[酒店推介] 酒店 vs AirBnB

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

咁多位師兄, 有D野想請教下,
下年2月我同朋友一行4人將會去HCM, 但係住宿個度一直都決定唔到到底係airbnb 定酒店

酒店既話 打算選擇 A E&M既酒店. 但係有冇師兄知可唔可以帶女? 定要比錢?

而airbnb又離市區好遠, 然後我有問過D暗黑團agent , 佢又話會有掃黃/拎保護費問題 , 到底呢個又真唔真呢?

如果係咁多位師兄會點簡? 求指教
我一般都住 A E&M既酒店,可以帶,酒店不另外收錢
越南也有扫黄吗?
然後我有問過D暗黑團agent , 佢又話會有掃黃/拎保護費問題

呢D人正仆街X家產
住越南咁多年都未聽過

這係唔建議搵呢D團

-------------------------------------------
要方便真係建議搵酒店
A&EM ART住幾次都冇要過
對面間A&EM係俾女入,不過有時會要TIPS,入住都試過直接帶,有時俾TIPS
sanwang 發表於 2022-12-21 07:04
我一般都住 A E&M既酒店,可以帶,酒店不另外收錢

謝謝大哥意見
黄华德 發表於 2022-12-21 07:33
越南也有扫黄吗?

我就係唔多信..所以上黎問下咁多位師兄
越南大作戰 發表於 2022-12-21 15:02
我就係唔多信..所以上黎問下咁多位師兄

新聞有報告
越南大作戰 發表於 2022-12-20 22:45
咁多位師兄, 有D野想請教下,
下年2月我同朋友一行4人將會去HCM, 但係住宿個度一直都決定唔到到底係airbnb  ...

酒店可以帶兩條女返去嗎?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 02:17