[食家報告] Johor簡報

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Johor真係好無聊,資訊又唔多,純粹係去新加坡嘅中轉站
根據Ching資料搵咗KTO:JBgirlclub
有wechat有telegram,都有網站update每日最新資源
女女叫Ivy,都係泰妹😂(短期內我真係唔想屌泰妹了,呢篇包膠係新加坡之後寫,係芽籠又搵咗件泰妹😂)
我就跟翻佢地格式啦
姓名 : Ivy
樣貌:8/10
身材:8.5/10
服務 : 5/10
口交 : 8/10
女友感:0/10
親嘴:0/10
回頭:0/10
肉金:230RM
無可否認環吹算比心機,但其他⋯
好似姦屍咁,後面都有敲其他房睇過
網站D相真係P得幾離譜,不過應該都無下次
仲有去咗KSL附近D按摩店,先開咗兩間,仲要收250RM
睇完D女甚至有D想講粗口,齋yanyan,唔啱咪走囉😂
完!
回復 xiaolabaa ##1 的帖子

Jb没熟人带路,玩不了的,好玩的都在偏远地区,近关口的都是做外国人新加坡水鱼生意多。
Thanks for the brief report with simple description
Nice to know some warnings about bad service
Thanks for sharing
Unlucky experience bro, in JB, it’s better to visit the spa’s then going for FL

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 04:48