[求一夜情] 免費午餐心得交流

冇免費午餐的
賢仔call馬 發表於 2023-1-2 13:47
' F7 }6 P' O# C) b) L用左好多年
% g; l) n! X# M% X- r4 ^食過不下三四十個免費餐
7 q. N, b* Z5 ?& X0 `' |不過通常食幾次我就斬纜~
9 b/ @1 P3 ]5 L, ], x1 r- V
啲女開得 wechat 嘅「附近的人」,係唔係九成想搵 SP/SL 呢?
B.G.C. 發表於 2023-1-2 13:16 - }( M% f; D' y$ G/ g* x
依家無左啦
7 ~. h& ^8 l) M$ l
好奇想知吓係邊個,睇下自己有冇用過。
留名學野
80hg 發表於 2023-1-4 11:09 7 T! d5 L. X9 D) K+ j9 w. W
好奇想知吓係邊個,睇下自己有冇用過。

) n6 F; P2 J1 Ihongkong.com囉,無左好耐
B.G.C. 發表於 2023-1-4 17:54 & _9 X! `, y8 z2 L( D. E' C# E, B
hongkong.com囉,無左好耐
- k% G! I$ E7 n7 Y. p4 w
冇咩印像tim
80hg 發表於 2023-1-4 11:08 - ?. l8 o% ^; ?: `. `
啲女開得 wechat 嘅「附近的人」,係唔係九成想搵 SP/SL 呢?

0 P  Y! n) i2 Z. p緊係唔係,有好多係搵生意,例如sell你買保險、買保健產品、倫敦金、傳銷等等( Q- A5 h  I3 D' [
當然亦有啲真係想搵男人sp,不過都係睇你好唔好彩識到,有啲就算識到講兩句又係冇下文
# z$ X# z4 Z/ j  h" p5 u所以我都唔係太鼓勵人上網搵免費餐,因為實在太嘥時間,而且付出同收穫係唔成正比,你付出咁多時間精神心機到最後又未必食得到,不如去叫雞好過,反正你的目的都係為咗扑嘢啫。
misery 發表於 2023-1-5 22:15
3 C/ F3 E7 J' u9 z% H, z緊係唔係,有好多係搵生意,例如sell你買保險、買保健產品、倫敦金、傳銷等等
" [. |, z. N7 W- @: h; C當然亦有啲真係想搵男人sp ...

! z2 S4 P5 Y& A2 i' b- g$ {Quite agree with your point.
misery 發表於 2023-1-5 22:15 0 y6 c, i  G/ ^- h3 V
緊係唔係,有好多係搵生意,例如sell你買保險、買保健產品、倫敦金、傳銷等等
1 S# j, M; d* u) A8 ~, w當然亦有啲真係想搵男人sp ...

' l1 m& ?, S: Z9 H唔通時代真係唔同咗,以前係 AFF 同 She 易好多喎!
之前我係ig試過,不過都係要花時間先上釣
成功過幾次但最後爭 D 上身,驚有手尾,都係費事9 }0 [4 z1 e' P0 Q1 i
正正經經叫雞好過
LIGHTKIING888 發表於 2022-12-21 22:20 ; T, k$ E, a# V" M8 c: T' d
自問唔係高富帥5 a' q/ t( J# S1 a7 V4 G4 Y) X7 n
又唔想花精神時間金錢! _& ~: d  l+ \- F1 s
都係正正經經叫隻雞算啦
) e7 Q3 B0 J8 U
完全同意
5 c; t. W5 Q- _& u4 ~做人都係. R; h  I" V4 ]! k% i: W
正經啲好
. Z9 m3 t: s; d+ u0 g: c- D/ n) t😝😝😝
經驗話我知免費係最貴,損失有時唔止金錢,可能係煩惱、家庭、健康做你代價# j) |: \3 N& z* a' f& G
慢保露 發表於 2023-1-13 03:50
$ x. T$ b  V: u" w9 }2 r經驗話我知免費係最貴,損失有時唔止金錢,可能係煩惱、家庭、健康做你代價

! d5 t% G0 f5 ?- q; a1 t& E金錢、家庭我都冇
慢保露 發表於 2023-1-13 03:50
6 T$ t% F# a' \7 U- @, I) M經驗話我知免費係最貴,損失有時唔止金錢,可能係煩惱、家庭、健康做你代價
$ _' d: f, b( X6 |* Z) }
關健康咩事?

: H% c# {6 A" y/ b: l' B9 |6 f如果條女有hpv唔出奇
慢保露 發表於 2023-1-15 10:05 9 G5 y' J: G; A
如果條女有hpv唔出奇

. P  n! T: v4 H- C# ?! l出嚟玩會帶袋喎
廢事開個新post~話說小弟早幾日又係we7加左個中女人妻
) g7 e5 R+ h: n+ o, P目測4頭。會打扮
- j$ X' ?6 r6 ?$ b4 T. H經過呢幾日攻勢。約到一陣出黎下午茶。睇下有冇機上埋房
5 n- g5 X# }* T. M1 M言談間得知又係同老公同住但分房訓沒感情' t4 [" V. h# `- W
仔女都剛成年。睇黎又係慾求不滿狀態4 a4 T* N( _# U; O$ S8 ~

, U, Y6 E6 V! l, @5 G
回復 賢仔call馬 ##79 的帖子0 x5 V/ d4 }4 ~( v

; u& z8 ^; V5 A* `! X1 K; |& M留名等報告!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 16:35