[求一夜情] 免費午餐心得交流

早10幾年前小弟玩QQ同微信都仲搵到食,食過幾件大陸嫁落嚟香港嘅人妻,共同點就係幾件都係來自四川,自此知道四川妹原來係特別性開放同隨便,真係鄧佢哋老公慘!在此奉勸各位師兄,四川妹真係唔好娶返屋企,因為百分之九十九都一定會戴綠帽!
附近的人其實仲有野食5 v+ l2 [3 I4 R# Y& m# V" f( @
不過好講時間同區分# ]' _7 t9 o/ g- Y% n
) C% Y" k- S$ u' ^* ?% e
呢兩三年疫情出唔到外
) f# U5 z* ~: E, E3 ^# v; Q多番好多人妻玩
, Z' w3 Z/ A* B) S- f
所以唔好羨慕點解有啲人可以不斷免費食女
& L' Y( K6 n; i0 z! I, M人地背後付出既時間遠遠比我地付出得多$ K, |5 H* Y" E
上年我公司比較得閒。返工有一半時間R手指等收工7 ^8 c$ E! a  l! M
我試過用左差唔多8-9個月去周圍食免費餐" w# z, F5 R% S  X- z% z- ?- U9 e
用既精神同時間真係好勁。是過為左氹過離婚人妻上床
  s0 ?9 Y) R$ o% D9 p個排佢煩緊個細路入小學。連續幾晚花三兩個鐘同佢視像傾電話幫佢整呢整路) k2 }  R$ r" D2 g. }- i9 b
好彩都叫做中出番幾獲幫補下。。& U6 ]& \4 O4 _( w; O! `9 @2 c9 ^
而家唸起都怕怕
賢仔call馬 發表於 2022-12-25 08:52
0 t; q) ]7 g* r8 I8 M2 @所以唔好羨慕點解有啲人可以不斷免費食女
, z1 b; W! K# F) W! T人地背後付出既時間遠遠比我地付出得多
3 q1 ~& `# R% O" s上年我公司比較得閒。返 ...
& h; p3 G% ]! T
冇錯,係好嘥時間同埋精神心機,而且好多時冇返工嘅人妻都係日頭先得閒,夜晚佢哋老公返屋企就唔方便傾,所以一般打工仔日頭返工時間邊可能成日揸住部手機發信息!有啲離左婚嘅人妻自己又要返工,所以又要夾啱啲時間先同到佢哋傾計,反正真係好花時間精神,最後又未必食到。呢幾年我都冇再搵,一來自己工作太忙冇時間,二來又要顧屋企陪屋企人同啲細路,而家只係keep住一個長期sex partner,一星期抽一日中午偷跳。
misery 發表於 2022-12-25 09:21 - b9 Z" C1 c5 F
冇錯,係好嘥時間同埋精神心機,而且好多時冇返工嘅人妻都係日頭先得閒,夜晚佢哋老公返屋企就唔方便傾, ...

" X# U6 }2 S* S有得偷跳都唔錯~最怕對方無啦啦玩痴身就好煩% \1 Y7 s* b1 Y$ i8 H- ^
食得免費餐~有太多風險要顧及
3 o5 Y  }3 R1 u6 z4 o( I所以好認同有唔少師兄都選擇比錢叫雞解決需要7 Z% y. {. k; ?/ n  f6 j9 x3 V. p
至少係一買一賣。唔會有感情投入
6 b# o" ~" e$ l9 D' f3 t* `我自己都好怕對方忽然玩認真
賢仔call馬 發表於 2022-12-25 16:06 ' w' o. R5 I* v. d, S7 B
有得偷跳都唔錯~最怕對方無啦啦玩痴身就好煩+ ^/ Y1 ~4 n4 u
食得免費餐~有太多風險要顧及% z1 A( J5 X4 V
所以好認同有唔少師兄都選擇比錢叫雞解決需要
+ R! c: q5 C* f  ~9 W7 a4 m8 E) p% n
呢個sex partner咁多年我都付出左好多心血、心機、時間、精神同金錢,我同佢維持左呢段關系差唔多10年,由識佢嗰陣時有老公到後尾離婚一直做單親母親到而家,佢間唔中仲喺比壓力我叫我離婚同佢結婚,但我知邊有可能,所以唯有對佢好啲,佢想要乜都盡量滿足佢,當彌補佢呢10年的付出。
用手機回應 misery #46 的帖子8 s3 |/ Z5 v# z  R$ U% z
) |8 n4 `4 `6 k8 {; u) A* M# K, J% z
你吾可以同佢結婚,唯一就係金錢才能滿足佢
賢仔call馬 發表於 2022-12-25 08:52 3 }& |+ g) x, [% P3 e3 G0 d  C
所以唔好羨慕點解有啲人可以不斷免費食女
; Z6 g2 t7 N, f1 f9 y" N5 H6 z& F  \人地背後付出既時間遠遠比我地付出得多/ i7 o! ~% C8 I: d0 r# H9 r
上年我公司比較得閒。返 ...

+ J4 u* E: q: ?" R7 `8 ?3 v3 J0 FWhen you have the time and mindset, it is worth the effort to get some nice MILF. Thank you for sharing your experience and insight.
misery 發表於 2022-12-25 09:21 % c4 D  s& K, n2 [: p$ H6 G3 H9 X
冇錯,係好嘥時間同埋精神心機,而且好多時冇返工嘅人妻都係日頭先得閒,夜晚佢哋老公返屋企就唔方便傾, ...

9 F3 V/ k- A0 L2 r: h% g# aIt is nice that you are able to keep one regular and enjoy her once a week. Very good.
80hg 發表於 2022-12-22 14:50
3 P4 g6 ]$ x/ J' {" r" ^原來HKS已經摺咗。
. B1 ?# b2 y" w* u7 A8 N& Sheymandi 都好多收費嘅搵食女同點數女

& G3 Y, m( L$ F7 s  q8 h& nching唔提都唔記得she.com嘅message board哩個好地方, 大大話話食過十幾件, 通常都係人妻, 最深刻係一個肥妹, 我已經百六磅, 佢起碼280, 肚腩兩碌大脾已經完全遮住三角地帶 ... 佢仲話唔知啲仔點解唔肯女上喎 ?? 嘩 ... 會死人㗎喎 ... 打死都唔肯啦 ....  
pinocchio 發表於 2022-12-29 04:08
& u: s. {  y! G! }" K; aching唔提都唔記得she.com嘅message board哩個好地方, 大大話話食過十幾件, 通常都係人妻, 最深刻係一個 ...
6 }6 W2 W2 \# @' E8 X
280 ... 師兄咁抵得諗,咁益佢
80hg 發表於 2022-12-29 19:29
$ h- W0 ^- Q$ m# T# Q2 q) q280 ... 師兄咁抵得諗,咁益佢

' D  u6 Z( ~8 N" ?未試過咁巨型吖嘛 ... 開頭佢都有講係肥嘅, 不過真係想像唔到係油輪咁嘅size ...
pinocchio 發表於 2022-12-30 02:51 " N" m/ ]; e: O* N
未試過咁巨型吖嘛 ... 開頭佢都有講係肥嘅, 不過真係想像唔到係油輪咁嘅size ...

! m1 f9 D5 }3 t做完呢個壯舉有咩感想?
賢仔call馬 發表於 2022-12-23 19:03 , l, b* F  o& T7 A; x6 e
其實任何app都有好多中女人妻玩
- q' U" F' K" ?2 a2 ~睇下緣份有冇。條女冧你既。傾兩三日已經可以出黎食得
9 m0 c# O8 n" |小弟食開wechat女
3 C, x* J$ Q, m+ j! F( [5 k& \0 p
師兄用 wechat 附近的人?
80hg 發表於 2022-12-30 16:41
; ^3 V  x9 r% G做完呢個壯舉有咩感想?

. x5 }$ A& D1 T4 D! q4 d以後搵啲130磅以下 ...
n年前仲有chatroom可以搵食
B.G.C. 發表於 2023-1-1 20:07
) i9 r( e2 F4 p& U1 Dn年前仲有chatroom可以搵食

2 k8 T6 G7 F* _$ ?6 ~5 ~請問邊個 chatroom?
pinocchio 發表於 2023-1-1 02:56 0 ~& a: L2 K2 m% X
以後搵啲130磅以下 ...
3 w& d, _* G* F8 n
其實對住 280 扯唔扯到?
80hg 發表於 2023-1-2 11:09   h# u$ i3 O: T; e6 ~" v" p; b
請問邊個 chatroom?

: ^9 F$ l$ M/ l+ s0 r依家無左啦
80hg 發表於 2022-12-31 17:37 6 U# H$ Y4 N  [4 l
師兄用 wechat 附近的人?
5 T# L, l: [6 x0 R: f
用左好多年8 t2 s7 B6 ]( P
食過不下三四十個免費餐
, e1 c( H; B+ r% d3 f  ~" t* g( U, L不過通常食幾次我就斬纜~
0 w  c0 R- c. Y6 M0 n一黎怕動情~二黎同時招呼幾條女好費精神同時間

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 23:10