[求一夜情] 誠徵40+路熟女SP

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

本人風趣, 誠徵40+路熟女, PM 傾
約過林鄭未?
深水埗大把,慢慢洗樓,睇啱就入
回復 wolveriner ##1 的帖子
2 p- |" W, l' h9 U" X( ]( c5 g1 N* @% F
/ v- O& H+ s: s  H% y

登錄/註冊後可看大圖
% d# N& k; a; Q/ E! {+ q) |$ m7 @

6 ]" }% J; O2 ~補充內容 (2023-1-30 15:47):8 @# N0 W" G2 o6 Q/ g# J! J/ a
she pay for you
我都後鍾意幼幼
回復 bisexual ##5 的帖子
/ J1 h6 m0 C- A6 }1 H: r" N6 s4 m6 L3 H; a  Q4 g
但熟女比較知情識趣
呢啲咪係成日想食免費餐嘅人囉!
點解你會覺得熟女會俾你免費食
回復 fwing120 ##8 的帖子, v9 l+ t' T1 C4 {  o5 x+ k" P3 _
# @2 K, U6 v9 c# R. n( U# G
因為佢好風趣
諗唔明一位女士點會無啦啦比你上
華倫天奴 發表於 2023-2-2 19:40
$ E; B- {# o# G回復 fwing120 ##8 的帖子
" l0 l- J% U- A2 _- _, u
( D. H9 z4 j5 ~* z因為佢好風趣

+ r0 j1 ~3 @+ h9 g; S說出重點!🤣
華倫天奴 發表於 2023-1-31 14:01 $ K: Y$ T4 }5 P# X& C
回復 bisexual ##5 的帖子; V2 J9 c& `$ u- c) T

9 u& ]( q! [- @: [7 L3 l但熟女比較知情識趣
9 S+ Q7 ?0 C2 i1 G% t6 }5 |  }8 o2 A
一旦解鎖 玩得重放 % S3 m! y( v- l% r
熟女有佢嘅味道🍆💦
回復 hotel1234 ##12 的帖子
1 E, |! k% Q0 ?3 n9 v9 \4 N* G+ F4 g3 d. k/ s: R2 s
師兄你識D野
無用的主題

- V6 j0 p" M) T+ _( o$ \9 }                               
登錄/註冊後可看大圖
去北河街街市花下時間
唔知佢係咪做過雞,好多年前係大陸同條二奶街市買香腸白菜煲湯… 我見有個賣菜婆白淨大波,行埋去想撩佢,背隻有對軟林林既野壓埋黎,原來樓上個大媽,望住我淫笑… 咁重唔拉佢走,去邊? 佢話上佢屋企,佢件佬出差…… 屌完問我攞兩百蚊。 返到窩,二奶香腸白菜湯已煲好開飯,問我去左邊,哦,樓上個 c9 問我唔識唔識整漏水… 二奶話,佢隻西漏水啫,係咪 ?含住條香腸話我隻西同屎眼都漏水呀…… 咁嚴重 ?洗唔洗整左先食飯 ?
喺叫雞廣告網站,徵求SP,真係笑燃死人
有無女應下佢呀。。。
seafoodfans 發表於 2023-2-10 00:25
7 i% ~, G9 V7 _+ v$ o唔知佢係咪做過雞,好多年前係大陸同條二奶街市買香腸白菜煲湯… 我見有個賣菜婆白淨大波,行埋去想撩佢, ...
& r/ [# S4 L1 d9 o# s
Did you end up having to service your mistress before dinner that time? I am a bit confused about the story you told. Did you take the 樓上個大媽 or the 賣菜婆 upstairs for a quick workout?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 11:54