[賽後報告] 噴水小野貓一線鮑魚磨棍棍 SM性虐待,莞式服務冠軍級

名稱: 噴水小野貓
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B90322-太子-一樓一-噴水小野貓.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

年輕就時本錢,女人係咁,男人亦都一撚樣,有錢唔使,到老咗賓周連頭都起唔到時,就真係浪費青春啦,噴水小野貓 係太子區嘅紅牌囡囡,預約定唔使浪費時間,上到去見噴水小野貓 真人比廣告後生得多,好有少女味道,唔入閘都對唔住自己啦,噴水小野貓 白白淨,瓜子面靚女,成個明星咁,心口仲好有睇頭,加埋條纖腰同美腿,絕對令我塔晒糖,入到房就互摸,噴水小野貓 皮膚好細嫩,滑到線手,大波配上粉紅乳暈細乳頭,輕輕逗下已經有晒反應,主動侍浴,白滑波波漏出黎,伸手去搓兩搓,幫我波推夾推,再做埋水中簫,總算逃出生天,床上dup骨,手勢得好好,估唔到佢咁夠力,穴位都好準,同埋識用陰柔力,全身按鬆,之後推油,剛柔並濟,佢嘅撚雀手勢好鬼正,非常好感覺,不斷吸啜我,由含春袋到啜鳩身,跟住來個龜頭打圈吸啜,頂級環保吹功,三淺三深,吹蕭時仲會用對淫眼電我,好有AV感覺,夠姣夠蕩,噴水小野貓 越含越興奮,我要叫停佢先識得停口,上套埋牙合體,男上抽插,囡囡配合得好好,,一路啜一路吊,吊到佢呱呱淫叫,天然水不停滲出來,超有女朋友嘅感覺,再轉第二招女上狂坐我一輪,噴水小野貓 發威,開晒收陰肌,夾到我細佬幾乎爆,最後怒火推車,後插爽到震,仲揸住對奶壓實屌,瘋狂加速,西水狂流,達到高潮頂點,有咁嘅對手,爆得令舍爽!屌得咁撚過癮,噴水小野貓 梗係會係下次返桌目標啦。
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享~~

囡囡幾正

Reply nikitaQ ##1 Add Thread

Thank you for sharing

There can be only ONE

Reply nikitaQ ##1 Add Thread

Thank you for sharing !

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝分享

多功能特色服務