[粗人粗語] 有冇師兄贊成所有呢個網既女女要用真相,太多P圖

真相假相無所謂,十個有十個網都係假相包括外國都係,重要係地點,知道邊度有鷄食,上到去咪慢慢睇囉,啱食就入,玩埋元宇宙,個個樣重撚靚啊!出埋虛擬YouTuber,個個都係明星樣,
回覆 使用道具

回復 dennle ##1 的帖子

唔出真相保護d女仔都明,但有時假相都唔好太過份....疫情前大約4-5年前左右....試過聲稱日本妹3500.....仲要入房等成45分鐘.....點知係35以上中女....我幾句小學雞日文都知佢假啦...火起爆粗走人
回覆 使用道具

回覆 使用道具

3500屌到架妹,無78千都吾好諗啦,當買個經驗邊有咁大隻蛤乸,mk妹都開價3000~3500啦
回覆 使用道具

fwing120 發表於 2023-3-14 10:03
3500屌到架妹,無78千都吾好諗啦,當買個經驗邊有咁大隻蛤乸,mk妹都開價3000~3500啦

你玩野咩7-8000,高鍾CC日本好都係3字頭,MK妹3字頭,真係搵阿水去咩,不過唔知嫁,可能有WATER FISH
回覆 使用道具

建議蒙樣就得了
回覆 使用道具

dennle 發表於 2022-12-25 12:42
有冇師兄贊成所有呢個網既女女要用真相,太多P圖搞到好多師兄都中伏,睇到好多時上去禁鍾一開閘,話沙頭角村長個女,如果用真相,起碼唔會中伏,女女又多生意,其實雙贏黎

真唔真無乜用
好多囡無廣告
富士成座都係
你睇有幾多廣告出?
回覆 使用道具

其本上,今時不同往日,以前d女係比較多會「自己」攞錢出嚟賣廣告,因為以前真係冇乜平台,141當年風頭無量,賣廣告真係好明顯幫到生意。
今時今日,多數嘅廣告都係房東落嘅,佢哋收阿女租金入邊包埋廣告費,唔到阿女肯定唔肯,總之租我間房就要出廣告,因為佢哋想個塲旺!
所以啲房東會係咁出啲鱔稿,係咁吹啲服務,係咁執到啲女啊個樣好似好正咁!
久而久之就變到而家咁嘅局面。
依家啲女出廣告,有d都係「久休復出」希望以前啲舊客搵得返佢哋。

評分

參與人數 1魄力 0 +200 魅力 +4 黃金 0 收起 理由
ashleyyoung 0 + 200 + 4 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!

查看全部評分

回覆 使用道具

好果D根本無賣廣告,唔洗賣廣告
回覆 使用道具

而家有廣告好似就係條女唔掂嘅代名詞
回覆 使用道具

廣告好處係睇地址睇房號

評分

參與人數 1魄力 0 +200 魅力 +4 黃金 0 收起 理由
ashleyyoung 0 + 200 + 4 0 🥇 同意兄弟高見!小弟給力支持!

查看全部評分

回覆 使用道具

singsingwong 發表於 2023-4-1 13:08
廣告好處係睇地址睇房號

呢個真
回覆 使用道具

我懷疑甚至唔係p 圖,有啲就偷台灣啲網紅網圖。。而家仲有啲用ai 畫出嚟。。。
回覆 使用道具

新手真係好易中伏
回覆 使用道具

回復 dennle ##1 的帖子

多謝師兄分享
回覆 使用道具

而家見到個d相基本上知係伏
回覆 使用道具

小女女 發表於 2023-5-17 07:35
而家見到個d相基本上知係伏

唔係可以點,真係得閒到逐個禁?
回覆 使用道具

回覆 使用道具

回覆 使用道具

用假相好吖。咪繼續縱容 - - 甚至鼓勵啲囡用多啲假相P圖囉。

以前141網,雖然都有假圖,但少,好多都係啲囡自己出鏡,雖然打格或者唔出樣,但影嗰個識得捕捉靚位,加上我哋知道相中人同真人唔會差太遠,所以好易睇到「扯火」,喺電腦睇咗幾嘢就忍唔住換衫搭車去撳鐘……

而家??!!! 小弟上唻141網睇囡,就係睇啲假相,睇睇下就無心情,慾火自然消退,咁就慳咗幾舊水甚至千幾舊水了。
回覆 使用道具