[元朗/大埔/上水] 足與新女貝貝,功夫真係一絕,玩到上晒隱!

名稱: 足與
地區: 
網址: //141-hk.com/zh/B29515-屯門-足浴保健-足與.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

好多地放話有莞式一条龍玩真係唔夠膽去玩,始終怕蛇咬,但系屯門 足與原來都有莞式一条龍玩,除咗有新女返工之外,而家仲要攪攪新意思,我都有一段時間無去玩了,趁住今日放假就打電話過去預約。

約咗Booking一去到就安排好房間,足與出名多靚女,件件都好鬼後生,又玩得放,唔知今次條女係點嘅樣,個心情又期待又緊張,先入房,之後新女叫貝貝好快到了、第一眼見貝貝覺得佢好正、青春靚女20歲出頭、有身形全身走肥、波大大咁喎、笑容好甜美。

之後貝貝叫我吾好眼金金咁望住佢、佢話佢會怕羞、越怕羞個樣就越可愛、之後貝貝面都紅晒、真係I Like、跟住貝貝幫我除衫一齊入去鴛鴦浴、入到浴室楂下貝貝對波堅挺又彈手、後生女皮膚好滑、貝貝用波推全身漫遊、我又用手卒貝貝妹妹,攪到。貝貝企都企吾隱、之後又水中簫、啜旦旦、後生細女簫功真係堅、我頂吾住貝貝既攻勢、叫停貝貝抹身訓上水床。

貝貝上到水床都吾比我回氣用BB油搽落我身上,然後貝貝身貼身推上推落,身體磨擦令到小弟非常興奮,身貼身BM好舒服既感覺,貝貝又輕輕掃吓我敏感部位,將我既慾火一路提升,咁樣先至可以將BM發揮出黎,就係我享受緊佢既Body係我身游走既同時,我感到細佬巳經硬晒。

之後上套後溫柔地慢慢插入去,貝貝既叫聲真係好好聽,我不停地快入慢出貝貝個窄洞,慢慢佢就用對腳夾住我條腰要我插入D,我都抱緊佢,壓住佢對奶, 真係好軟棉棉好撚正,一路插一路望住對奶搖摇下,視覺真係好正,加上貝貝細細聲呻吟, 感覺好爽,插左一輪換個位置女上。

按住貝貝條腰插,好正貝貝捉住我對手揸住佢對巨奶,叫我揸實佢,貝貝就自動波un我,,佢un到攰瞓左落我上身,咁等我頂返佢渣住佢個pat pat, 頂返上去,我頂得越快,貝貝叫聲越大,頂到我都出曬汗,大力頂多2、3分鐘就出貨,最後大家攬住抖左一陣,再沖涼比家用貝貝服務無得頂、好玩下次一定再上黎。

回復 皇者邪帝 ##1 的帖子

青春可人兒一定支持

報告精彩...值得一試

好似好得咁喎

講到咁正,一定要試吓

報告精彩...值得一試

後生靚,身材野火