[芭提雅] 重遊泰國 第二季 Part 6 (Hollywood) 最終章

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

點解拖到咁遲先至出結局篇? 其實一早寫咗七七八八, 但唔知點解冇乜心情寫落去! 啱啱有另一位師兄提醒, 咁我快快脆脆埋個尾, 費事不了了之!

我響芭堤雅總共逗留六晚, 其中三晚去咗荷里活, 同大家分享下嗰三晚發生嘅故事:

Hollywood 1.jpg

Hollywood 2.jpg

Hollywood 3.jpg

Night #1 老撾人

到達芭堤雅第一晚連同三位師兄差唔多十一點進入荷里活.  個場都幾多人, 男女比例倘算平均,  我哋開咗支black label起碼都叫做有張枱.  

入咗場唔係好耐,  隔離張枱兩條女開始主動出擊. 兩條女其中一條個樣完全唔掂, 另外一個白白淨淨靚妹樣少少baby fat都算幾cute,  唯一缺點係箍牙, 後尾知道白淨靚妹係老撾人!

老撾妹首先進攻同行其中一位台灣師兄, 撩佢傾咗幾句, 不過台灣師兄好似冇乜興趣, 反應唔係咁熱烈最後仲自己走咗去繞場一周睇女添

當然老撾妹唔會咁容易放棄, 開始過嚟approach坐喺遠少少嘅我. 冇嘅, 同你傾幾句玩下飲兩杯囉!  跟住佢就捉咗我去佢自己張枱, 同佢個friend 三個人飲 whisky shot.  玩咗一陣傾下偈交換wechat, 先知道佢係老撾人, 唔記得咗18定19歲, 第一次嚟荷里活喎... 佢講我咪信囉    再飲多幾杯, 條女更加主動,  挨埋嚟請食波餅, 餵爆谷(用個口) 順勢車吓呢個機會當然唔會放過!

玩咗一陣,  睇下個錶,  差唔多十二點半, 我其實約咗另外一個friend一點鐘去MYST, 所以冇打算帶走呢條老撾妹, 我同條女講要轉場去MYST, 佢話唔識, 我話Walking Street, 佢又話唔知喺邊.  

Me: I have to go now
Girl: I come with you  
Me: Sorry, no, I message you tomorrow ok?

佢聽完呢句說話, 個面黑曬,  一句說話都冇答過我就擰歪塊面!!   變臉技術高超,  諗住一兩句氹返佢, 當我透明!   好臭串,  連基本禮貌都冇, 來泰國玩咁耐都未遇過咁嘅態度!   我又冇乜所謂呀, 反正落MYST 諗住一定搵到女,  跟住我冇理佢就走咗...

MYST 乜嘢環境大家先前睇我報告都知, 完全唔掂! 差唔多兩點老撾妹竟然wechat我 問我響邊, 跟住問do you need me tonight? 先前咁嘅態度對我, 而家荷里活差唔多打烊冇生意又搵返我.  諗起先前黑我面我仲嬲嬲地,  你估我會唔會睬你? 其實有一刻我想出一個侮辱性offer LT2000, 不過算啦, 佢都係出嚟搵食啫, 我冇心就唔好搞咁多嘢!

lao 1.jpg

結果係, 我三點幾離開MYST自己返酒店瞓覺

至於同行三位師兄, 最後好似兩位有著落, 荷里活搵到女LT,. 最後一位師兄盲中中跟咗我去MYST, 坐咗唔知有冇半鐘頭,  見D女咁嘅質素, 自己先行告退!

Night #2 紋身女

一連幾晚三四點先至瞓, 七點鐘醒咗瞓唔返, 精神狀態只剩大概25%. 老人家頂唔順,  個樣好殘, 自信程度得返10-15%左右.  場內行咗個圈好似冇乜女吸引, 費事主動出擊, 連四圍望女都覺得攰, 自己個樣太衰, 完全冇女走埋嚟, 唉, 响自己張枱煲煙自己飲算啦 !

同行其中一個師兄嗰晚先前響Palace帶走咗條女嚟荷里活玩, 師兄好caring, 見我自己一個響度飲悶酒, 叫我去對面食Mookata宵夜.  師兄條Palace女個樣唔差喎, 宵夜時同我哋有講有笑, 見我冇女帶走就話介紹個Palace姊妹畀我.  咁我話不如你video call睇下條女得唔得先.  

電話接通咗, 有兩個姊妹畀我揀, 雙飛就唔好啦, 揀咗其中一條, 叫佢即刻搭車過嚟.  Cfm ST3000!  嚟都見到真人, 個樣唔算靚, 普普通通, babyfat, 佢著露背裝睇到背脊有紋身, 冇所謂啦, 出篤嘢啫, 又唔係做人世!

條女基本上0英文, 又要用google transate.  食完嘢拖住條女返酒店, 一入到房佢自己沖咗入去沖涼刷牙, 我心諗冇得shower together

條女出咗嚟之後, 我諗住去沖涼, 佢又捉住我開波. 我心諗咁奇怪?  我涼未沖, 牙未刷,  J又未洗, 佢就已經開始同我打茄輪...  太細節就唔逐樣寫啦,  總之技術高超,  簡直係服務性行業之中嘅 Leon the Professional!  環保吹, 佢嘅吹功係我玩咁多年裏面遇過最好嘅!  唔識形容, 總之係用個嘴轉住嚟吹!!   坐上嚟嘅時候, circular motion 好快想出, 即刻轉doggy, 睇曬佢成個背脊嘅紋身  未見過咁大幅, 由條頸一直紋去到pat pat. 我一路屌佢, 一路用藝術的眼光欣賞佢嘅紋身,  別有一番風味!!  圖案好難形容, google咗好耐終於搵到一幅差唔多嘅圖畀大家參考下:

順帶一提, 如果做太劇烈嘅運動千祈唔好用Okamoto 0.01, 太薄, 好容易穿!

由於條女比人意外中出咗, 沖咗去廁所洗咗好耐, 廁所出返嚟已經著曬衫,  畀家用加埋少少的士錢之後,  條女goodbye kiss, 用全無感情嘅語氣講 "I love you baby!"' 跟住開門走咗, L1NE 都冇交換.  諗返轉頭,  連條女有冇提過自己個名我都唔記得喇, 喺我腦裏面淨係記得佢嘅高超技術, 同埋背脊果幅紋身....

嗰晚我瞓得好好, 仲發夢見到好多年之前我排隊入展覽館, 欣賞清明上河圖.....

Night #3 女主角S登場

同三位啱啱到PTY嘅師兄落荷里活.  由於先前已經休息夠, 有足夠精神, 一入到去就開始用眼光尋找獵物.

嗰晚其實認識S小姐過程好簡單.  一個眼神接觸, 舉起隻杯, 示意叫佢過嚟, 佢就走咗過嚟, 完全冇戲劇性. 並沒有驚心也沒動魄的情景. 傾下偈, 飲幾杯, 好快就熟落.

其實鍾意一個人, 理由可以好簡單, 可能係一個眼神, 一個笑容, 一句說話. S小姐, 23歲, 來自Isaan, 坦白講真係唔算靚, 但係身材好, 一定唔係瘦底嗰隻, 皮膚唔黑, 感覺似日本新晉寫真女星 藤乃葵.  不過我最鍾意係S嘅笑容, 好sweet, 完全冇商業味, 同其他泰妹比, 就係唔一樣!!

就係咁, S小姐就陪咗我4個晚上 (兩晚芭堤雅, 之後我返咗曼谷佢出嚟再陪多我兩晚).

由於愛情小說劇情唔係太適合夜遊版, 我就唔交代太多細節, 都係行街/食飯/飲下嘢/去下按摩果D, 暫時未試過一齊睇戲

記得佢返芭提雅嗰日我送佢去Ekkamai搭車, 我真係有少少依依不捨嘅感覺.  究竟我嚟泰國係叫雞, 定係搵女朋友呢? 到佢上咗車我返酒店準備約下一場嘅時候, S開始send番啲嗰幾日偷影我嘅相俾我, 影下我響酒店房睇波, 影下我食飯時個樣, 行商場時佢響我後面影我嘅背影..... 雖然呢啲嘢睇起嚟好似好細微, 但係往往就會觸動自己, 感覺好sweet, 真係好似拍拖!

返到嚟香港超過一個月, 我同S 由最初每日we- chat message 通訊, 都而家基本上每日video call, 關係更加熟絡.  S 呢幾日返咗鄉下一樣同我video call, 我都有鏡頭前面同佢屋企人say hello㗎

究竟故事點樣發展落去呢?我諗下次3月trip自有分曉

me 2.jpg

荷里活感想

冇錯, 荷里活係clubbing搵女最佳地方, 但係如果你連續去幾次, 發現live performance晚晚同一歌單, 當你發現絕大部分囡囡係搵緊生意, 絕大部分客人只係想叫雞, 又當你發現身邊嘅客人好多on99, 成嚿木頭咁唔識喐,  就會知道呢個場唔係畀你嚟enjoy!

唔好意思, 我老人家思想停留響以前嘅年代!!   以前後生去Club (Disco), 起碼會悉心打扮一下, 落到去圍繞身邊全部型男索女, 大家都好enjoy 投入clubbing氣氛.  荷里活算吧啦!  講到尾, 呢個場只不過係用clubbing包裝嘅人肉市場/交易所.  如果真係想感受夜場氣氛, 聽歌/飲酒/跳舞, Differ 同 Panda 比荷里活好玩好多!

仲有,  得罪講句, 唔好成日話韓仔搶曬啲女, 不如檢討下自己先啦!

P.S. What I have observed inside Hollywood reminds me of a song.....
以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

The Cranberries - Zombie (Official Music Video)

-- END --

My reports PART 1-5
https://141hongkong.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2785377
https://141hongkong.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2785560
https://141hongkong.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2786565
https://141hongkong.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2787927
https://141hongkong.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2788860

有机会都要试一下
回覆 讚好 不讚 使用道具

不同角度 不同思维,老挝妹意思你耽误她时间了,行业内标准做法是个500小费 如果给她小费说明天 搞不好变脸不会这么快,至于第2个 感觉并不是palace上班的 只是女的介绍互相拿提成 第3个应该是不错的了,恭喜师兄

栢豪師兄終於出文,正👍

Hollywood 老撾妹係覺得你同佢玩即係準備帶走佢,你又唔帶佢走又同佢玩其實响明白人眼中都真係有少少唔著, 如果唔啱係應該好似台灣師兄咁😅

至於女神S...上次先踢走左個女子M, 而家又留女神S,果然係舊既唔去新既唔黎,睇黎3月份栢豪師兄都係走唔出女神S手心😏😏

呢家泰國係咁嘅了,過去的美好時光好難延續!
啲靚妹泰女好多都係混血種、有同阿差混的、西洋混的反而唔多,性格多樣化,有的串起上來串過港女...,都係留港消費啦...

"我一路屌佢, 一路用藝術的眼光欣賞佢嘅紋身" 依句笑到我癲!

三月頭我都係bkk wor!

Yes. I found  Isaan women attractive too.  Congratulations. 🎉

回復 manmannew ##1 的帖子

"" 得罪講句, 唔好成日話韓仔搶曬啲女, 不如檢討下自己先啦! "" agree

I like the raibow tattoo girl

A very good report . I regreted that I was in Bangkok and cannot join you in Pattaya at that time.

支持師兄... 估唔到 你收收埋埋 原來都有野食hahaa
睇黎大家都中左VIDEO CALL陷阱 不過我已經慢慢無理 但佢又係唯一一條會主動搵我 好矛盾

好正嘅旅程, 多謝師兄!

師兄好似處處留情喎😂

amazing tatoo to view

比 "人" 意外中出咗

這一句也夠精靈

柏豪兄I come with you OK?

睇埋哩個post,又要等一段時間先可以再領略師兄的文采

xman250 發表於 2023-1-20 13:12
不同角度 不同思维,老挝妹意思你耽误她时间了,行业内标准做法是个500小费 如果给她小费说明天 搞不好变脸 ...

師兄嘅分析亦有道理,  小費其實我預咗要俾, 不過氣氛轉變得太快, 條女直頭擰歪面當我透明, 嗰個環境我選擇離開

至於你話第二條女係咪from Palace, 我覺得都冇乜所謂,  最緊要服務到位

thanks again for your support!

190250 發表於 2023-1-20 13:44
栢豪師兄終於出文,正👍

Hollywood 老撾妹係覺得你同佢玩即係準備帶走佢,你又唔帶佢走又同佢玩其 ...

多謝師兄支持!

你講得完全正確, 老撾妹事件我的確有少少佔咗人便宜, 又阻住人搵食.  但由於氣氛180°轉變得太快, 我冇機會畀任何小費.  

至於S小姐, 我覺得人品一定好過M小姐, 不過到時3月睇下點發展先啦