[曼谷] Day 1 - 惡戰地獄三頭犬@PRETTY MASSAGE

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

相隔上次到訪BKK快3年了 , 為咗唔好令細佬失望, 計劃時已經聯絡上戰神, 佢提議3 lady, 開頭抱住懷疑, 但係一個信字, 就成就小弟人生4P解鎖

下午到達, 約好2小時3 Lady (Jinny/Yumi/ Nana), Jinny不作介紹, 其餘兩女年齡中熟(over30) 可能身型細小(below150CM) 保養得宜, 真波Full B, 泰國依家搵真波好似稀有動物咁, 如果遇上真大波更加係接觸瀕危物種一樣, 總括亞洲風情小隻馬我鍾意架.

入到房大家寬衣解甲, 一開始企係鏡前Y跪喺我身前手口並用照顧著小弟弟, J及N不斷前後左右夾攻敏感部位, 鏡中視覺已經好震撼, 再往下看如題見到三個頭不停吸啜自己身體, 簡直好像在地獄遇到三頭犬, 不過感覺身處天堂般.

Round 1: 不一會移到浴缸, 由於這裡浴缸太小不足以同時容納4人, 所以簡易沖洗後返床上就進入Y開始第一發, 先女上感覺普通再轉狗仔, 要強調J及N手口係無一刻離開過我身體, 實在太刺激啦, 發射!!!

Round 2: 今次唔係瞓喺度而係輪到我趴着,兩腳分開跪着手掌和膝蓋貼地, 把臀部翹高方便Jinny舌頭深入鑽探, 而佢雙手亦不斷撫弄小弟弟及蛋蛋, 另外兩女則躺在我胸前同時左右吸啜乳頭, 堅Crazy真係Crazy, 第二發都係用我最愛嘅狗仔式在N身上結束.

Round 3: 又嚟輪迴遊走天堂與地獄, 經歷人生從未踏上嘅性觀能剌激, 記憶有點模糊, 本原呢發要給Jinny, 但我只強弱弱灘軟在床上, 任由3女攻擊最後手口中發射.

總結: 入到房後, 好像進入龍珠中嘅”精神時間屋”, 是時間與空間的異次元, 每發其實大約30分鐘左右, 時間可以話短又快, 但觀能上喺慢漫長, 個人喜歡呢種死去活來 感受觀能極限嘅玩法. 關鍵係合拍度極高, 有敬業心態, 仲有軍師營造氣氛帶領節奏.

後記: 戰神封神之前, 係一名性鬥士征戰沙場經年, 遺憾我當時年紀不可親身體驗, 不過慶幸封神後嘅相識, 往後可能加更精彩, 因為戰神今年再升級成為一代性賢, 將會本月尾離開舊店, 二月正式在ASOKE附近負責管理新店, 親身落場培訓. 據JINNY透露新店有大浴池, 病人檢查凳, Milking Table, etc. 期待… …

師兄勁嘢玩4p
回覆 讚好 不讚 使用道具

4P 好刺激!師兄好嘢!

Thank you for sharing, Ching!  Looking forward for new report soon.

師兄體力驚人

Jinny一個已經可以頂3個
你仲要加多两個
西利

回復 Bkk69 ##7 的帖子

你啱,不過始終Jinny無三條脷同六隻手

師兄一次戰三人真是厲害
光想就覺得發麻

回復 weilik ##6 的帖子

其實唔洗點用體力 hahah

lotsogor 發表於 2023-1-16 17:17
有代價... Day 2 交代

坐定定等

回復 lotsogor ##1 的帖子

師兄好厲害, 我3P都覺得頂唔順, 你仲可以4P戰神, 好勁!

回復 勁文 ##12 的帖子

唔勁,粗重功夫留俾人做。我全程自私享受😎

4P小弟佩服到五體投地

Ching really hero of 4P

大家言重,我沒有超人嘅體能,只係咸蟲一名又享受快感咋

ching 有料
上次玩3p都覺得handle唔到了

我比較鐘意單挑😆不過4P很難想像3條脷加6隻手會有幾享受😍

新店有大浴池, 病人檢查凳, Milking Table, 下次改玩cosplay 大戰4P了

4P 好刺激