[曼谷] -單兵初戰曼谷 蛇美神奇大蘿柚 Part 2-

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

- Day 2 -
星期一開足全日工,收工仲要俾同事捉咗去Jodd Fair食食食,平日好似比較少啲人。本身腸胃比較差,居然膽粗粗食咗三文魚同生蠔,但又竟然成晚都無事。

因為睇師兄啲報告話十點係蛇美黃金時間,於是搭正十點入去,食用率輕微回升。點知竟然俾我撞到另一班同事,不過佢哋想轉場去cowboy,慣咗單兵嘅我梗係留守蛇美啦。蛇美真係一個好神奇嘅地方,無論客定女無時無刻都搵緊獵物,鎖定再眼神交流,往往過一兩下招已經知對方意欲。最重要一點係,睇啱真係要出手,諗多一秒都有機會俾人截糊。

回歸正題,作為胸奴嘅我一真搵緊後生大波正堂樣,等咗十五分鐘終於俾我捉到今晚主角,神奇大蘿柚!大蘿佢睇落幾大波打扮都算後生,即刻出手傾兩句啦。開價ST3000/ LT6000 但係想五點走人,初嚟紮到嘅我都廢事還價,拎手袋拖住手仔出發LT!本身想食吓泰菜點知女女話想食老麥,返到樓下七仔買齊架生就上房。

上房食吓嘢飲吓酒,無啦啦佢個frd打video call俾佢,原來佢老友去咗香港開工話搵唔到錢,我再望一望佢幅尊容,講聲加油。 飲飽食醉之後當然解甲開餐啦,點知中獎呀! C波粉lin走肥外加超靚大蘿柚呀! 簡單車完過吓水就正式埋牙,一坐上嚟嗰個極具彈性嘅屎忽係咁自己ununun,同一時間已經整濕埋我大脾。難得有極品大蘿柚,點可以唔推車呀?!推得起勁嘅時侯,個衰妹竟然自己拗腰趷起個屎忽俾我大力抽插,下下都係水聲,依家諗返起都扯扯地。咁我正打算轉男上finish,點知依個時候意外發生啦,原。來。個。套。穿。撚。咗!!! 泰國杜蕾斯真係信唔過…

姐係頭先插得咁爽係因為無膠笠,個人當堂嚇呆,而女女都貌似有小小嬲,經過一輪安撫之後,我話有啲攰,佢又無啦啦提出口爆,吓…我無堅持要出咁你講到我都無辦法拒絕,第一Q咁就吹爆咗。跟手瞓之前較個四點鬧鐘屌完即送客。

鬧鐘響起摷醒個衰妹埋齋,呀竟然扭計攤係度叫我屌死魚,好!即刻手口並用治一治你,大蘿呻吟咗幾吓突然彈起身好認真望住我講 use condom ok? 喂大佬你估我想嫁咩?但搵食要緊即刻死狗答OK=] 上完套女上又再體驗大蘿柚神奇力量,推車時候依然自動趷起屎忽,條氣即刻順返! 成功出火之後,就沖身送女女落樓,瞓多三個鐘又開工!
回復 maybe9255 ##1 的帖子

睇師兄呢份報告, 淨係"神奇大籮柚"呢幾隻字都值得畀個讚你啦!!
回覆 讚好 不讚 使用道具

講真,通常環得一次我都環埋之後果一二三次架勒……利申:非環保戰士,只係有時真係穿左就環到尾啫

190250 發表於 2022-12-21 20:16
講真,通常環得一次我都環埋之後果一二三次架勒……利申:非環保戰士,只係有時真係穿左就環到尾啫

小弟無經驗,第一次屌穿套

哥的戰鬥激烈~不過套套還是買好一點的好了

就算穿左我都會堅持換個個新 😭
雖然知道已經太遲就當安慰下自己

maybe9255 發表於 2022-12-21 20:32
小弟無經驗,第一次屌穿套

我都係新手無咩經驗 ,我淨係試過三次穿套套,次次都環保到尾😅

仲以為第二次又穿咗

190250 發表於 2022-12-21 20:16

都唔係咁計, D囡囡可能唔係好介意環保, 但係就怕中出, 因為好多都冇食藥, 俾得個客環保就好難控制佢唔中出。

kimi54 發表於 2022-12-21 21:20
哥的戰鬥激烈~不過套套還是買好一點的好了

以為杜蕾斯實無死呀嘛

lads 發表於 2022-12-21 21:58
就算穿左我都會堅持換個個新 😭
雖然知道已經太遲就當安慰下自己

無事嘅 嚇我唔到嘅

190250 發表於 2022-12-21 22:45
我都係新手無咩經驗 ,我淨係試過三次穿套套,次次都環保到尾😅

神力師兄😂 射埋入網?

CPKELVIN 發表於 2022-12-21 23:38
都唔係咁計, D囡囡可能唔係好介意環保, 但係就怕中出, 因為好多都冇食藥, 俾得個客環保就好難控制佢唔中出。

真呀 好多都係可以環但射出面

食到好嘢屌穿套勁呀

maybe9255 發表於 2022-12-21 23:44
神力師兄😂 射埋入網?

咁唔爭在啦,但我會負責任架,事後丸我比錢架

我都是自己帶 套套去!!泰國的品質不好!! 但我不是香港人~看不懂文章的大蘿柚 是什麼意思??點解???邊個可以解釋下

師兄好勁。

泰國杜蕾斯差,泰國買0的岡本呢?

神奇大蘿柚……正!

回復 SKUKNIGHT ##24 的帖子

大蘿柚則是大屁股