[曼谷] 曼谷回憶貼 ... ( 長廢文 )

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

某年某月某日突然老闆響房叫咗聲「清大假呀喂」, ok ... 咁就一個月後去曼谷啦 ...

就算老闆唔叫, 一路都plan住會去行個圈, 所以都有響各泰國dating網站同人傾吓, 睇吓有冇目標 ... 有兩個幾好傾同樣靚嘅, 其中一個係做髮型屋, 短髮金毛, 清邁妹聲稱30歲, 睇video call都似嘅, 有意無意夾條波喇出嚟, 都有35C左右... 樣似Ning Patthama嘅, 傾咗幾日, 話可以收鋪出嚟玩.

另一個就27歲, isan妹, 樣純啲, 有啲啲似CGM48嘅kaiwan, 聲稱賣衫, 不過人響PTY, 我都冇諗住去PTY, 不過照傾吓冇壞吖 ....

好喇 ... 過咗一個月卒之到我放假, 嗱嗱聲去Bangkok, 一早約咗髮廊妹夜晚去bar, 食吓宵夜, 冇提下文, 慢火燉吓, 溝吓先好玩 ...

三點幾到, 攞咗房就去買定幾件禮物, 事關另外仲同幾個泰妹勾搭咗, 不過未confirm同埋冇哩兩個咁靚啫 ...

吖 ... 六點幾call佢話忙緊, 一路拖吓拖吓都成八點幾九點都話未得, 冇所謂, 食唔到女就自己去搵嘢食啦, 年紀大唔心急 ... 再周圍蕩吓昅吓女就番酒店咯 .... 第一晚食齋 ...

第二日都諗住周圍行吓, 買吓嘢, 一路都有同幾條女chat吓, 不過個個都話夜晚先嚟得 ...

蕩到下晝兩, 三點, isan賣衫妹突然話嚟Bangkok搵我, 梗係好啦, 佢仲話宜家即刻去搭車, 最多搭夜啲嘅大巴番PTY ... 唔駛, 我留定半張床比你就得啦 ....

搭BTS去Ekkamai大巴站湊女啦 .... 人到咗, 啡毛, 160左右, 35B咁上下, 樣係純嘅靚嘅唔黑, 抱一抱, 唔肥有肉 ... 英文哩 ~~ 有限公司到極, 唔緊要吖, 我啲泰文一樣喎, 問佢餓唔餓, 佢話攰咋啵, 即係要番酒店啦 ... okok, 大巴站有的士吖 ... 就係之前響一位ching啲post度講過嘅的士佬喇, 一上車就睇穿我係香港人, 不停講廣東話, 最衰呀女唔知做乜已經撻著咗, 本來拖住手變成攬住錫面, 最尾騎上大脾大車我, 塊面紅哂好得意 ... 所以我只可以求其答吓的士佬, 連問佢攞contact都唔記得 ... 最last聽到佢好似講 : 「好少人帶女嚟哩間喎...」

入到房呀女完全變咗八爪魚, 門未lock就車埋嚟, 我當然唔客氣上下其手, 抱起入去沖涼, 不過, 一脫就現形, 人係走肥嘅, 不過真係估唔到未到三十就有啲dump,  佢問我係咪好失望 ? 梗話唔係啦, 我話我支槍都唔係又硬又直啦 ( 老咯, 後生用得多又冇保養 ) ... 跟住繼續沖涼, 響浴室都玩咗成粒鐘, 差啲忍唔住響浴室就嚟一劑, 咁當然要安全啦 ... 正常上床做嘢, 半夜再嚟一次, 抱住瞓到自然醒, 落樓食早餐 ...

費事破壞氣氛啦, 我完全冇問幾時要番PTY, 佢唔想留自然會出聲嘅啦, 更加冇提個錢字 ... 總之乜嘢都順其自然啦 ... 真係好似後生溝女果陣咁 ...

食完早餐問佢想去邊, 佢又擰擰頭, 哦 ... 即係又番房啦 ... 我發覺佢好鍾意大車 , lift門未閂已經車埋嚟, 開門都唔收口 ... 入到房自然又係除衫玩水 ... 一路扑吓玩吓瞓吓傾計, 晏晝都冇食, 係去到夜晚兩個肚咕咕聲先拖住手落樓搵嘢食 ...

當晚又係同之前一樣, 電視開咗, 播啲乜唔知呀, 電話都冇睇 ( 後來先知髮廊妹搵過我幾次, 仲怪錯好人以為佢放飛機添, 哩個係後話 )

到第二日晏晝我先好caring咁話唔好搭夜晚大巴番PTY喇, 就叫酒店book limo送佢番去PTY, 卒之isan妹陪咗我兩晚, 唔計大巴站接佢同去食嘢, 最遠都係去到酒店餐廳 ....

咁 ... 駛咗幾多錢呀 ?? 酒店晨早book咗, PTY去BKK大巴錢isan妹自己比咗, extra兩日早餐錢頂多二千銖, 兩餐晚飯千零二千銖, 番PTY limo 3000銖 ... 就係駛咗咁多, 我冇比錢isan妹, 佢都冇問我攞, 全程都係開開心心拍拖去旅行咁  ... 之後就covid冇得出入, 同佢隔一, 兩日都有傾吓, 冇提錢唔錢嘅事, 後尾佢搵到男朋友, 過多半年就嫁人, 我都有士必鋪禮物比佢 ... 前年就話同老公番isan鄉下住咯 ...

講番髮廊妹, 佢兩日call咗我十幾次, 但係我邊得閒理佢吖 ??!!! 卒之到臨走之前 ( 我搭凌晨機 ), 約咗佢去ASIATIQUE飲杯嘢, 送咗禮物比佢, 話佢聽一陣就番香港, 佢好愕然, 其實我一直都估佢係咪諗住跟我番酒店呢 ? 因為佢撈味幾重 .. Anyway, 最後錫咗啖就走lu ... 懶瀟灑諗住好快有得食啦, 點知 ... 咁就幾年咯 ...
很不錯的美好回憶~妹子互動很好
回覆 讚好 不讚 使用道具

舊愛可以細味,新的一年就新的精彩。

咁幾時準備又清假先👍

有foc 係正既

memory always bring memory

美好的回憶师兄陆续有来的,多谢分享

True romance.   You are lucky.

thx for sharing ching! good memories!

C Hing, Time to re-visit Thailand for updated report.

pinocchio 發表於 2023-1-24 04:42
某年某月某日突然老闆響房叫咗聲「清大假呀喂」, ok ... 咁就一個月後去曼谷啦 ...

就算老闆唔叫, 一路都 ...

人生有啲遺憾才精彩。。。

再去各大dating 網站掃吓, 當然係想搵番髮廊妹再續前緣 ( 乜contact 都唔見哂啦 ) .... 但係越掃越得人驚, 整體質數向下直插 ....

呢個玩法比較複雜,適合時間比較多的旅程!

il0veav 發表於 2023-1-26 01:29
呢個玩法比較複雜,適合時間比較多的旅程!

所以我上次燉咗兩個都好好彩

C兄玩溝女feel

ii882000 發表於 2023-1-26 01:46
C兄玩溝女feel

哦 ... 都係為咗學吓外語啫 ...

回復 pinocchio ##1 的帖子

回憶永遠最好的

回復 pinocchio ##1 的帖子

師兄有邊個泰國dating綱站可以介紹下呀?🙏🏻🙏🏻🙏🏻

師兄有邊個泰國dating綱站可以介紹下呀?X2