[粗人粗語] 有冇師兄贊成所有呢個網既女女要用真相,太多P圖

算吧啦,廿幾卅年都係咁,唔會今時今刻改變。而且網頁廣告根本過時
回覆 使用道具

係喎 呢個pose上年12月出依家竟然話‘’太舊‘’??唔比評分,舊又出街?查實係驚佐投票數據!
回覆 使用道具

單純參考下就算啦
回覆 使用道具

tangkwong 發表於 2023-1-18 21:12
係喎 呢個pose上年12月出依家竟然話‘’太舊‘’??唔比評分,舊又出街?查實係驚佐投票數據!

即係咁,唔係覺得個幾百蚊大9晒,只係覺得要比得其所,我地又唔係想要D咩絕色美人,講真有錢夠膽既返大陸幾靚都有,問題係大哥張相搞到成個李嘉欣,出到黎係蘭西咁點搞呀,倒自米唔緊要,但我地中過伏就唔會再去,所以真係唔好咁過份囉D相
回覆 使用道具

StingX 發表於 2023-1-18 23:04
單純參考下就算啦

係即都唔係過份到睇相就港姐去到就豬西先得嫁
回覆 使用道具

dennle 發表於 2023-1-19 09:46
即係咁,唔係覺得個幾百蚊大9晒,只係覺得要比得其所,我地又唔係想要D咩絕色美人,講真有錢夠膽既返大陸 ...

返大陸幾正都有?仲停留係十幾年前,以為上去就做大爺?大陸競爭唔會好過香港啊傻仔,上到去一樣狗都不如
回覆 使用道具

mstg 發表於 2023-1-19 10:10
返大陸幾正都有?仲停留係十幾年前,以為上去就做大爺?大陸競爭唔會好過香港啊傻仔,上到去一樣狗都不如

哦,橫店大把啦,傻佬,十幾年前,依家大陸你估好好景咩
回覆 使用道具

dennle 發表於 2023-1-19 10:16
哦,橫店大把啦,傻佬,十幾年前,依家大陸你估好好景咩

靚仔明星都要科重金叫雞,仲可能比人屈比人拉,你憑咩?人地要開埋法拉林寶去溝女,你得咩?
回覆 使用道具

mstg 發表於 2023-1-19 11:24
靚仔明星都要科重金叫雞,仲可能比人屈比人拉,你憑咩?人地要開埋法拉林寶去溝女,你得咩?

唔好睇低人,好多唔知即,外圍女大把啦,你有冇錢即
回覆 使用道具

dennle 發表於 2023-1-19 12:41
唔好睇低人,好多唔知即,外圍女大把啦,你有冇錢即

咁你咪上去食好野,睇下自己係皇帝定係狗
回覆 使用道具

最緊要係小左C兄食完女 POST真人相
回覆 使用道具

美腿狂 發表於 2023-1-20 15:33
最緊要係小左C兄食完女 POST真人相

咁又好難既,有好多人唔想比人知叫野呢
回覆 使用道具

有當然好
始終要多競爭先會迫到佢地用真人相
回覆 使用道具

jesuscrys 發表於 2023-1-29 12:46
有當然好

冇錯,做生意麻,點都要有D良心既,唔好拎D唔係既相去呃人
回覆 使用道具

jesuscrys 發表於 2023-1-29 12:46
有當然好

玩咩呢,一年 365 日都係一大班狗公排隊爭女,就算女多幾倍都唔夠,d 女會用真相競爭?如果有日,成棟樓無人,女全部得閒,個個打開門拉你入去,咁就有可能,自己唸下有無可能啦
回覆 使用道具

mstg 發表於 2023-1-30 12:25
玩咩呢,一年 365 日都係一大班狗公排隊爭女,就算女多幾倍都唔夠,d 女會用真相競爭?如果有日,成棟樓無人,女全部得閒,個個打開門拉你入去,咁就有可能,自己唸下有無可能啦

講真只要呢個網既主理人講明既話,我相信有7成既女女都願意用真相,首先薄格都好呀,起碼睇到輪廓,唔係睇相同真人唔對辦,好多女開完門又嘭門,點解先,大佬呀,你張相就波多野結衣,禁完鍾見你真人係蘭西,咁點搞呀,跟手D女嘭門覺得好X應份囉
回覆 使用道具

相頭假都算,價錢唔準仲衰
個網話350, 去到門口話500, 做到一半又話600
回覆 使用道具

炊丑丸 發表於 2023-2-5 16:46
相頭假都算,價錢唔準仲衰
個網話350, 去到門口話500, 做到一半又話600

唔係呀,唔係有寫明問左你話有咩先果個價咩
回覆 使用道具

最好有真相真聲真年齡範圍
回覆 使用道具

要變都唔係今時今日啦