[賽後報告] 5日4夜胡志明之旅

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

期待了3年幾的越南5日四夜之旅即將完結,同大家分享下感受。同某個師兄分享的一樣,有少少失落的感覺。記得疫情前過來,總會遇到一個或者幾個覺得驚喜的女女,但今次真係覺得好普通。可能希望越大,失望越大?

466:女多,無幾個靚,全部普通嘢。好商業化,價錢唔平
Stocking:女少,得20個。普通。價錢平
1127javascript:;:女30-40個。普通。多客
Catwalk:女大概40幾個。年紀偏大。唔見有model級的靚女,都係好普通,所以又係好失望😞
Linh Cherry:女多,質素仲好過k啲女,所有去k真係揀唔落手。我住日本街,所已都去左幾javascript:;次,服務都幾好,但又係無一個可以眼前一亮。
維東:我會prefer Cherry可以一眼睇曬,所以又係無乜特別
Bong Lai CAC:今次最期待的新場。環境OK,但又係無得全部企出來揀,條經理串串地話睇相揀就無得換,dkll。一係唔睇相就逐個來。最後都係睇相,中伏😓😓廢事換硬食算。第二日再去試vip pool party room,要坐佢車去另外一個building。4個4個咁睇女,條經理又係話淨可以睇3次。今次條女就服務好好。我相信d女好多都幾好,但無得全部企出來揀,真係好睇雞運。。😥
日本街酒吧:好L多店,亦都好L多女。客唔多,行過個個都想捉你入去,最後都無入到😅應該會有好嘢。但已經係最後一晚,所有留待下次再發掘下。

今次反黎,覺得好多嘢好熟悉,但係又覺得同以前好唔同。可能自己心境都有變化。最可惜真係無遇到一個想帶佢出街食飯的女女,即係令你有心動的感覺。之前幾次都會有。
其實今晚係酒店門口見到條女行出來買街邊的嘢食,睇衣著應該係日本街某一間酒吧做(我估)完全係我杯茶。我企係度唸住睇佢買完嘢食,去邊間鋪,我再跟入去搵佢傾計。我仲心唸唔同最後一晚個天都幫我?點知佢買左勁耐,買完一檔又一檔,應該幫同事買。我唸住直接去搭訕,點知隔離原來有個越南仔一齊,咁我廢事啦,如果人地唔係做既,咪好樣衰?最後佢地再去埋7仔買嘢,我急去廁所已就唔等,唔跟啦。唸住去反酒吧街行個圈,睇下搵唔搵到佢。點知最後行左2轉都係搵唔返,我唔知入邊原來有咁L多間酒吧🥲🥲佢著紅色衫,原來都好多間鋪d女係著紅色,咁點搵?🥹🥹同埋間間酒吧d女都想捉你入去,係咁話what you looking for?😂太樣衰最後都係放棄左。實在太可惜😭😭😭😭無緣啦!
唯有寄望下次啦🥺🥺
影左好多相,係度分享幾張大家睇下啦🙏祝大家雞運亨通

cherry

cherry

bong lai cac

bong lai cac

cac

cac

catwalk

catwalk

日本街

日本街

謝謝分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

精采報告

多謝… 如果有囡相睇吓應該會更理想… 😁

一場疫情 真的消滅了過去的情景

係啊🥲

回復 mng127 ##4 的帖子

費事出樣😅

回復 keyu3328635 ##1 的帖子

感謝分享

師兄Bong lai cac咩價錢!謝謝

回復 soooos ##9 的帖子

1.2M-1.8M,房費500000。pool party room 3.2M

謝謝分享

謝謝分享

多謝分享

回復 keyu3328635 ##1 的帖子

感谢分享

多謝師兄分享

忘了說重點。好多女女都係假波,起碼超過50%。。以前無咁多,唔知點解。而我最討厭打假波,所已感覺比較差🥹

多謝師兄分享

謝謝分享,下星期今天我人會在胡志明的

多謝分享~~