[元朗/大埔/上水] 元朗新場碧水 ,硬件新裝修OK,軟件玩得夠姣夠放!掂

名稱: 碧水
地區: 上環
網址: //141-hk.com/zh/A44491-元朗-足浴保健-碧水.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

元朗一向係我地頭,喺度食女無數,上四台睇到元朗有間新場,我點可以唔試吓呢!問場叫"碧水 "好易搵,上到去招呼我坐吓,見新場裝修幾靚有5間獨立房間,個廳夠大夠乾淨企理,見有3個女仔坐喺度,都幾靚女唔錯,見有個好高桃Model身型,就搵佢。

沖個涼入房,囡囡已經等緊我,近距離睇真D,囡囡廿幾歲左右,長腳類差唔多同我平頭高,腰細吸手波,佢叫半夏好有禮貎。跟住半夏先較水比我沖涼、沖完先上床揼骨,唔好睇佢成個Model咁款,揼骨功夫都幾好架,力水OK,落位都OK準。

見佢雙腿修長,仲好白滑,我就試探式抽水,無炸型,打蛇隨掍上,渣吓個Pat,幾圓幾彈手,摸吓摸吓色心起,我企反起身攬住佢,一手攝入心口,一手摷裙底,一於上下其手調下情,半夏開始時有D踭扎,我攪到佢成身軟晒,細細聲同佢講我好耐無做了,佢都被我攪到濕晒,半推半就下點點頭。

佢先出一出去,返嚟我就即刻大肆手淫,除咗佢件衫開始啜佢兩粒Lin,大家互相愛撫,兩張咀玩住四粒Lin,細佬已經硬到不得了、我渣你Chork,半夏再嚟頂級吹奏一曲魔笛追魂、半夏吹到Fing晒頭、又係龜頭打圈、半夏簫技真係一流、唔使十分鐘頂吾順就比佢KO了。

完事後細心幫我清潔,因未夠鐘,佢再幫我按頭,絕無呃鐘,抵讚。半夏玩得又夠姣又夠放,咁好既對手真係難得,有機會再要試多次!

回復 二次元人偶 ##1 的帖子

恭喜師兄食到好嘢!

報告精彩...值得一試

後生靚,身材野火

好似好得咁喎

恭喜師兄食到好嘢!

等我都要去試吓先得

咁好服務...一定要試下

Lovely body figure

有空必去慰藉吓

等我都要去試吓先得
Reply 二次元人偶 ##1 Add Thread

Thank you for sharing!

Thank you for sharing

There can be only ONE
Thanks for sharing

Thank you for sharing

💪 There can be only ONE 💪

Thank you for sharing !
95 埸,幾多银?
多謝你分享
多謝師兄分享
thanks report

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 17:53