[曼谷] Stocking Massage

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

幾個禮拜前,盲摸摸入了一間叫做Stocking massage by Phrom Phong BTS. 入到去好似一間coffee shop or bar.  同個manager傾偈,她英文非常流利沒有hard sell.   跟着他介紹這裏的服務,原來Stocking massage 就是Massage到咁上下, 你可以扯爛小姐的stockings, 然後搞嘢。跟住佢帶啲小姐出嚟俾我睇,一排做Stocking, 一排做 nuru.  我覺得nuru啲女仔靚啲,所以我揀了nuru.  Experience just 普通沒有什麼特別.  Just FYI 如果各位師兄有興趣

1, 37 Soi Sukhumvit 39, Khlong Tan Nuea, Watthana, Bangkok 10110, Thailand
回復 Jackon88 ##1 的帖子

好似韓國老細 不得不說韓仔真識玩😂
甘特別有機會真係去試下先
曼谷好多日本仔,直情當係自己地盤咁...
多謝師兄分享,這店還蠻幽默的
呢個玩法好啱日本仔😁兩種價錢分別幾多呢!
新的massage?
絲襪 玩法.....

這一間是韓國人開的。 可能啲韓國人大男人主義同埋有少少暴力傾向,所以就有呢啲。

下次去玩下先
絲襪我鍾意呀
好似幾正
價錢應該係2000幾至3000
未試過咁玩法,有機會試下
有機會真係去試下
Stocking 未玩過,一定要試吓。
以前38.2C的位置再開。去睇吓先
好像很好玩的樣子,下次去要來試試看
咩時間? 價錢?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 17:18