[賽後報告] 混血兒大波妹服務多元化,含吹奶做45分鐘內任射N次

名稱: 混血兒大波妹
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B90497-太子-一樓一-混血兒大波妹.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

太子區係著名紅燈區,大家洗樓等囡時留低嘅腳毛,真係多過條女D西毛,見混血兒大波妹樣幼又有氣質,絕對係可做愛之材,細佬當堂硬撚晒,靚女混血兒大波妹樣子又索又甜,臉尖尖,一把長秀髮,非常標緻,真正的甜美可人兒,好有鄰家嘅女孩感覺,36D大乳牛,漲扑扑,愛波之人絕對無嘢好講,加上眼大大水汪汪,好精靈充滿電力,電到我暈得一陣陣。大家一開始有講有笑,好主動除我衫,我都幫佢除,大家摸來摸去,主動除衫服侍浴,濕身後幫我搽沐浴露,洗到一乾二淨上床,上到床,先幫我全身穴位按,力度由輕到重,一d都唔馬虎,按到我舒舒服服嗰種,跟住就推油,推至全身上下推鬆哂,真係好手勢。囡囡在床上攬住我,又奶又錫,直至錫均我全身,性感紅唇咀到我全身都係口水,奶袋食蛋,環保吹奏,聽教聽話,九淺七深式吹奏,時慢時快,用盡招式折磨我,爐火純青嘅口技,咁撚享受,急不及待帶套玩男上女下,一隊插到盡,屌到混血兒大波妹七情上面,咬牙切齒,西水狂流,成床都係佢D水,轉下個姿勢,佢揸住我條熱狗即刻塞入佢隻鮑魚,雙手揸住佢對36D大乳,佢猛烈狂un幾分鐘,不斷享受呻吟聽覺嘅效果,做愛時感覺都幾有女朋友感覺,最尾推車仔進攻,條腰呈現出驚人弧度,搞到我血脈沸騰,我抽送得越快越有勁,撞擊聲越來越嚮,一路揸波一路進出,屌多幾分鐘,真係搞到噴精,事後一齊沖涼,最後俾埋家用走人,臨走送goodbye kiss。混血兒大波妹好似女朋友咁,想唔番食都幾難。
多謝師兄分享!
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
樣幼又有氣質

多謝師兄分享~~

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 07:31