[曼谷] 元朗拳手拆飛場 - 後記 之 「都是我的錯」

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上回話說由元朗拳手拆飛場空手而回,每日都有和雞排妹和其姊妹們個別在LINE上卿卿我我,分散投資,多線發展,聊得甚歡。因身體不適原故,光顧了在網上紅極的Dew後就在酒店小休了一日,週三下午工作完成後就在酒店和妹妹們互相傳情,希望以僅存的「三分釘」可以突出重圍,登陸諾曼底。目標為雞排妹,所以我說我今晚有空,可以過去, 但只想見你一人。建議找一個寧靜的角落互相依偎,隔岸觀火。

在一輪談判後,在雞排妹的建議下,限制消費在THB10,000內我就再次前往虎穴,在Grab上酒吧內一直提醒自己「要控制,要控制,要控制!」。到達前發LINE告知雞排妹,車到達後她就在酒吧門外恭迎,拖著手雙雙入內。但是發現又是坐在較當眼位置,一坐下成班囡囡(連星期一有打過交道的服務員)都走過來打招呼。

之後Mandy Lieu走了過來打招呼,站在桌邊斟茶遞水。唉,我一心軟就說道「你坐下來啦!」(其實我心儀Mandy Lieu【附圖】)。其實一直都很節制,常叮囑自己,就一set,就一set。如是者,見一個又喜歡一個,坐吓一個坐吓又一個,玩到下半場連賣popcorn的阿姨都坐下來玩了。

就是這樣,淪陷了⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯ 賣單又15000銖

整個過程中都有遊說雞排妹培我,她老說要找真愛。問世界,歡場中那有真愛?!?!期間Popcorn媽都十分主動,投懷送抱,就連褲檔內的小阿哥都被零距離抓住。

盡興後就相約吃消夜(在酒吧對面馬路的大排檔),屆時雞排妹的姊妹帶了個本地客來吃(我們各AA),我就全程左popcorn右雞排,都冇手食嘢,就係咁又吃又喝,猜枚抽水。吃到咁上下雞排妹要和她朋友回去,popcorn媽越戰越勇,咁我就叫雞排先走,留下我和popocorn二人對戰(猜枚)互抽。

諗住算啦,40才我都食得落嘅(香港按鐘仔大把啦),免費唔好浪費嘛。咁咪諗住送佢返去啦, 佢去完廁所出來完全貓咗(應該吐咗),然後又說自己回去可以,咁我無理由借酒行兇的嘛,咁就目送popcorn媽的士,然後獨自回酒店了。

回酒店後還收到popcorn媽發來的床照,我只能說一聲「妖!!!」

回復 DE655NJ ##1 的帖子

嘥哂
回覆 讚好 不讚 使用道具

玩就應該好玩既,不過真心要帶囡返酒店就難勒,我有少少懷疑上次你同雞扒妹上grab前比人阻頭阻世係佢幾個fd夾埋做場戲。🤣

响哩d地方搵真愛你信唔信先😅

哩d囡手段應該好高,好似d細骨場陀地妹咁,成個contact list都係客,個個都同你玩手段,表達到你唔係無機會,不過係差少少咁。

不過我諗師兄都身經百戰,有時食到哩d囡個成功感又係唔同既😉

BTW popcorn姐姐都好似唔係特別差,床照睇上去都keep得唔錯

回復 190250 ##3 的帖子

popcorn媽說自己有40,真人你有D 歲月,但keep得唔差。。如果係免費嘅,係可以食得落

吾好理洗幾錢啦 玩得爽就比佢啦

真可惜⋯獲得12碼,擦門而不入😅

popcorn媽食得落喎

popcorn媽都keep得吾錯食得下WO

Popcorn媽唔錯

15000銖...

唯有安慰一句, 你玩得開心就值得啦

Popcorn媽仲留低陪你玩,應該食得啦,應該一齊走,但ching gentleman放過佢

师兄,呢个场如果某错,应该系DRINK&BAR (RAM INTRA)。

可能popcorn媽都揼春 : 「 點解我唔瀨死 ?!!! 如果唔係就有嘢食 ...  」

回復 pinocchio ##15 的帖子

Popcorn媽有PM我,她說今晚只賣出兩筒。咁我話我買,但要外送。   

然後她只笑不語了

回復 loikaoki88 ##14 的帖子

呢個場名叫 PaiKanYai

回復 alanfunny ##13 的帖子

最後只得我和她兩個。但人家要借醉走人,我只無謂免強

回復 CPKELVIN ##12 的帖子

⋯⋯⋯

回復 xyzkaye ##6 的帖子

正是這樣

世間上最慘嘅事係,有得睇冇得食。

回復 bing5354 ##24 的帖子

我都食唔到