[徵求] 想破處

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟37歲仔(應該係叔叔)未拍過拖未同女做過,想尋好囡囡/靚姐姐破咗我嘅處,prefer樓上骨。

本來阿爸數年前想帶我去佢去過嘅銅鑼灣尋揼骨春,奈何佢老人家數年前患癌仙遊,我亦唔太記得佢講銅鑼灣邊度(好似利舞臺附近)。尋春之旅只有孤身走我路。

但個海好大實在唔知點搵,想請教各路師兄,銅鑼灣利舞臺附近有冇好介紹。感謝感激感恩!

P.S. 唔想拍拖係因為公司同屋企已對住一大堆女性(阿媽一定係女人所以沒計),高矮肥瘦性格各異,實在煩到一個點。
回復 ACM1899 ##2 的帖子

多謝師兄!我都知,求其上一間都可以,但第一次,唔想太求其呢。
hyper 發表於 2022-12-30 20:14
回復 ACM1899 ##2 的帖子

多謝師兄!我都知,求其上一間都可以,但第一次,唔想太求其呢。

洗下樓,撞正件一望就好想屌佢嘅先好入閘
開關啦,第一次揾件好啲,唔好克薄自己,使多少少過大海揾件好啲啦!成世回憶,去㩒鐘仔我驚你以後有陰影呀c hing
37重要係處,是但破咗佢啦,搵乜都分別不大,唔好彩嘅,人生都已經過咗超過一半。
唔好彩嘅,會處男死
回復 AC3PO ##5 的帖子

Thanks.
我係有諗過過大海去嘅,但又係唔熟唔知邊度好,又未必搵到人同我去。師兄有冇好介紹?
回復 singsingwong ##6 的帖子

Thanks!
我係咁諗嘅,但第一次唔太想是但。至於銅鑼灣有冇好嘅可以介紹吓。
銅鑼灣去富士最簡單,睇啱就入,自己對眼無得怨
搵個俄羅斯妹屌,佢知你處可能俾你環。

尖沙咀發利,銅鑼灣富士。服務有標準流程,有多女簡。
先Window shopping 一次,有就㩒佢個鐘,問價記住個樣。實有啱食,最緊要簡笑笑口既。
入門除衫一齊沖涼,抹乾訓在牀等佢service你就得。最後一齊沖涼著衫俾家用。
經驗,沖涼時問60分鐘點計,(通常雙鐘,有啲會再貴啲)。或者直接同佢講想雙鐘慢慢來,通常服務會好啲。其間會有啲問你使唔使,環保,推油,按摩,一津答唔使就可以,今日想簡單直接啲。你買雙鐘,萬一快射唔緊要,傾陣偈互摷一陣等回氣先,再來第二q。
依家通常6舊,7舊,雙鐘×2,我就通常有2000零在身
SPA,樓上骨就睇運氣,適合老馬,唔太適合新手。
酒店妹有時都係發利過去客串,都係風險高,唔太適合新手。

回復 喇叭大神 ##12 的帖子

多謝師兄指教。兩個地方都沒聽過,會多多發掘。感謝!
hyper 發表於 2023-1-1 15:59
回復 喇叭大神 ##12 的帖子

多謝師兄指教。兩個地方都沒聽過,會多多發掘。感謝!

呢兩個全香港最出名,在google map,一打就搵到
回復 hyper ##1 的帖子

如果想破處另一個channel可以係spa
有啲spa係有p3同spa比較多後生女
不過你要上TG做吓功課先
如果想啦啦聲攪掂都係去富士山因為選擇多
回復 喇叭大神 ##14 的帖子

謝謝師兄!
回復 magicben ##15 的帖子

謝謝師兄!
我諗我會𢲡𢲡聲去富士山破咗佢。就係唔知去個搵定係喺呢度約咗先。
hyper 發表於 2023-1-5 13:34

謝謝師兄!

搭lift直上22樓,續間慢慢睇,成幢廿幾層全部都係,開門你就問一句:幾錢?又可聽聲又可聽態度知咩價。掃完一次,心裡排順序,再上番去你心中覺得ok果啲。2,3樓呢排有啲0+3之後才來的,後生啲。少布通常都係正啲,唔遮掩,身材通常正啲。
喇叭大神 發表於 2023-1-5 13:53
搭lift直上22樓,續間慢慢睇,成幢廿幾層全部都係,開門你就問一句:幾錢?又可聽聲又可聽態度知咩價。掃 ...

少布真係我一世都記得
試過入過一條女用條絲巾圍住下身
屌那星點知係遮住個腩
hyper 發表於 2023-1-5 13:34

謝謝師兄!

話時話、收咗利是未?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 18:26