[粗人粗語] 有冇師兄贊成所有呢個網既女女要用真相,太多P圖

簽到
有冇師兄贊成所有呢個網既女女要用真相,太多P圖搞到好多師兄都中伏,睇到好多時上去禁鍾一開閘,話沙頭角村長個女,如果用真相,起碼唔會中伏,女女又多生意,其實雙贏黎
單選投票, 共有 212 人參與投票

距結束還有: 29898 天17 小時28 分鐘

您所在的用戶組沒有投票權限
你真係多舊魚,1. 唔該你睇下依加個市場,如果質素正常少少既女都大把狗公排隊包養,出得黎做既,基本上大部份都完全唔掂,你想睇真相?2. 有些少腦既,其實一睇就知邊d 係大機會假相,可以即刻 pass。3. 就算蠢到上左去,只要你未入房,都隨時可以走,一蚊都唔洗跌,如果你自己照衝入去就係你自己問題
回覆 使用道具

唔係多唔多9魚既問題,你講既野,出黎做大部份完全唔掂?我就預個幾個都掂但相就..............喜初博一博,博到咁岩,但你講果D咩叫有小小腦知邊D係假相,問題係年年有新既男人加入睇網,新手識分?3.有時係比相吸在上去,去到同相唔同,梗係唔入,但問題係D女咁樣同呃人有咩分別
回覆 使用道具

其實好多都用真相架,不過唔見樣咋嗎😂
回覆 使用道具

回覆 使用道具

我個人覺得蒙蒙濃濃或者加眼罩唔係問題,至少都係真,只要唔係p得太過火我接受到
最大問題係啲人用假相
回覆 使用道具

mstg 發表於 2022-12-25 13:15
你真係多舊魚,1. 唔該你睇下依加個市場,如果質素正常少少既女都大把狗公排隊包養,出得黎做既,基本上大 ...

都係,之前有一個貼,貼主話佢按完鐘後冇入閘,條女大力閉門,我個人覺得此事兩方有責任,我地男方有一些唔係真心入閘只是睇女,而女方係門口同網站貼嘅相真風羊馬不相及
回覆 使用道具

講真d女都唔會想公開自己個樣做依行,點露都一定會修圖,換著你做鴨你會唔會敢放真人相而唔p自己個樣?
回覆 使用道具

foxgolf 發表於 2022-12-25 15:22
其實好多都用真相架,不過唔見樣咋嗎😂

咁同冇相有咩分別遮樣,醜婦都終需見家翁啦,何況做生意
回覆 使用道具

sam63sam 發表於 2022-12-25 15:27
廿年前七日鲜外勞就有高清真人真相真片。
依家都有真野,只係濛濛濃濃或者加眼罩啫。
可以理解

有D離譜條女明明3到尾到4頭都仲打自己22-3果下先攞命
回覆 使用道具

美男榮 發表於 2022-12-25 15:44
都係,之前有一個貼,貼主話佢按完鐘後冇入閘,條女大力閉門,我個人覺得此事兩方有責任,我地男方有一些唔係真心入閘只是睇女,而女方係門口同網站貼嘅相真風羊馬不相及

問題係新手會多,中伏機會大增,講真依家呢個年代,成日話141會式微,就係因為太多假相同埋呢D禁完唔岩都要鬧人既女,咁唔岩毫唔岩,睇相同禁鍾開門睇2個人黎既,唔岩好正常,佢張相成個王祖賢咁,但禁完鍾開門整個蘭西,你仲入唔入呀,好多人一心睇完廣告先幫襯,呢樣野真係唔單係男方問題,D女都要好好正視
回覆 使用道具

發利Happy老公 發表於 2022-12-25 18:38
講真d女都唔會想公開自己個樣做依行,點露都一定會修圖,換著你做鴨你會唔會敢放真人相而唔p自己個樣?

每年都好多新手,唔想比朋友知叫雞,咁上網睇多數都睇相,睇完相,上到去一開門,小佢喇叭同張相都唔同,咁係唔係有問題先,唔好P圖P到明明係豬西大火雞,P到自己成個環球小姐咁呀,P圖收下下巴,拉長小小塊面冇人怪你,問題係相同真人不相呼呀
回覆 使用道具

回復 dennle ##12 的帖子

極度讚成師兄意見
小弟上年先啱啱出嚟玩
第一次上141個網見到啲女咁靚真係信以為真
結果啲女冇次同相似小小 全部都9成假
真係對新仔好唔友好
回覆 使用道具

回覆 使用道具

malise84 發表於 2022-12-26 11:43
回復 dennle ##12 的帖子

極度讚成師兄意見

所以我係話好似你呢D一定睇相先去馬既一定中伏,所以應該用真相
回覆 使用道具

sam63sam 發表於 2022-12-26 11:50
如果開個主題,,要D師兄幫手出名分享
1:全真相囡(包括濛濃面)
2:半真相囡(有眼罩,無面)

呢個非常好,不過9成都係第4類................
回覆 使用道具

dennle 發表於 2022-12-25 13:44
唔係多唔多9魚既問題,你講既野,出黎做大部份完全唔掂?我就預個幾個都掂但相就..............喜初博一博 ...

唔駛理嗰條柒頭講嘢,佢出名鍾意廢噏
回覆 使用道具

dennle 發表於 2022-12-26 10:11
問題係新手會多,中伏機會大增,講真依家呢個年代,成日話141會式微,就係因為太多假相同埋呢D禁完唔岩都 ...

係嫁,果啲女要好好正視
回覆 使用道具

講來都曬九氣
回覆 使用道具

tim5555 發表於 2022-12-29 23:10
講來都曬九氣

所以我一早講左,呢版不嬲 99.9% 既帖係無討論價值垃圾,我都係上黎寸下人娛樂下,根本唔期望有d 咩料會收到。個撚個都好似啱啱放監第一日出黎叫雞咁,討論廢話,一係就 9 吹,但永遠唔講邊條女。d 撚樣一味就扮正義好人,洗下版,希望有料收到,根本就 on 99
回覆 使用道具