[賽後報告] 無聊報導,暫時2天的HCM遊記。

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

12月31由曼谷飛去HCM。5點幾出機場,約6點多去到1郡的酒店。根據師兄的資料,去186-188探路。收費:房費:50萬/小時,女坐檯:70萬/2小時,超過2小時,要1M。short time 4M,long time 6M。注意,出街錢不包括坐檯費!
由於我太早去到,所以就決定去日本街走一轉(未去過)。去到日本街,好多吧仔,不少靚女。可惜問了2間,都話系只陪酒不賣身,lady drink要5美金起一杯,比泰國只貴不便宜。小弟自問口才笨拙,又不會飲酒,就放棄了。然後路過一間卡拉ok(唔記得乜名)被條蛋散昆了入去,話1M包酒/玩2小時。以下省略.........總之新兵切記,入k場。記得先搵媽媽桑,其他蛋散全部不要理會!!!
跌了1M後,去附近一間邪骨場探路,又系唔記得乜名,《日本街裡面有2,3間邪骨場,細細地》。房費:40萬(60分)。全套,女錢:2M。一共2.4m。。睇中一個細細粒,合眼緣,好好笑,我同條女上房前,媽媽桑幫條女作曬法,話我系條女新年第一個客,會帶來好運。問過女,話19歲,body還可以,不是黑提,不過房間好差。沒有浴缸!女女服務還可以,沒有逼你盡快交功課去接下一個客人。玩足60分鐘。

1月1號,下午去了Bong Lai Cac,好大,裝修好靚,最貴的房2M/2小時,女小費2M(話出2次)。。只是口爆!!!話要全套要自己同女講數!!我選了一個中檔價格,中房,房費1.1M話打9折(80分鐘)/1Q口爆,連女錢一共2M(總數)
入到房間,有齊乾濕蒸汽房,大浴缸,氣墊床墊,房間確實靚!第一個入來肥婆,即刻彈。跟住同男伙計問左我的要求,第二條女合眼緣,去馬。女女不比kiss,半路中途色心起,問條女開大要幾多錢,女話3M,我話我要比2M(房費連小費),難道開大還要另外俾3M你?同條女用Google翻譯講了成2分鐘,條女都解釋不清楚到底我系3M總數可以開大,還是2M+3M,總數5M開大,我為了安全起見,最後選擇了口爆,2M結束了探險!(個人覺得這是HCM最貴的半套場!)
後續......
書接上一回,在BLC出來後,先7點幾,無9聊聊,又去探險,去了queen bee ,和附近的red rose 。大失所望,每間基本得8條女左右,而且阿姨居多,目測又有假波。睇完唔對路。即刻走人。QB和red rose收費基本系1.7m全包,應該屬於快餐場。
心捻1月1號。無理由光口爆唔開炮噶,一於就走回頭路,去日本街,去Massage Linh Cherry Quận 1。果然好地方,約11點去到還有20條女可以選擇,成功選擇到自己的茶,由於第一次到。選了60分鐘(50萬),女女2M(全套)。 其實建議師兄首選90分鐘(60萬)。時間上會充足好多!cherry整體質素很ok。我自問都算挑剔,但係都見到幾個想食用,可惜一次只能食一個。。唉。開心完60分鐘後,就回酒店訓覺了。結束了31號到1號的2天探險!
回復 batcom ##1 的帖子

Thanks for sharing
回覆 讚好 不讚 使用道具

感覺越南比泰國貴唔少

玩口爆2m唔值,識玩既話2m已經夠玩次快餐有找了。

鬼畜輪姦 發表於 2023-1-2 18:19
玩口爆2m唔值,識玩既話2m已經夠玩次快餐有找了。

系貴,所以當晚個經理猛sell 我玩最貴的房間,我當聽唔到。
2m當見下世面,試過就算。

師兄經歷深表同情。BLC 要啲方法先可以遇到好野

yhwong 發表於 2023-1-2 18:36
師兄經歷深表同情。BLC 要啲方法先可以遇到好野

其實昨晚選的女系ok噶,不過我不會與她溝通,講不清楚價格。就唔冒險。免得麻煩。

多謝師兄越南囡遊分享

batcom 發表於 2023-1-2 16:54
HCM消費真的不低,1郡餐廳,一個普通炒飯,炒麵,+一杯飲料,基本上要10萬。等於港幣33!

囡囡都貴左好多,以前一直都係越南平,而家䏲番個價已經不相伯仲。

多謝分享

一條友去HCM玩真係唔推薦, 如果冇伴又唔跟團, 一條友去K又貴又冇保障。

我都係寧願係河內富都一條龍。

Bong Lai Cac 、
個硬件、好靚

回復 batcom ##1 的帖子

師兄好有冒險精神

batcom 發表於 2023-1-2 15:23
12月31由曼谷飛去HCM。5點幾出機場,約6點多去到1郡的酒店。根據師兄的資料,去186-188探路。收費:房費:5 ...

Bong Lai Cac咪即係群揪大浴池?
上次個師兄玩得好開心個喎,又可以開大,點解會變左半套店?

人生空歡喜 發表於 2023-1-2 23:02
師兄一個人?其實日本街啲酒吧都算玩得過 啲女女普遍英文好啲,容易溝通到,而且LD同曼差唔多啦,不過胡暫 ...

日本街酒吧 囡囡嘅顏值普遍好過泰國嗰啲好多

CPKELVIN 發表於 2023-1-2 21:52
一條友去HCM玩真係唔推薦, 如果冇伴又唔跟團, 一條友去K又貴又冇保障。

我都係寧願係河內富都一條龍。

個人覺得一條友嘅話 全日喺日本街都得啦

去酒吧吹下水抽下水 跟住就去按摩店 如果服務ok嘅話 攞定佢個number 下次叫佢去酒店慢慢玩

個人都遇到唔少越南妹講中文的

asprino 發表於 2023-1-3 00:13
個人覺得一條友嘅話 全日喺日本街都得啦

去酒吧吹下水抽下水 跟住就去按摩店 如果服務ok嘅話 攞定佢個number 下次叫佢去酒店慢慢玩

多謝師兄教路,明天會搬去日本街附近住2天。到時再去酒吧試試。希望有好運氣

waimn 發表於 2023-1-2 23:20
Bong Lai Cac咪即係群揪大浴池?
上次個師兄玩得好開心個喎,又可以開大,點解會變左半套店?

系可以開大,只是當時我的溝通能力有限,未能即時明白價格,所以採取了保守的玩法,半套。
全套原來要女女收3M。即係你假如選了2M的套餐,你就要付出2+3M。睇你自己的接受能力。