[賽後報告] 曼谷&胡志明市單兵散心遊記Part 2

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

唔好意思咁多位師兄,upload完HCM part 1之後
一直未有時間打part 2,有興趣都可以睇返上個post
上回講到係星期五晚日本街中完伏後,第二日決定穩穩陣陣返食上次linh cherry既女,而且應承左佢會第二日返食,所以廢事失約。

2點鐘去完濱城市場食個lunch, 大概3點鐘到達ling Cherry。臨到既時候,仲收到女女既msg, 叫我到時唔好再射人牆揀女😂咁我都無所謂既,因為真係為返食先去。

嘩,到達後,3點左右呢個鐘數,差唔多有30條女係鋪頭,有d都好似幾高質。可惜無仔細睇,因為女女一早已經坐係門口等我,帶我入去俾完房錢之後仲好開心咁即刻拖我搭lift上房。

今次我揀左90mins vip room,可以慢慢玩
(不過有聽過網上話其實60mins or 90mins都一樣,因為都係按完摩玩1q, 唔會點趕你走。呢樣要等其他師兄證實下)

上到房之後,女女已經好有gf feel咁,即刻攬住我大車左先,然後仲摸住我下面問how are you today? 桑拿房蒸完,沖完涼之後就上床了。
今次直頭叫佢唔洗按摩,叫佢直接沖涼後就上床大車互攬,前戲都用左差唔多45分鐘,期間佢仲叫我一邊車佢摸佢,係我面前自慰一次,真係好有gf feel。
正事就轉左幾個post之後就交貨了,交完貨都再攬左5分鐘先肯沖涼。
雖然條女係假波,但佢條摩打脷加埋眼神真係好正,而且仲好有gf feel。臨出房門前,同上次一樣,大家攬住純脷大車多幾下先走(因為補左妝,搽左唇膏)埋單俾2M vnd + 200k tips
食完一次咁有feel既體驗,本來諗住夜晚再去多次日本街既我都決定放棄了,留一個完美既回憶俾自己就算。
所以夜晚決定去正正經經洗個頭就算,搵左間係一區既mimi beauty salon,揀左洗頭加全身按摩plan (450k vnd + tips 400-500,000vnd)最後先發現原來意思係最少400k,只怪我眼花睇錯,埋單850k洗完頭,正式結束HCM 4日3夜之旅。
最緊要係條女掂,返啅就增進感情⋯⋯
回覆 讚好 不讚 使用道具

咁有gf feel 、我會搵佢 過夜

90分鐘會好D,有時間玩下間房既設備,話晒都新店

多謝C兄........包告

反食呢條女係正確選擇😍其他靚既未必對你咁好😁

多謝師兄分享

回復 CARRAC ##1 的帖子

thank you ching report

回復 CARRAC ##1 的帖子

我非常支持啱食既女要返啅, 第二次感覺正好多!

多謝師兄越南食囡報告, 最緊要係有GF feel

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝分享~Cherry的妹子 還不錯

多謝師兄分享!!