[芭提雅] 重回芭記休養之旅CH 4——無所謂 反正難過就敷衍走一回

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

近幾次來WS,基本上都沒有找到女子帶走,主要是因為這邊的女子大多清晨就走人,和我Morning Q的需求有出入,所以基本上我都係黎WS坐一坐,探下舊知新雨。

第一站係Bless,疫情後回PTY以來,就剛好在這邊帶走過兩個女子雙飛,其他Agogo都沒帶過人走。

我會到這間Agogo的原因不是因為囡特別多或特別靚,而係佢特別無客,如果搵唔啱女子,咁我最多就一杯Softdrink,但如果啱嘅話,女子可以坐好耐同埋唔會Chur LD。

今次我入到Bless,枱上既囡無一個啱,咁就叫左門口既PR妹妹黎坐,請一杯LD抽下水。

PR妹妹自稱23歲,唔知邊度人(女子有講,但泰國咁多個府我邊識咁多),長黑髮,無咩波地但勝在樣唔錯,不過因為無咩手感,我就睇住佢杯LD差唔多飲完就埋單走人。

第二站係Tantra,佢响Palace隔離,細細間。

我都講過下我唔太鐘意去兩間P字頭紅場,太Chur又無咩招呼,有囡坐枱都好,分分鐘坐多五分鐘見你唔帶佢ST就自己走左去。

Tantra唔係我自己主動入去既,又係比門口PR妹妹拉住。哩個PR妹妹我見佢好幾次架勒,佢都認得我。其實我又係幾鐘意哩個PR妹妹,但可惜佢背脊好大個紋身,我有少少抗拒。

紋身PR妹妹又帶我入去坐,我順便望下d囡,比Bless好少少,但都係唔得,咁我坐低既時候就順手拖埋紋身PR妹妹坐低同請LD。

紋身PR妹妹見我終於肯請LD比佢,好開心,仲摵左我一下。紋身PR妹妹年芳25,金色長髮,大背紋身,身材有吸手C,唔錯。

因為都見過佢好幾次,雖然之前無坐枱,但都算幾熟悉,所以我地好快就又攬又錫,紋身PR女子仲怪我咁耐先請佢LD,我都唔知點解釋好,唯有車埋去封住佢個嘴啦…

因為比較熟,同埋紋身PR妹妹有d揸手,所以請左兩杯LD先走。

之後我諗唔到想去邊間,準備去LK巡一巡,行到接近街頭,我見到一間IVY GO Club應該係新開既,不過其實都係Agogo。

我見佢新開就又去湊下熱鬧。

入到裡面,個場都大,有d似另一間新場XS agogo咁上下大,不過d囡我又係唔係好睇得中。

哩個時候,有個女子主動坐埋黎——唔係行過黎問我可唔可以坐低,係直接坐低,叫我買LD。

我認得佢,佢係之前門口既PR,之前經過佢想拉我入去,不過我果時無留意到係間新既Agogo,所以就無入去。

我頭先入黎既時候明明見到佢坐响兩個客中間,我望一望,佢兩個客都未走,無啦啦佢做咩會過黎呢?

PR女子過黎第一句就問我罪——問我做咩剛才佢叫我入黎就唔入,最終自己入黎。我就反問返PR女子做咩坐坐下個客,個客仲未走就過黎。女子就直接答我果兩個客好差,淨係請佢一杯LD就唔請,所以飲完LD就走過黎我度…

我心諗,哩條囡都幾得意,不過我應該hold佢唔住,所以就同佢講我唔會請LD ,叫佢走。點知女子賴死,叫我請佢飲一杯,佢話今日得剛剛果一杯LD,無生意。

咁我見佢講到咁,佢性格又幾得意,一杯就一杯。

然後LD黎到,女子就話認得我成日行黎行去,我就同佢我今年先第一次黎WS,女子就好堅持話佢一定見過我好多次…其實望下望下我都覺得有少少印象,不過唔記得响邊度見過佢,或者女子之前响其他Agogo度做PR?

之後就同PR女子吹水,女子竟然識講少少廣東話,仲識問我香港住邊,我講Kowloon City佢仲識用廣東話講「九龍城」…老江湖中既老江湖…

之後PR女子叫我一齊落Panda,我幫佢pay BF,佢帶我去Panda飲佢既存酒,唔洗我比酒錢。

我係覺得佢好玩啫,但係唔會帶佢過夜架嘛,就梗係Say no啦,PR女子就問我係咪唔鐘意佢,我答佢唔係,PR女子大大聲同我講「go hop 」,然後再問我係咪鐘意大波所以唔鐘意佢(佢應該係B cup) ,我繼續笑住話唔係,PR女子就又繼續大聲話我「go hop」又叫我BF佢,話我帶佢去Panda 佢請我飲酒,而我可以自己去搵囡,唔洗陪佢玩…哩個女子真係好得意,好耐無遇過咁率直既女子,不過我都係無答應佢。

之後PR女子話如果唔Pay BF,可唔可以再請佢多一杯LD,我即刻大大聲還擊返佢「go hop」,PR女子即刻笑住雙手掩面,估唔到我會咁樣還擊,到最後我都係請左佢一杯就走了,希望佢無同其他客唱我孤寒度啦…

之後離開WS 去LK。

我沒有入Agogo,不過在經過一間Bar時剛好睇到一個女子個樣幾後生,仲似似地鈴木杏(頭文字D女主角),咁我就入去坐一坐,又係LD先。

鈴木杏自稱19歲,唔識英文,我就用Google 翻譯同佢溝通。鈴木杏話佢今日第一日開工,我覺得佢都還可以,就問下佢會唔會出場,佢就話Ok,不過要比錢佢。

吓,唔通佢以為我會食免費餐?我直接問佢幾錢,佢話12點前BF 1200珠,12點後500珠,LT 3000珠。

雖然鈴木杏後生,但佢下盤比較多肉(即係較肥),咁我都係離一離開先,真係搵唔到先返黎,不過鈴木杏好似好等錢洗,叫我留Line比佢,佢12點提我過黎,仲話會等我。(因為我同佢講12點返黎)

之後我就返去Soi 6,睇下有冇運行。

不得不說,將近12點,Soi 6仲係有唔少囡,可見BF漲價之後,d囡係留得夜左,哩個唔係一件壞事,可見凡事都有利有弊,否則往日8點打後d囡既可食用度就急劇下降。

我經過兩間bar,遭遇都係一樣,就唔分開兩次寫了,就係帶左女子入去之後女子幫我點完野飲就走了,我留女子坐低,女子直接同我講佢坐低要買LD。

一般黎講,我明示女子同我入bar之後,就算未買LD,女子都會過黎傾兩句先,哩兩個女子都係開宗明義咁講話坐低就要買LD我都係第一次見。

後來我就知道點解了,就係兩個女子都自稱18歲,唔出場唔上房,所以佢地淨係賺LD錢,唔似其他女子哄得到客STLT都係一筆可觀既收入,所以佢地一坐低就要LD。

最終都係只能係抽一抽水就走,不過其中一間bar遇到一件幾好好笑既事,有兩個阿三哥過黎,然後全間Bar無囡過黎招呼佢,搞到經理過黎,然後阿三哥又想我坐緊枱條囡去陪佢,個經理都好脾氣咁解釋返比佢聽,條囡坐緊客(即係我),我响一邊摸住條囡一邊聽阿三哥投訴話睇中既囡都叫唔到黎坐枱(因為大部分女都有客),咖哩佬既on 9原來真係唔係扮架喎,佢憑咩覺得佢地一坐底要d坐緊客既囡都要去招呼佢呢?

雖然我被拒絕上房兩次寫到雲淡風清咁,其實我都係飽受折磨了,我在Soi 6就未試過這麼晦氣,問親都話唔出場。

之後又落返Tree Town,經過ML bar,見到之前請過LD既女子,不過上次無帶走,咁我就入去Bar度坐坐,順便諗住今晚BF佢。

循例先LD,然後我地也不用破冰,先篤返場枱波先。篤完之後我問女子LT,女子答我今天只可以ST…此女子之前係可以LT的,上次佢報比我係LT 5000珠,但唔知咩事總之無LT,咁我都無癮,直接埋單走人。

最後Soi 6被拒2次,Tree Town被拒1次,我被拒絕得怕了,就直接回LK找鈴木杏了。

當時已經過了1點,我看了一下Line ,鈴木杏原來凖時12:00就發了個Line貼圖給我,我也是剛剛才留意到。

鈴木杏見到我返黎接佢,十分驚喜,佢旁邊既同事亦向我豎起大姆指。

既然直接帶走鈴木杏,我就不進入Bar了,直接給了BF就算,不過可能因為過了1點的原因,BF才350珠。

鈴木杏換衫出黎,著一條白色高叉長裙加高踭鞋,其實我覺得非常不符合佢既年紀…鈴木杏先19歲,著返d短裙仔、熱褲先啱架嘛…同埋佢明顯著唔慣高踭鞋,行路行到跛下跛下咁,我唯有Call Bolt返酒店。

返到酒店附近,鈴木杏話想食野,就响附近夜市小食攤下車,結果買完野食行返酒店果段路佢就行得勁辛苦,睇黎佢都應該係新返工,著唔慣高踭鞋。

終於到左酒店,我見佢入到房就左望右望,又打開門「裝」下周圍,我就問佢想搵咩,佢竟然答我想搵Room no.,我第一個反應係唔通佢想捉我黃腳雞?

不過諗諗下,應該都唔會既,pay Bar出黎既我都唔太驚,如果海灘路d FL我就驚d。

之後鈴木杏食野,我先去沖涼,沖完出黎佢話d野唔好食,然後就換佢去沖涼。

佢沖涼期間我就攞左個我响屋企放左3年既公仔出黎,諗住送比佢。

本身哩個公仔係我响3年前既聖誕Party抽返黎既禮物,我係諗住帶去老撾送比果邊既幼幼做破冰,點知老撾去唔到,我當然費事帶走,就送比鈴木杏算了。

不過一個19歲既少女,仲要啱啱出黎做無耐,對公仔既抵抗力都好差,佢真係勁開心,完全唔相信我會送禮物比佢。

之後就當然又係做愛做的事,鈴木杏係勁濕勁多水,我施展混身解數終於完成第一Q,之後就攬住瞓瞓醒就再黎個Morning Q。

鈴木杏知我當日就走,問我洗唔洗陪我到下午,我就同佢講我準備Check out了,就同鈴木杏一齊去食早餐。

結果鈴木杏出左酒店行幾步就見到海,就好興奮咁叫我幫佢以大海做背景去影相,睇黎真係似剛剛到PTY添。
InCollage_20230126_022428442.jpg InCollage_20230126_022515420.jpg

幫佢影左幾張相,就同佢食M記早餐,之後就Call Bolt比佢返酒吧。

估唔到返到PTY休養竟然令我飽經挫折,連女子,都係揀個第四選擇,睇黎我真係愈黎廢了…
哈哈,都算係苦盡甘來,我覺得呢條女幾cute啊.  你都算10分好運
回覆 讚好 不讚 使用道具

鈴木杏波形幾好喎 ... 19歲真係好吸引 ... 想當年都同個19歲港女玩過一個月......今時今日 ?? 555....馬上風都似 ...

師兄果然有備而去 連公仔都帶埋……

師兄啖女有一手譚女👍🏻

有時期望無咁高, 反而會有驚喜!

Tree town 應該遲早可取代soi 6,如果soi 6 價錢咁高

回復 sevevball ##10 的帖子

多謝師兄分享,下次要去一去Bliss 感受一下

鈴木杏波有些身材小肉应该抱着睡好好抱吧。多谢师兄报告 会继续follow 师兄的报告

苦盡甘來,好彩最終都食到好嘢!

C Hing 一日請10幾杯LD

呢家泰國已無著數好搵了,遊客太多,資訊發達,啲靚妹都精咗...

最尾都有個鈴木杏丫

pinocchio 發表於 2023-1-26 03:10
鈴木杏波形幾好喎 ... 19歲真係好吸引 ... 想當年都同個19歲港女玩過一個月......今時今日 ?? 555....馬上風都似 ...

其實佢仲有2個月先到19,臨走佢show ID p比我睇,2004年3月😅

brotheron 發表於 2023-1-26 03:54
師兄果然有備而去 連公仔都帶埋……

本來老撾用,費事帶返走

Smj_djj 發表於 2023-1-26 06:23
師兄啖女有一手譚女👍🏻

我唔識架,都係跟其他師兄學野

lyc118 發表於 2023-1-26 09:11
有時期望無咁高, 反而會有驚喜!

啱啊,不過其實此女子都唔算有咩驚喜

sevevball 發表於 2023-1-26 09:35
Tree town 應該遲早可取代soi 6,如果soi 6 價錢咁高

tree town LT價我見之前已經係4000, 不過BF就平d

sevevball 發表於 2023-1-26 09:38
回復 sevevball ##10 的帖子

多謝師兄分享,下次要去一去Bliss 感受一下

好多機會慢慢感受,次次去都係唔超過10枱客