[尋人] 觀塘群星大廈ZOE

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

請問各位師兄知唔知觀塘群星大廈的Zoe係咪退咗役?高高大大白白淨淨又大波的,個人又好識按摩果位🙏,有冇人知道佢下落
北角福英?
不過廣告好似唔見咗
回復 ashleyyoung ##2 的帖子

應該不是佢,身形同様同唔似
以前在福英那個Zoe大約在兩年前過咗官塘,如果師兄問的係佢,應該在駿業街(電話預約),她不是每日都上網所以有時見唔到,不過留意下就會見到,另外,她會用兩個名上網:Zoe 和 Yuki 都係佢,身材高佻皮膚白白,搬咗去官塘之後,網頁加上了“全套莫問”。
回復 nonameman ##4 的帖子

駿業街係邊區?佢有冇網Link?

師兄多上一下141官塘的網頁有機會可以看到Zoe,囡囡今日有上線。網址:https://141-hk.com/zh/?A85843-%E ... 96%97%E5%B8%88.html

網頁顯示:地铁A2出口,骏业街,(安盛金融大厦正对面),詳細不便公開,請自己聯絡囡囡。
回復 nonameman ##6 的帖子

可能不是佢,我指係多年前群星大廈的ZOE
電力寶 發表於 2023-2-7 10:55
回復 nonameman ##6 的帖子

可能不是佢,我指係多年前群星大廈的ZOE

咁我祝師兄好運!
nonameman 發表於 2023-2-2 18:14
以前在福英那個Zoe大約在兩年前過咗官塘,如果師兄問的係佢,應該在駿業街(電話預約),她不是每日都上網 ...

睇相唔錯,師兄推唔推介呢個痛症理療師?
回復 nonameman ##8 的帖子

難找
Yenoh 發表於 2023-2-7 16:18
睇相唔錯,師兄推唔推介呢個痛症理療師?

兩年前我久唔久會搵佢,算是熟客,但佢過官塘之後我冇去過,各花入各眼啦
電力寶 發表於 2022-12-21 13:54
請問各位師兄知唔知觀塘群星大廈的Zoe係咪退咗役?高高大大白白淨淨又大波的,個人又好識按摩果位🙏,有冇人知道佢下落

應該>50 了
回復 vandamm ##12 的帖子

唔明
nonameman 發表於 2023-2-2 18:14
以前在福英那個Zoe大約在兩年前過咗官塘,如果師兄問的係佢,應該在駿業街(電話預約),她不是每日都上網 ...

即是全套唔洗問,直接做🤣

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 14:48