[尋人] 想搵工商粉嫩小女孩

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

哎~食開工商粉嫩小女孩冇做
有冇師兄有其他推薦!
回復 愛愛小王子 ##1 的帖子

即刻見到老哥你個post出咗明日花個廣告!你話啲AI同big data廣告真係幾恐撚怖!

不過認真,明日花都OK的,小弟搵佢,等咗半個鐘,試個東莞餐,八舊貴咗啲,但都算值的。
打炮虎 發表於 2022-11-9 10:31

即刻見到老哥你個post出咗明日花個廣告!你話啲AI同big data廣告真係幾恐撚怖 ...

Ad唔見有$800餐,係$500再加嘢?全程有咩玩?
darkchris999 發表於 2022-11-9 11:14
Ad唔見有$800餐,係$500再加嘢?全程有咩玩?

哇係喎!加撚咗價去到一千!咁就唔值了!
花花大師 發表於 2022-11-9 11:10
明日蝦東莞餐??水簫、BM、毒龍鑽、鮑魚磨棍有冇先,玩左幾耐

呢啲都有。小弟出嘢耐都搞咗一大輪,佢都無催鐘,出咗嘢時反而佢提我做乜出喺下面唔喺佢個口度爆!不過可能因為食貴餐所以先至唔催我鐘。但而家原來佢收一千銀,咁就真係卻步了……
回復 花花大師 ##7 的帖子

工商其他囡小弟真係唔知了;明日花小弟真係企喺門口等咗好耐先入到,真係幾full下。其實一路都有啲意欲想返啅的,但因為唔多順路所以都無去;而家佢加到一千銀咁就真係算喇……

之前有个帮佢替工个女都唔错 想揾返
愛愛小王子 發表於 2022-11-8 23:50
哎~食開工商粉嫩小女孩冇做
有冇師兄有其他推薦!

個名十九幾條女用過,你去太子荔56,深水埗金滿樓搵搵,都係同一條仆街雞頭的場
回復 wangjw ##9 的帖子

係咪叫心心
tpq114 發表於 2022-11-26 16:05
回復 wangjw ##9 的帖子

係咪叫心心

唔知叫咩了 佢背后有纹身 仲系白虎添
回復 wangjw ##13 的帖子

係, 佢以前長頭髮果陣仲正
tpq114 發表於 2022-11-27 11:51
回復 wangjw ##13 的帖子

係, 佢以前長頭髮果陣仲正

依家佢系边替工啊
我都想搵佢,有冇師兄知邊佢係邊?謝謝
如果有師兄知道佢下落,請PM,

十分謝謝
早幾日見粉嫩小女孩有廣告,唔知係咪同一女!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 15:03