[芭提雅] 重遊泰國 第二季 Part 6 (Hollywood) 最終章

skyad 發表於 2023-1-21 00:05
終於等到柏豪c兄嘅報告,完美完結第二季,期待第三季

謝謝師兄支持!   可能第三季已經冇乜嘢可以再寫....
回覆 讚好 不讚 使用道具

chryo 發表於 2023-1-21 00:29
回復 manmannew ##1 的帖子

Great serie of reports, Manmanew ching,

Thanks C-Hing, Happy CNY to you too!!  Look forward to reading your nice reports this year!

pinocchio 發表於 2023-1-21 02:29
精彩精彩 ... 第一幅粉紅衫係老撾妹 ??

係呀, 粉紅色衫嗰個就係. 老實講, 個樣普普通通, 勝在後生!

waimn 發表於 2023-1-21 11:13
我都喺gogobar遇過好L串既泰女,唔好諗住泰女一定性格好

Agree, 乜嘢人種性格都有好有唔好!

waimn 發表於 2023-1-21 11:21
Hi ching,Bangkok有冇同Differ/Panda差唔多既場可以推介下。。

如果clubbing, 聽講Club K 幾ok, 不過好似話暫停營業時啲先至再開, 唔知真定假!

xman250 發表於 2023-1-21 17:42
en  你应该先给她小费 再告诉她你的想法 这样就好了,我不知道她陪了你玩多久 如果只是一会会根本不用给 ...

同意師兄嘅分析及講法. 逗留時間有限, 真係要盡量去平衡放落舊人身上還是尋找新的對手!

buscando 發表於 2023-1-21 19:01
先握握栢豪師兄手 🤝🤝🤝🤝
形容S妹妹曬細心溫暖戀念旣照片,
同埋互Chat嗰段 ...

Thanks very much for your kind comments!

肯定師兄你都響泰國留低唔少戀愛故事, 有時去玩最重要都係想留返個回憶啫!

starhie 發表於 2023-1-21 20:36

栢豪師兄

如果單兵唔開酒入場, 我記得好似幾百泰珠min pay (inc.一兩支啤酒). 抬就肯定冇, 你可以響個場浮游, 如果睇啱女女分分鐘可以去佢地張台join一齊玩!

il0veav 發表於 2023-1-21 22:13
Hollywood 只啱高手同高消費嘅師兄門!雖然好似好好玩!

其實荷里活係啱新手多啲, 因為囡囡較為主動, 相比下 Panda 師兄們就要主動出擊!

回復 manmannew ##71 的帖子

thx 栢豪師兄
我之前去就係坐柱啲單人位再join女女咁玩
但我最近睇相見啲位冇哂

starhie 發表於 2023-1-23 16:27
回復 manmannew ##71 的帖子

thx 栢豪師兄

聽講Hollywood而家晚晚都好爆, 所有位置都盡量開枱.

單兵真係好難玩, 所以我上次先至約四台師兄一齊落去.  除咗clubbing, 其他活動單兵去都冇問題

manmannew 發表於 2023-1-23 16:32
聽講Hollywood而家晚晚都好爆, 所有位置都盡量開枱.

單兵真係好難玩, 所以我上次先至約四台師兄一齊落去.  除咗clubbing, 其他活動單兵去都冇問題

有咩活動適合單兵去?

恭喜師兄有咁正嘅旅程

師兄,沈沈地喎

回復 manmannew ##56 的帖子

又是的最重要开心

嗰晚我瞓得好好, 仲發夢見到好多年之前我排隊入展覽館, 欣賞清明上河圖..... <<<<< 好搞笑

樓主真有風度,遇到黑面囡囡都仲諗住氹番佢,比我就聲都唔聲走人算,連line都會delete埋添