[芭提雅] 重遊泰國 第二季 Part 6 (Hollywood) 最終章

終於等到柏豪c兄嘅報告,完美完結第二季,期待第三季
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 manmannew ##1 的帖子

C兄、睇完好似有機會沉喎!不過enjoy 就好啦!

Great serie of reports, Manmanew ching,

Hope to hear more from your experience this March~

Happy New Year of the Rabbit,

CH

精彩精彩 ... 第一幅粉紅衫係老撾妹 ??

ccboycc 發表於 2023-1-20 14:50

"" 得罪講句, 唔好成日話韓仔搶曬啲女, 不如檢討下自己先啦! "" agree

講得有道理

紋身女特別正

manmannew 發表於 2023-1-20 20:39
都唔算係啦, 四台大把情聖師兄, 點敢班門弄斧!

Thanks anyway!

同意。ching小心沉船,玩下feel 係ok。

SUNG123 發表於 2023-1-20 13:45
呢家泰國係咁嘅了,過去的美好時光好難延續!
啲靚妹泰女好多都係混血種、有同阿差混的、西洋混的反而唔多,性格多樣化,有的串起上來串過港女...,都係留港消費啦...

我都喺gogobar遇過好L串既泰女,唔好諗住泰女一定性格好

manmannew 發表於 2023-1-20 11:55
點解拖到咁遲先至出結局篇? 其實一早寫咗七七八八, 但唔知點解冇乜心情寫落去!  啱啱有另一位師兄 ...

Hi ching,Bangkok有冇同Differ/Panda差唔多既場可以推介下。。

多謝師兄報告!
恭喜CHING好物尋歸底, 食到好嘢!

manmannew 發表於 2023-1-20 20:32
多謝師兄支持!

你講得完全正確, 老撾妹事件我的確有少少佔咗人便宜, 又阻住人搵食.  但由於氣氛180° ...

en  你应该先给她小费 再告诉她你的想法 这样就好了,我不知道她陪了你玩多久 如果只是一会会根本不用给,但如果是一个晚上 换别的女人也会如此 只不过老挝妹 翻脸太快 了而已,至于第3个 其实不错的话 也不用每天带着 可以多找几次 你自己再开发下新的 否则你就这几天旅游时间 全用在一个人身上 ,性价比就不高了,师兄参考

先握握栢豪師兄手 🤝🤝🤝🤝
形容S妹妹曬細心溫暖戀念旣照片,
同埋互Chat嗰段,愈想放 ,愈放不下旣心裏對撞 !
同感同感 ! 只有經歷過旣人先知道
做乜嘢有時會無端端愈走愈深旣感覺
Ps . 往往事後囡囡貼返同遊時段細心拍落自己無意間旣
        一舉一動旣照片 , 真系會有好Sweet旣懷念感覺 !

栢豪師兄
最後都玩得開心都唔錯。
想問依家Hollywood係唔係冇哂企位?
我之前單兵去冇開過酒

Hollywood 只啱高手同高消費嘅師兄門!雖然好似好好玩!

wkc980 發表於 2023-1-20 21:25
清明上河圖呢句經典

都係聯想到啫, 謝謝師兄!

eablitz 發表於 2023-1-20 22:18
多谢师兄分享好羡慕有拍拖feel

其實都唔使羨慕, 所謂拍拖feel, 都係畀錢買

UncleGF 發表於 2023-1-20 22:52
玩浮潛 回味好feel

去泰國叫雞又有gf feel

Thanks UncleGF C-hing!  我都係新手學下他師兄玩下GFF啫!!

Mr.TT 發表於 2023-1-20 23:05

同意師兄對Hollywood嘅評語,我都有同感!

謝謝師兄!  嗰個紋身pattern我印象相都有八成以上相似, 如果紋響男人身上面一定以為係黑社會!

nw167 發表於 2023-1-20 23:27
柏豪兄;
找到三月回去 藉口

謝謝師兄! 重點->  藉口