[賽後報告] 小女孩後生靚妹,嬌小可愛,含吹奶做擰磨掏 樣樣精通

名稱: 小女孩
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B79908-太子-一樓一-小女孩.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

平時都有上開4台睇報告,見太子區行情唔錯,似乎有D景,咁啱去開附近,咪上去洗吓樓,睇吓有乜鳩運先,女神小女孩 熱情主動,唔駛破冰好好傾,氣氛好輕鬆,十足似公仔箱女明星,引人嘅眼神,直情殺死人,侍浴細心無偷懶,波推,夾腸夾到成身慾火,新鮮鮑魚磨鳩,水中簫無走雞,水聲加雪雪聲,谷到硬一硬,相當舒服,床上好好享受按摩,力度恰到好處,從膊頭到龜頭都照顧周到,爽到我細佬頭岳岳,大家攬埋瘋狂玩,佢主動波奶我全身敏感部位,睇來上床玩得仲激呀,搓揉對大竹巨乳,真係無得頂,之後AV式高級環保吹,整條含晒入口,下下深喉,有節奏,吹到雪雪聲,火中燒支棍都扯晒旗,慾火難耐,上套開波,男上出擊,但囡囡仍然下下搶韁,巨乳比我撞到拋高拋低,我左啜啜右啜啜,小女孩 表現放蕩,叫床聲瀟魂夾淫蕩,高潮迭起,搞到我衝刺興奮無比,差唔多女上,高級騎術,我狂玩36D大波,騎住來玩,我忍唔住啜乳頭,享受到閉上眼睛發出呻吟聲,令我都立即慾火焚身,最後來個推車仔,由慢到快,好推好砌,啪啪聲加小女孩 叫床聲,十分好feel,一股濃烈而熱盪嘅精液,就激射而出,抽出黎仲見成半袋精液,射左好撚多子孫,真好爽好過癮。今次同小女孩 玩到好開心,真心推介比大家,我個人亦會再搵囡囡添食。
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

囡囡幾正

多謝分享

多謝師兄分享~~

多謝師兄分享

多謝師兄分享

熱情主動

Reply one2three1 ##1 Add Thread

Thank you for sharing !