[曼谷] 十日曼谷報告

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

去咗十日曼谷+芭堤雅,以下是本人詳盡報告,不喜勿屌。

HappyBKK
囡囡:晚上6点到達,5至6個,姿色一般。
價錢:價錢相宜
評價:平民價格,service ok,但唔好expect好多靚女

Maria
囡囡:8-10個model,加8-10其他。其他的不要理。Model 堅係美若天仙,咁多場嚟講真係最正。
價錢:超貴
評價:雖然係貴,但係人一世物一世點都要試一次。試咗個THB$13600,真係好正,美若天仙,陰道緊緊的。爽。
Maria全盛時期係The Lord執咗嗰陣時。嗰時起碼有四十個囡囡畀你揀,因為The Lord啲女去曬Maria嗰度。
我諗曼谷真係要幾年時間先至可以回復返以前咁。

LaBelle
囡囡:台上有8-10個,樣貌一般,有啲好老,可以不理。台下吧檯有5-7個 model,姿色不錯。
價錢:合理,唔會好似Maria咁離譜。
評價:玩咗個THB$7500 model, 服務一流。我覺得性價比最高,所以去咗兩次。

Barcara (Bangkok Soi Cow Boy)
囡囡:同以前一樣分兩隊上台,第一隊得八個囡囡,第二隊得四個。同以前差好遠,冇個睇得上眼。
價錢:Bar fine $7k, ST $3k(1hr), LT $6k (4hr)
評價:完全唔合理 。即係帶女上房一個鐘收THB$10k? 咁嘅質素有冇搞錯? 呃遊客。

Barcara (Pattaya Walking Street)
囡囡:分兩隊上台,每對21人。共42個囡囡。講真,有兩三個幾正。
價錢:Bar fine $1.3k, LT $5k
評價:嗰晚太攰冇試,但個人覺得值得一試。有幾條女真係幾正。

Rainbow 4&5
囡囡:立下眼好得人驚
價錢:問都冇問
評價:入去行咗個圈即走,覺得冇咁嘅必要。

蛇美
囡囡:見到有幾個幾正,有個有啲似衛蘭。
價錢:大概THB$3K,要自己問,要講價。
建議:建議大家執正啲個樣先入去,我發覺靚果D啲囡囡係會揀人嘅(話曬係freelance),樣衰嘅客佢哋會叫貴啲(人之常情)。正常啲嘅客,佢哋係會平啲都肯做。
我發覺門口有睇場,要睇囡囡手機先至會畀入去,可能佢收咗啲囡囡會員費。但係我發覺入面真係冇人妖啦。可能佢地唔比人妖做會員。等個場正常啲。唔太清楚。

最後總結
人一世物一世,Maria真係要試。
LaBelle 價錢合理,性價比最高。
曼谷嘅 Go Go Bar真係唔洗去, 質素差不特止,又 lady drink,又 Bar Fine,呢樣嗰樣,去蛇美冇咁麻煩,快脆直接。平過佢,正過佢。

Baccara barfine 7k
回覆 讚好 不讚 使用道具

蛇美門口個保安應該係睇身分證,唔係泰國藉唔比入。

簡而清🙏thanks

回復 bsnow ##1 的帖子

陰道緊緊的 好緊要

Thanks for the latest update info
My next trip to Bangkok will be one week later

泰浴分享正

多謝師兄既資訊,估唔到而家BARFINE要7K,接受唔到

7k既bar fine 真係聽都未聽過 咁邊有人去玩呀

Barfine 7K? Soi cowboy 門口好靚果d?
玩咁耐都未親耳聽過哩個價,係好耐以前,傳聞中「有d做生招牌既女,女子預左唔出場既,mamasan會要你比成萬珠barfine」,以前就聽過下類似既都巿傳說囉…

回復 bsnow ##1 的帖子

Thanks for sharing!

Maria 靚嗰啲收咁貴, 都預咗唔係平民去.  相信1x k-2x k 呢啲級數女都洗唔少錢保養自己, 不論係個樣, 身材, 分分鐘好捨得使錢成日去做收陰機, 如果唔係都好難保持咁窄!

不過如果雞幾兩雞野, 我寧願留返喺香港玩高質學生妹!

另外, 所有Freelancer嘅場, 啲女都會揀客㗎啦, 上次聽個蛇尾女講, 啲女見到泡菜仔開2000, 呢樣嘢真係冇得講.  我so far去過咁多次, 除咗疫情之前有一個170cm model級quote3000, 其他所有問價ST未試過超過2500, 我都算老懷安慰!

Laballa 好似唔錯喎 應該可以去睇下
上次同4台師兄去Maria 真係得貴啲果邊睇得上

Agogobar去飲下啤酒 玩下囡抽下水就算
除非真係好岩心水 🙈 如果玩完再帶走都隨時成萬bath落樓

蛇美沒落左好多 疫情前真係好多極品 😮‍💨

Maria too expensive

Baccara barfine 7,000 ?
師兄唔好介意會唔會聽錯咗 ?

Bacarra 邊有可能BF 7000,師兄係唔係計埋LD呀?

日按walk in 真係睇運水,泰浴我覺得 la belle 性價比最好,有機會再去先

回復 eddie87 ##27 的帖子

媽媽生咁講我咁聽,不過佢真係咁講。
唔肯定有冇搞錯,因為我聽到之後立刻走咗,諗都冇諗過去試。因為啲囡囡嘅質素都唔係好。

多謝師兄 分享十日體驗

回復 quicvlok ##4 的帖子

應該睇人定妖