[賽後報告] 混血兒大波妹含吹奶做45分鐘內任射N次,一起享受快樂的高潮

名稱: 混血兒大波妹
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B90497-太子-一樓一-混血兒大波妹.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

連續打咗兩日邊爐,心火上晒,一定要搵條女下吓火至得,太子區咁多囡囡,始終都係混血兒大波妹合眼緣,入到混血兒大波妹工作室,大家先傾偈培養一下感情,囡囡青春味十足,兩個36D真波,水汪汪眼,紅唇笑容燦爛,囡囡主動伸手入小弟褲襠內搓我支棍,流露出狂野本性,浴室玩水戰,搓洗到激情澎湃,玩夾腸又波推前後,跪低激情水中蕭,一口擔住我碌鳩,將肉腸據為己有,爽到我差D爆漿。叫停上床回氣,環保吹奏,眼神有交流,深喉不斷,高超口技,有d頂唔撚順喇,轉玩六九,鮑汁無色無味,又濕又暖,拿拿臨女上時個樣好淫好姣,騎術高級,邊騎邊啜奶,碧波盪漾,好有AV感覺,再來男上,屌緊過程中,混血兒大波妹經常自摸,有晒眼神交流,西窄水多,佢妹妹夾到我碌撚實一實,叫得好憂怨好銷魂,細佬差D走火,最尾玩推車仔,囡囡豐滿靚籮好有彈性,配合我嘅推送抽插,仲有收音飢,真係欲死欲仙,高潮一浪接一浪,有咁嘅對手,爆得令舍爽!絕對係睇得又砌得嘅床上恩物,完事後放低家用腳軟軟落樓。
多謝師兄分享報告!
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 獵艷者 ##1 的帖子

多謝師兄分享

Reply 獵艷者 ##1 Add Thread

Thank you for sharing!

女友feel

囡囡幾正

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

Reply 獵艷者 ##1 Add Thread

Thank you for sharing!