷,手都濕晒重水長流。餓壞了。即刻M佢條腿再👅到佢頂唔順就插之際、忽然佢電話響。佢d屋企人係佢樓下,上去佢住家坐下。~~~~頂、佢即時冇晒mood。聽到剎到上嚟,當時大家笠笠地水。唔想日後冇得食, 唔梗砌~唯有收搭心情。唉。唯有等時機。😮‍💨 硬住失望閃閃人😮‍💨 . t# W' ^4 ]' C+ ?
🍆💦* h4 ], \6 S, r& Q. M0 b4 U) |2 F

引到我硬

引到我硬

趁佢升仙時偷偷地

趁佢升仙時偷偷地
下次就會到戲肉,CHING 加油
回覆 讚好 不讚 使用道具

下次做埋下半場

硬住走真係好慘

忍一忍, 再見一定食到
* w& Z% }6 c( x/ f# l% b仲會更激

下次酒店

Sounds like she is all ready and more than willing to go further with you. No worries, there will be a next time. We are waiting for your further report and pictures. Is she the one in the oictures? That one looks very good. Lucky guy.

6 N/ o* q, G* X- d, p8 s' h1 p0 E可惜, 但下次會食到了

下次一定更精彩 ... 師兄加油!

回復 hotel1234 ##1 的帖子
) [( P* o( D1 c
2 o' U/ a" ~- B/ t7 ]其實都已經到手% w& S! k. B# v, i0 u7 r6 W# ~
咪下次囉,實有機會

硬住走,好撚慘

師兄加油

籮柚唔錯有肉地,後推嘅反動力一流

回復 hotel1234 ##1 的帖子! _' R$ E+ @& E- U, Y
  z; o/ ~( |' b& b; O8 @; B. E
谢谢分享

lucky dude

正宗柱男 發表於 2022-11-1 12:09   s' f& z& N# o% U3 g) c0 a0 u
籮柚唔錯有肉地,後推嘅反動力一流

5 _: x. \& w1 e; z, L/ A& r6 B就正正個背影 聯想對鏡後推

嘩…師兄食到好嘢喎🤩

hotel1234 發表於 2022-11-1 20:23
* V4 [1 L9 o' k6 y( {# D就正正個背影 聯想對鏡後推
  ]+ H8 A4 e) \8 D
Ching真識玩🤣🤣

回復 hotel1234 ##1 的帖子5 k; p8 W5 a9 e$ o/ O
' ~( M1 O6 }. J' U! f# k1 \$ \8 n0 r
努力,加油。

回復 hotel1234 ##1 的帖子
0 a$ b2 U- x4 ^5 R) p7 W1 o, i' _0 |
靚鮑好新鮮