[粗人粗語] 有冇師兄贊成所有呢個網既女女要用真相,太多P圖

以前啲相就算個樣打晒格仔,最少身材無P過,會睇得出身材好唔好,囡囡大約咩年紀,真係上門去搵佢時有個底線
但依家班囡好多都用假相,同開盲盒一樣,樣衰同年紀大嘅囡囡唔可以怪我哋按完鐘唔入閘
回覆 使用道具

迷魂小羔羊 發表於 2022-12-31 10:37
以前啲相就算個樣打晒格仔,最少身材無P過,會睇得出身材好唔好,囡囡大約咩年紀,真係上門去搵佢時有個底線
但依家班囡好多都用假相,同開盲盒一樣,樣衰同年紀大嘅囡囡唔可以怪我哋按完鐘唔入閘

所以咪講,應該要用真相,最好有樣添,當然就冇咩可能,但最起碼都唔好呃人
回覆 使用道具

回復 迷魂小羔羊 ##21 的帖子

我都明白打格
但身材P真係接受唔到
回覆 使用道具

回覆 使用道具

sam63sam 發表於 2023-1-4 18:00
真人相(打格濛濃眼罩都ok,现場房)
仲要真師兄寫嘅真報告唔该。寫就五舊水样样唛L都得。囡囡全部36D日本妹。
希望……

邊果咁大整蠱呀
回覆 使用道具

相呢啲好難有標準,實報年齡仲實際,最好按年齡收費後生貴啲,老雞平啲實際好多。
回覆 使用道具

喇叭大神 發表於 2023-1-4 19:24
相呢啲好難有標準,實報年齡仲實際,最好按年齡收費後生貴啲,老雞平啲實際好多。

18-9成個蘭西咁收你1000?你去馬?
回覆 使用道具

回覆 使用道具

dennle 發表於 2023-1-4 19:25
18-9成個蘭西咁收你1000?你去馬?

我講可行性啫,叫人唔p圖,正如叫全世界用大哥大唔好用smartphone,  邊有人彩你,重p當然睇到,有時少p真係分唔到,點樣管理?如果一定要用真相,管理成本一定會加落消費者身上,到時一係無相,一係周圍都係有相既貴雞。
年齡呢啲登記時上傳身份證,無得呃,依家技術又方便。
按經濟學,如果用年齡分價錢,啲女以後想加價就好難,大家都有平雞食,唔會遇到啲夠膽死收8舊20分鐘的老雞。
至於樣,最佳例子TVB簡淑兒,日式妝同美式妝真係一妝天堂一妝地獄。
真相緊要定真年齡緊要,你自己諗諗
回覆 使用道具

回覆 使用道具

其實係好多女女都想出P圖
回覆 使用道具

sam63sam 發表於 2023-1-4 22:18
靠大家出真實赛後報告。
<係咪老作,睇多几野就知>
-好野/真野就出名出地址。

有D寫手勁個編劇好難搞
回覆 使用道具

我發現一樣好有趣既嘢,我哋呢個post出現之後,早幾日突然所有囡囡廣告相都出現咗日期,睇到張相係幾時影,定係四台另類手段,逼D囡要俾新相四台呢?因為有D囡既廣告相一用就差唔多10年無轉過,我相熟USB其中幾張相就係2015年影,如果未搵過佢的話相信大家見到張相係咁耐之前影都會知佢有返咁上下紀,未必會考慮佢。
回覆 使用道具

回覆 使用道具

迷魂小羔羊 發表於 2023-1-6 11:24
我發現一樣好有趣既嘢,我哋呢個post出現之後,早幾日突然所有囡囡廣告相都出現咗日期,睇到張相係幾時影:l ...

其實海關商品說明條例冇對141有任何行動,咪99%一定中梗罰都罰死
回覆 使用道具

sam63sam 發表於 2023-1-6 11:44
唔係天馬行空咁都無所謂啦。
我都有出过野,無须理人点睇,唔係就無人寫啦。

咁當然啦,但希望冇既野唔好加上去,免得新手中伏
回覆 使用道具

迷魂小羔羊 發表於 2023-1-6 11:24
我發現一樣好有趣既嘢,我哋呢個post出現之後,早幾日突然所有囡囡廣告相都出現咗日期,睇到張相係幾時影:l ...

咁有心機睇,我睇左幾張都冇咩分別,由其嚴重點名伏果幾個地方
回覆 使用道具

dennle 發表於 2023-1-6 11:49
其實海關商品說明條例冇對141有任何行動,咪99%一定中梗罰都罰死

又出黎柒,海咩關呢,政府從來都管唔到黃業,因為無收稅,日日就算幾萬條撚樣去叫雞都只可以扮睇唔到。又係個句,無人攞住把槍逼你入房,自己啱啱放監,硬住碌鳩亂鳩咁衝入閘係你自己問題
回覆 使用道具

mstg 發表於 2023-1-8 21:57
又出黎柒,海咩關呢,政府從來都管唔到黃業,因為無收稅,日日就算幾萬條撚樣去叫雞都只可以扮睇唔到。又係個句,無人攞住把槍逼你入房,自己啱啱放監,硬住碌鳩亂鳩咁衝入閘係你自己問題

我講係打比喻,我話如果有,關咩事呢,你睇返樓上幾多都贊成,不過你有句野真係好認同就係有D人真係下體控制個腦
回覆 使用道具

回復 mstg ##20 的帖子

P相都沒有咁驚嚇,最怕的D外星囡囡出來,眼睛大過拳頭
回覆 使用道具