[曼谷] 重遊曼谷 - Part 1.2 – 蛇美mark女 & Blackpink Concert Tour

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Day 3 (7 Jan):

早上起身,已經係第3日,雖然個心仲回味緊尋晚條大陸妹,但我細佬已經對我開始投訴 – 下面就黎谷爆嘞,今晚一定要開齋!! 我唔食飯,細佬都要食飯!!

夜晚既事留番夜晚做,日間總要做 “正經” 事去調節一下,before行街,先去咗船麵一條街食lunch – 我食果間相對冇咁多人唔駛排隊,boat noodle叫做算唔錯,但始終感覺以辣湯掩飾豬肉的質素,炸魚皮及牛肉更有少少失望。

IMG_20230107_122710.jpg IMG_20230107_124007.jpg IMG_20230107_125413.jpg IMG_20230107_132047.jpg IMG_20230107_134135.jpg

食飽走路,從Victory Monument一直行去BACC (Bangkok Art & Cultural Centre - 係BTS National Stadium隔離)。上次黎曼谷都有去,係入面行一兩個鐘,總會令我心情放鬆及冷靜。

IMG_20230107_145918.jpg IMG_20230107_162227.jpg IMG_20230107_162958.jpg IMG_20230107_162208.jpg

當然除咗欣賞藝術,小弟梗係唔放過望囡機會,有好多後生嫩口文青女來這裡打咭。

IMG_20230107_171410_1.jpg IMG_20230107_171548.jpg IMG_20230107_171708.jpg

行完這些文化地方,過對面MBK Centre找個地方飲杯野休息一下,糊里糊塗入咗女僕餐廳 – 其實小弟對呢D cosplay一向冇乜興趣 – 係香港更加冇幫襯過,所以條靚妹侍應點餐時同我UP一大輪野我冇乜心機聽 (仲要係泰文我唔識),拿拿臨用手指篤比佢睇唔該杯咖啡快D黎,眼瞓死了 (況且果度唔比影D侍應)。但坐我對面有條囡帶住rabbit ear-head我覺得好高質素 (張相影得佢冇咁靚及以為係妖): 健康膚色、結實肌肉、後生女肉地、深輪廓,睇燃到我唔想走……條女其實去睇Blackpink concert,之前過黎hea吓。

IMG_20230107_152926.jpg IMG_20230107_153801.jpg IMG_20230107_153819.jpg

晚飯過後,8點半已到蛇美。星期六當然人山人海,囡囡眾多令人眼亂。這次集中精神之餘亦週圍巡,根據 柏豪師兄 講既蛇尾圖小心翼翼……若以顏值論,red zone有條女幾似 ”韓國最美小三” 韓韶禧  (當時裝束黑色長曲髮+濃妝+黑色one-piece - 唔係我話既,我偷聽到身旁幾個香港CHING都咁講),但我見佢都唔係好望D客,有仔埋去傾偈問價時都係串串貢,小弟心裡已舉起100個中指 ;而大門旁邊果幾條CHING成日講既囡囡 – 即係略略望覺得okay但望真D唔係太老就係超勁人造人樣,小弟見到D態度都係麻麻……

突然,有條囡入黎,guess around 165 cm, 著住件灰色one-piece, 但前面超勁deep V中門大開,對波柔軟得黎好挺,肯定堅波,估33C,年紀20歲鬆D (後來同我講24),健康小麥膚色好似d Hawaiian Asian,無論樣貌及身材即刻令我諗起千禧年有條American swimsuit model 叫Jarah Mariano (附圖作參考),嘩,啱我胃口!! To play safe, 我遠望佢同一兩個客講野反應先,咦,開朗健談型,唔串,爽,即刻埋去say hi問價,開我3000 ST,正路 – 但小弟其中一樣野一定要問咗先去馬 “…can kiss your pussy?...”, 都話okay,即走!!

Jarah Mariano.jpg

我地一路由蛇美行番Aira Hotel, 7-8分鐘左右,其間都係東又講D西又講D,話自己來自東北鄉下地方 (佢UP咗個名我當然唔識亦唔會記得),但佢英文好好,唔講以為外國讀完書返黎泰國果隻 (估之前有鬼佬包佢)。

返到房,除衫,冇紋身,肉地結實彈手,皮膚滑度B+,楂落去堅波,下面1線鮑+冇肚紋,硬件對辦 – 冇共浴,各自各沖,上到床後look黎look去一輪就入正題,開波就一定叫佢瞓低等我錫均佢全身先 (點foreplay從略),奶閪時,下面唔係水喉型,小濕 – 細佬開始硬,即刻上套,跟住條女話 “…oh, I forget to bring KY…”, 心諗,Good!! 唔理佢就男上女下屌咗一陣,我都久唔久鏈吓佢D肉又摸吓副骨架,hmmmm, 唔算太重,然後叫佢雙手翹住我條頸,我手掌就托實佢pat pat落床企係度屌,力度時輕時重,一大力時頂盡去來回幾吓啪啪聲 ,聽到我都好燃high……冇耐就忍唔住派彩完事。

條女沖涼換衫時同我講話用慣KY突然冇落所以我屌得佢少少痛,但係有禮貌及笑笑口唔係閪面,所以雖然冇GF feel同埋略微standard但至少冇勁機械式及亂咁叫床,整體尚算滿意。

佢走後,我先為意自己唔記得加佢LINE,之後落蛇美幾次都無再見過佢。
P.S.: 抱歉,小弟都冇偷影到條囡,只有佢著過既拖鞋……

Day 4 (8 Jan):

這天相對簡單,我只想盡量focus所有energy落Blackpink concert (因為係企位)。

中午醫肚,去好多4台師兄介紹既 榮泰米湯粉 - D粉真係好煙韌,D豬肉好香,好好味呀,小弟第1次黎咋……

IMG_20230108_123028.jpg IMG_20230108_123848.jpg

食飽下午去咗Phunee Massage按腳 (近Phrom Phong BTS),兩小時500 baht,環境好,師傅用力都啱feel,最後比咗200 baht tips,同埋再黎多1次……

IMG_20230108_154846.jpg IMG_20230108_154918.jpg IMG_20230108_143018.jpg IMG_20230108_143101.jpg

夜晚全力聽concert,企到腳痛,但氣氛真係一流,仲要只係5600 baht,值得。入場前,其實D靚妹都正架……

IMG_20230108_174113.jpg IMG_20230108_174055.jpg IMG_20230108_194338.jpg IMG_20230108_194952.jpg

下回預告: 翻版陳瀅/約戰Dew Dew/FIW之初體驗 & Thay Ekkamai!!

期待翻版陳瀅報告
回覆 讚好 不讚 使用道具

師兄繼續加油update 睇囡之餘 題外話 酒店好住嗎? 我相信有唔少師兄都對酒店住宿情況有興趣 (或者得我自己有興趣???)

正蛇尾食到好嘢

琴日係蛇美 睇到好多韓仔被拒絕 有d攞部機打2000

我都覺得船麵一條街既用料差咗,味精落重咗好多,勝在夠平😅

謝report. 想問其實係點買泰國既concert 飛? 有諗過想買 但係唔係一樣要食炒?

去船麵街食,不如去榮泰食好過。

回復 davidmills ##1 的帖子

期待下篇報告

憤怒鳥!!!! 發表於 2023-1-25 09:08
我都覺得船麵一條街既用料差咗,味精落重咗好多,勝在夠平😅

對,勝在夠平,不過榮泰貴少少都好平, 所以我試過一次一條街就算了……

1314.ww 發表於 2023-1-25 12:45
去船麵街食,不如去榮泰食好過。

絶對同意,小弟第一次去船麵街當係經驗,今次食完榮泰後唔會考慮前者了,榮泰真係成日食都唔會厭……

okhaha 發表於 2023-1-25 10:38
謝report. 想問其實係點買泰國既concert 飛? 有諗過想買 但係唔係一樣要食炒?

我其實之前冇諗住睇,但飛前部手機d pop-up message話Bangkok站仲有少量門票係幾個門票部有飛賣,所以星期五才去試吓買唔買到……

買飛時係實名制,入場時要對ID, 所似我估冇得炒? 我個後排B standing企位都只係5600 baht (1300 hkd)

你就好 我都想睇blackpink

wongcwaw 發表於 2023-1-25 00:12
師兄繼續加油update  睇囡之餘 題外話 酒店好住嗎? 我相信有唔少師兄都對酒店住宿情況有興趣 (或者得我自己有興趣???)

我覺得Aira Hotel好住,只說房間:

- 我book Deluxe (29 sq m), room雖然唔大,但設計好實用,空間感算大
- 酒店雖然新,但完全冇裝修味
- 浴室冇bathtub係stand shower又有rain forest啱我,同埋個位雖然唔算好大但夠兩個人沖涼
- 張床硬度適中,唔會太軟,屌時發唔到力
- 隔音還算okay, 未係完美,只係聽到出面少少聲 (你都知果條街深夜都幾熱鬧啦)

^ 我見最低band Superior room d圖似no/假window
^ 早餐好差,可以唔駛試,會去對面間酒店食 (1間印度餐廳 - 果間野夜晚會轉酒吧feel)

希望以上info幫到你

可惜師兄沒到jarah抄牌, 加油等著下一個分享

其實有好多泰妹你讚佢兩句氹多兩嘢就差唔多會做你半日model任影 .... 最緊要係睇中就大膽開口問, 雞同鴨講指手劃腳就ok, 何況, 哩個唔得仲有下個 ...

謝謝師兄報告,恭喜找到好妹子

如果鍾意榮泰米湯粉, 可以用 “Line” order delivery to hotel.  上次我order, delivery fee only 32 thb.  不過你要有碗碟,因為Delivery多數都係用膠袋來裝食物

Bangkok Art & Cultural Centre 有一間叫做PARADAi - Crafted Chocolate & Cafe, 可以試吓