[食家報告] 首爾3Day trip - Day 2 Agent 按摩店

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Day 2 由於公幹關係,時間真係緊迫,Day 2 只可以晚上 8點後出動。大家都唔識韓文,又無時間,心諗唔伏都伏左,一場來到點都要開心返一晚,所以再上來爬一爬文,抱著試一試嘅心態,下午開住會用line add左其中一個agent試試,心諗佢收費都係貴尋晚1萬,就碰一碰運氣。

Agent哥哥原來係本地人,但識中文,可普通話溝通,講好要求,佢話有上門但要預約(唔平),我地情況可以介紹按摩店,但都有講到明按摩店唔好諗有18-22既幼幼,起碼都25+,加上星期日晚囡囡選擇唔多,問我地o唔ok,ok可以安排我地去睇睇。我地別無選擇嘅情況下,選擇了按摩店仲要求佢陪我地去,其實好抵,兩個人夾埋都係加5萬,3百蚊港紙有人車你去,仲要翻譯。
見面Agent哥哥好nice,開車過程有傾有講,大家客套一下,佢都同我地再打定底,今晚囡唔多,質素中規中矩,但服務一定好好,去到有d咩唔啱可以換或直接同佢講,佢主場咁話。
去到店,同尋日完全唔同,場地乾淨企理好多,可能真係星期日晚,店都真係無客咁掣。有本地agent帶嘅關係,客服都好禮貌,唔洗去換衫沖涼,比完錢後等5分鐘就帶我地入房。朋友先睇,點知唔合眼緣,但總比昨晚好,所以選擇change;到我的情況都是一樣,每人都睇了兩位囡囡都無合眼緣,agent哥哥同客服都無黑面,反而同我地講,今晚睇唔啱唔緊要,可退返哂錢比我地,再車我地返去,有機會的話,聽日再來,聽日一定會多選擇更多。結果我地選擇了聽日上機前再戰,agent哥哥真係連佢個5萬都退返比我地,煩左佢前前後後都兩個鐘,所以我地叫佢袋返個5萬,油錢人工都要喇,何況我地真係有睇囡。
經一事蔡一智星期日晚選擇少,要mark低。
Day 3 晚上機回港,去機場之前約好再去睇一次,agent哥哥保證質素比今晚好而且年輕,咁都選擇信佢,起碼今晚無跌錢先。
多謝師兄分享!
回覆 讚好 不讚 使用道具

感谢師兄分享!!!

回復 尤佳 ##1 的帖子

多謝師兄分享!

Anma 行入去就玩得。星期日,大部份女女休息。

多謝師兄分享

回復 yynbcn ##6 的帖子

thank you ching sharing, next week will go, will find agent,
any suggestion ?  or agent's contact ?

等你地再㨂囡囡的報告

Thank you very much for sharing~

回復 confield ##7 的帖子

没有联系方式么

多謝師兄分享!

多謝師兄分享!

多謝師兄用心分享

wasted time again, sorry to hear that ...

感谢师兄分享!

多謝師兄分享

上機前有冇揀到囡囡?

多謝師兄分享!

多謝分享!  
最後 Day 3 有冇揀到囡囡
可以分享我哋Agent聯繫方式嗎?