樓主: speedingmolly2

[九龍走地G] 老雞噩耗

有無機會變番$200
回覆 讚好 不讚 使用道具

( a; e/ m$ q- n* M: k

2 o4 J: x" W) G+ \1 l( l" Z; Z! Z0 U) ^4 f
- v4 y# M! |9 c5 H
/ e) Q3 w9 }+ ?* X

9 i7 [; \" h+ k- P/ w- G) i- `4 [; c, @- T! M  G
8 H: b- K8 S) @! V3 ^& A8 z

登錄/註冊後可看大圖

, T3 `1 D9 e0 N+ t1 v3 ?
; b! d  I, t) u% J- Y% S: Y) h) Z% h( ~1 [8 y7 b0 c2 u

speedingmolly2 發表於 2022-12-28 01:47
# [, z4 j  N5 O- Z1 g呢班餐牌老雞,五百八百一千咁收,好不威風,比錢你賺,仲要睇你面色嘴藐藐。有風洗盡嘅日子就快終結。人 ...

2 E' l+ a) E9 W+ ^4 c6 T; ~有無生意?

老鷄都八百一千?真系好穩

untitled.JPG 8 H) p7 y$ K+ `

' i8 ?4 P6 U. `9 f/ m0 q. \+ m1 }3 ^- w7 U0 q, b( i1 Y1 u3 F
睇吓全民票選頭幾位1 c' f, g0 ^, g4 f' o9 Y6 m
越貴越有市

終於開關

1月8號先審批證件,  最快都兩星期後, 先會多人過關
( r. @& z" e" N+ }3 l
; ?6 r9 S1 N9 N  ~% ~睇黎要過年後才有女返/ K- o/ J' u/ l& g. v% v

\, D% ?$ W# }5 [9 b5 F3 E8 {

等。等多一陣

本帖最後由 speedingmolly2 於 2023-1-16 23:10 編輯 - s& f: y, C0 B& t
mic888mic 發表於 2023-1-16 06:38 / \# U" C0 ^! f9 L" Y: k0 p7 c5 T
等。等多一陣

" Z# L& x6 ]. ?' F5 Y
! D/ c% q# _* s) b0 G2 Y要見證下d老雞幾時由500 回落返250,租到差啲交唔起意興闌珊嘅情景

speedingmolly2 發表於 2022-12-31 00:21 4 y. ?3 J8 {; Q5 _
班餐牌雞,西鬆弛 奶下垂 身材走樣 咀臉臭串。你比錢佢賺,佢把你當水鱼揿,乜L嘢情侶餐皇帝餐上天下海餐 ...

5 w& M% m" l! U師兄,今時唔同往日了

) g4 i; E& [0 Q: x; T9 y# S1 ^6 P( X
後生司機 發表於 2023-2-22 13:04 6 o6 v3 L" j2 e2 D" Z
師兄,今時唔同往日了

# ]  w" J8 f# F$ ~& i6 _+ G. q1 ?* K( I6 A6 s2 c& O2 H9 h! Q
香港昔日繁榮昌盛,同企企嘅肉金舊價,同樣令我哋呢d老鬼司機懷念.) N% M  @8 {0 H
今時唔同往日...都係舊時好!/ }7 U4 D: x% ?. b- j2 q
: a' E4 j, j" J% n
以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址