[曼谷] 5日4夜 曼谷報告(二)

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

隔左一排先得閒出post..其實去左曼谷之後第二日開始肚痛,搞到真系心情都麻麻地
由頭痛到返香港,中間都有頭暈暈不過食左藥好快無事頭痛.

之後去左7heaven玩左一次口爆

後多日就有四台師兄帶路去日k,,我自己兜左轉食用率不高,但系會合既時候,佢地揀晒女上去,我睇睇下有見到一個幾好
玩得好放 又比揸又盛,其他師兄話唔系次次咁好彩,有d唔比揸唔比點摸.. 飲左三個鍾 帶女過夜 total用左約1萬
不過玩得幾開心,女女又幾正幾放. 系衰在自己唔太舒服.肚痛

總共整個行程就系玩左
1次過夜蛇美
1次口爆場
1次日k

師兄可能食咗辣嘢或生嘢所以唔舒服!

睇師兄今次旅程食妹妹不多,可能留在曼谷日數不多

唔緊要!下次留多幾日再玩過!

可能食左唔乾淨野, 有些少細菌性食物中毒引起腸胃炎
唔舒服真慘下次再去過吧
食嘢小心為上
多謝師兄分享,早日康復
會唔會食左唔乾淨嘅嘢阿?祝樓主早日康復
师兄保重好身体多谢分享
出國身體不適很麻煩~減少了遊玩的樂趣~還好大哥有遇到不錯的妹子
五日玩左三次真係少,其實時間有乜做?
去玩最慘就係水土不服,不過師兄G運補返,留番下次再戰,多謝師兄分享
Harrasy 發表於 2022-12-30 00:19
隔左一排先得閒出post..其實去左曼谷之後第二日開始肚痛,搞到真系心情都麻麻地
由頭痛到返香港,中間都有頭 ...

食咗乜引至肚痛?
sathai 發表於 2022-12-30 01:18
師兄可能食咗辣嘢或生嘢所以唔舒服!

睇師兄今次旅程食妹妹不多,可能留在曼谷日數不多

去大商場食野係咪穩陣d??
waimn 發表於 2022-12-30 16:16
去大商場食野係咪穩陣d??

師兄不一定,有些人腸胃不能吃辣和生野!
回復 Chanr ##10 的帖子

其他時間DUP下骨.行下景點,系酒店抖下 因為真系有肚痛,有時會想抖下
回復 hangten ##12 的帖子

我都唔知,,可能飲得凍野多,,
7仔大部份真係3年前同一班女,服務是可以的,但少了事後嘯仲有以前睇得下既女都走晒樣🤷🏻
回復 憤怒鳥!!!! ##19 的帖子

我去個次個女仔幾靚 肥肥地
出門在外身體唔舒服真係好麻煩,師兄保重
頭痛肚痛不算大病,不過人在外地,最好都係去睇當地醫生

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-23 23:58