[賽後報告] 曼谷&胡志明市單兵散心遊記part 1

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

由於小弟諸事不順,剛剛失業有時間,加上疫情下3年都冇外遊,所以就走一轉曼谷+胡志明市10日遊,諗住散下心。小弟今次有感而發,所以篇幅比較長,辛苦咁多位師兄了

曼谷既詳細,我會另外再出post講。

玩左幾日曼谷後,坐廉行直飛胡志明市,留4日3夜。小弟單兵遊,而且唔係特別中意飲酒,今次行程既重點主要都係留在日本街按摩。

抵達過程:
一到埗胡志明市,可以話無比較無傷害,所有嘢都同曼谷差一大班。入境勁多人,條隊足足排左超過一個鐘,輪到我先發現個入境職員不知所謂,每個遊客埋位都要呆企起碼2-3分鐘,而入境職員就停哂手,只係不停四圍望,我懷疑佢係想等遊客主動俾tips,但我偏偏就唔想俾,所以就繼續企算。
去酒店既路程又瘋狂塞車,機場去濱城市場附近既酒店,都花左90分鐘先到,真係人都炆。

順利check in酒店後,就第一時間去濱城市場對面兌錢,呢方面胡志明市同曼谷又係無得比,找換店排哂長龍,但個rate係幾多都唔知,又無寫出黎,埋到位先任佢開咁。  

第一日cherry spa:
抒發完到埗既不滿之後,兌完錢就開始做正事了。就算好肚餓,都第一時間去日本街走一轉先。去到行左一圈,幾間spa(cherry, lucky, nana)都有唔少可食用既女女。
咁既然胡志明市第一炮,就一於入最出名既Cherry spa(舊鋪),同mamasan揀完房俾埋錢,揀左60分鐘 (400k vnd),佢就叫哂d女女入黎,都有十幾個女女企哂係面前,簡直花多眼亂,你眼望我眼,大概都有4,5個可食用。最後揀左個細細粒,幾靚女既,有d似東張西望做訪問既主持陳懿德咁。入到房就循例幫手沖涼按摩果d啦,轉到正面就開始入正題,條女又搣下我塊面,又錫住我一啖,然後揸住我支炮問要唔要boomboom?大佬呀,我特登入到黎,仲要俾你揸住把柄,當然答應啦。問我係唔係第一次黎,知唔知咩價,咁我當然知道啦(2M vnd),仲佢問我可唔可以俾多少少?我就話睇你服務啦。
女女除衫後,瘦得黎又有d波路,吸手波而且lin都算淺色,不過唔太分得出真定假,似真波。
正事既服務都唔錯,應有既都有,有幾下大車,幾有feel。完事後俾多左200k vnd tips。埋單total 2.6M。  

不過完事後沖涼,發現條女係度洗個condom, 然後用紙巾摺埋包好,都有d驚會唔會佢地重用。所以師兄們記得留意下

第二日part 1 (linh cherry)
玩完第一日既cherry,下午帶住唔錯既心情,今次決定試下新鋪linh cherry, 入到去揀左vip房,(60mins 500k vnd), 今次又係大約十幾條女企係面前,咁我又揀左一個細細粒比較可愛既。呢個女女英文幾好,話自己全場英文最好,讀過大學2年,之後無錢所以無讀。
上到房後,環境的確新淨同大好多,不過浴缸都係擺設,全程企係入面,女女就企外面幫手沖。之後都係循例按摩,問boomboom。
今次女女除衫後,發現個波完全不合比例地大,而且外側同下方有硬物,100%假波。

正事方面,女女服務相當好,仲好識吹,照顧埋袋底,眼神又夠銷魂,真係不得了。換左幾個post之後就交貨。
完事後俾錢(都主動俾多左200k tips)同交換wechat,仲sd msg話想我返香港前見多次面。咁我就順勢問埋如果黎酒店幾錢,
佢開我(5M:2hrs ; 8M overnight). 小弟個人覺得有少少不值,就話再諗下先。結果佢都好好,話黎鋪頭搵佢比較好,抵d. 咁就應承左第日返食啦。

第二日 part 2 (舊cherry)
星期五晚中伏既一次!   

去到夜晚10點幾,我就決定再去一次日本街行一轉,因為知道理論上呢d鐘數係最多女女返工既時候,
到達日本街之後入去行左一個圈,的確好熱鬧,兜到入去仲有好多人攔截你,鎖技都出埋,過完一關又一關。之後有個男人不停追住我問what are you looking for? 都已經無理佢,照追左我2條街,我都開始燥燥地,
然後去到某條街,d女更加狼死,直頭搶埋我個腰包,最後都有俾返我,但搞到心情唔太好,所以快手兜埋佢,就決左入cherry spa算。

(事後先諗返去到cherry spa門口,發現無乜女捉你入去,個個淨係dup低頭玩電話。可能咁多位師兄之後可借鏡參考下)

入到去又係揀完房俾完錢,就等mamasan叫女入黎,結果得4個女仔企面前。我都嚇親  :問mamasan得4 girls only? 然後佢話係。
我見4個入面,都有3個可食用,咁由佢啦,揀左1個樣貌唔錯既準備入閘。揀完之後mamasan話d房清潔緊,叫我等5分鐘,呢刻我都理解既,星期五晚多客都好合理,結果等左15分鐘先可以入閘,
等既途中順便問佢,點解出面有成20個女仔坐緊,但得4個比我揀,mamasan都係講埋d廢話:呢4個係最好服務既,所以先淨係俾4個你。我心諗我揀到個幾靚女,所以都無追究了,不過條氣都有d唔順。

上到房後,環境非常惡劣,廁所地下仲係水浸,沖涼嘅時候發現無熱水,加上今次條女又完全唔識英文,雞同鴨講,我已經開始黑哂面。沖完涼之後,條女仲要差唔多熄哂d燈咁,勁黑,就黎乜都睇唔到,叫佢開返光d又扮聽唔明。
種種既事情已經令我燥左,條女又因為唔識英文,按摩既時候差唔多無出過聲,都係我主動問下問題咁。
果刻我已經心諗無乜心情出火,洗唔洗按完摩就算。不過見佢英文又唔識咁,幾純真,加上齋按可能條女又無錢袋,好似好慘咁。一時間同情心發作,最後諗左好耐,都係應承全套啦。

咁佢除衫沖涼準備好後,拎埋condom上床,見佢開左個condom擺定床邊,心諗都係準備下姐,然後條女唔知邊度拎左條濕毛巾幫我抹下面,其間又整到我有d痛,我已經再次黑面。

正事正式開始,條女就用口玩左我粒lin十秒唔夠,隻手就拎套準備幫我上套,我見到咁就即刻叫停佢,嘗試同佢車下先,結果蜻蜓點水左一下就避車。我終於忍唔住爆發,然後鬧佢無服務,我話唔做全套了,最多轉用hj, 然後佢都發脾氣咁話hj要收1M。(心諗呢個時候仲想呃我第一次玩唔知價?)佢話已經開左condom, 除左衫,就係要收1M
係呢刻爆發左既我真係無可能仲繼續做到正事,然後企硬話我賠返個condom俾你,就咁hj俾500k。大家雞同鴨講互鬧左幾分鐘,我還左個condom俾佢之後,就訓低俾佢落油齋hj,任何調情都無既情況,最後夾硬俾佢手打出左。

完事我自己入去沖涼換衫,係無500k散紙既情況下,焗住俾左600k就走左去。

可能我今次仆街左d, 應承完之後反口,唔啱規矩,但當刻真係忍無可忍。希望今次分享,唔使再有師兄有類似既情況發生。

打住咁多先,之後再繼續。
師兄第三轉條女態度咁差🤦🏽最後有冇去新cherry 搵返之前個條happy ending 補返呀😜
回覆 讚好 不讚 使用道具

之前問
HJ 500K
HJ + 除衫 1m
BJ 1.5m
ML 2m
睇落女女態度問題吾大,環境客觀因素引起。

用手機回應 fungoth #3 的帖子

咁可能真係我本身燥燥地,一時火遮眼🤦🏾‍♂️以為條女又水我
不過真係無諗過星期五晚去會搞到咁差,加上前2條女既服務都好,有對比有傷害

多謝分享。

我疫情前都鍾意去胡志明,單兵和團遊都試過,感覺胡志明不適合單兵。2019年和4台的弟兄約好香港一起出發胡志明,一起唱k,感覺比單兵一個人玩完全不一樣,熱鬧和好玩!

我疫情前都鍾意去胡志明,單兵和團遊都試過,感覺胡志明不適合單兵。2019年和4台的弟兄約好香港一起出發胡志明,一起唱k,感覺比單兵一個人玩完全不一樣,熱鬧和好玩!

sorry to hear Ching 3rd treatment was so bad

明天会更好、
加油

多謝師兄分享~~

舊cherry 可以black list la

回復 CARRAC ##1 的帖子

讚咗先 😊

好有參考價值,感謝師兄分享 !

多謝分享。

多謝分享

我去過日本街幾次,都係6點前穩陣D,6點後好多酒吧女出黎拉客,
SPA又無咩女,夜晚寧可去其他場好過

應該同星期五無關!

用手機回應 Chanr #17 的帖子

不過星期五晚的確係好多客,房都爆哂,先搞到執唔切。廁所直頭水浸。。。

係呀!第二日下午3,4點去linh cherry, 真係幾多女,應該都有廿幾三十條女

CARRAC 發表於 2023-1-17 17:18
係呀!第二日下午3,4點去linh cherry, 真係幾多女,應該都有廿幾三十條女

去左幾次,下午2-4點係最好最多女