[元朗/大埔/上水] 新場碧水新女哆哆,後生幼幼,細心體貼又玩得放

簽到
名稱: 碧水
地區: 上環
網址: //141-hk.com/zh/A44491-元朗-足浴保健-碧水.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

元朗有間場碧水,間場幾正,女女個個都幾好身材,我當然上四台睇過板,於是就打電話過去約個時間,話晒新場點都要過去見色!一間場好唔好,睇佢地裝修佈置就一目了然,去到環境好光猛,又夠乾淨,感覺良好,第一印像已滿意。

現在要睇軟件了,招呼好有禮貎,先安排我入房,問了我要求嘅條件後就叫我休息下。我鐘意佢地有獨立沖涼房,之後一位後生靚女技師到了,佢叫哆哆,都幾高吓,媚清目秀好靚女,笑起嚟又甜,同佢傾落又幾啱傾,高瘦大波喺件衫內諾隱諾現,加上白滑皮膚,望到佢就想食咗佢。哆哆即刻三扒兩撥將我剝光豬一齊走入浴室洗白白,哆哆好細心幫我洗均全身,黎個乳膠漆同波推,同場表演高級水中簫,條肉腸即時有反。

抹身先鋪好一次性床單,瞓上去試吓佢揼骨功夫,揼落都唔差,力水都幾好,落位準確,加上佢態度認真細心滿意。揼完背就嚟個柔情掃股,撩到我鳩都硬埋,唔等佢揼完,我已經坐起身,忍唔住捉佢入懷內,揸波錫頸,哆哆慾拒還迎,口話唔好,但又唔抗拒我摸佢波波,証明女人係口不對心,望見兩粒粉lin就喺眼前,落咀錫吓啜吓,哆哆都忍唔住要呻吟,再摸下面底底都濕埋,估唔到佢咁易動情,三兩吓手勢已經春心蕩漾,將細佬放喺佢面前,哆哆就似小朋友見到波板糖,揸住就奶又舔,再含入口吸啜,吹奏功夫好掂,硬上加硬!

壓底佢就砌,插入美洞,溫暖緊窄多水多汁,感覺好爽,加速抽插,哆哆已經兩額發紅,好享受我嘅衝刺,轉玩狗仔式,插入感更緊窄,夾到我實一實,快感湧上心頭,加上佢嘅叫聲有催情作用,唔使十分鐘已經忍唔住爆了!完事後哆哆細心為我清潔,再淋一淋身,返出嚟仲幫我鬆吓肩頸,態度比之前親密好多,再摸吓揸吓玩多陣才走呢!走時臨出門口,見到有幾個女女坐埋一齊,個個都後生靚女,着得花枝招展,睇嚟我都有排長駐碧水了!

回復 OOCLMMY ##1 的帖子

報告精彩...值得一試

女女好吸引,一定要親身體驗

等我都要去試下先得

Nice report, thx

好似唔錯, 行開試試先

多謝師兄分享報告

報告精彩,值得一試

係男人都想執佢一劑

呢間場好多野玩,最緊要多索女
Reply OOCLMMY ##1 Add Thread

Thanks for sharing

Legend_HK / HK_Legend

Another software-modified face.
#Alien

Thank you for sharing...that!

nice looking

Thank you for sharing !

多謝師兄報告
多謝美女分享
looks good

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 05:21