[曼谷] Maria 初去感受

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

好多人话 maria 系泰浴天花板,寻日去一睇女有三十几四十条。老实讲我一个都拣吾落手。条条女好似按高度收费甘。165以上就 L牌8000珠,最贵吾知咩 xllll牌16000珠。虽然收得贵,但真系食吾落,一睇十条女肯定有六条假波。四条整容胶人。睇落身材系好模特,但这些女我就完全无 feel了。全部粉底一尺厚,一个字重口味。基本上没有一条天然女。
名過於實。
唔係可以“即尺”吹和“即尺”毒龍的咪,嗰位玩友已”空白“(high咗)三次了,第3次係即尺腳趾啊...
感谢排雷
認同ching睇法 , 個樓底仲要整到好矮

係唔係真係有“即尺”,定保係其他寫手老作?
我疫情前去過,揀左個中下價嘅好嘢,英文好好,真波真樣,令我非常回味。
叫雞真係睇運氣。
可能疫情幾年,不過相信Maria嘅女仍然是泰浴最高班嘅。
收費值唔值得就見仁見智。
Maria就係貴
除左Maria , 有無邊間推薦? Bella ?
口味各有所愛
咁即係去咗, 感受咗, 但冇幫襯?
现在都这个价位了?比疫情前贵了一倍

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 20:14