[芭提雅] 重回芭記休養之旅CH 5——但願絕望和無奈遠走高飛

supnew 發表於 2023-1-27 21:54
thanks for sharing, 要D時間睇長報告

多謝師兄支持,慢慢睇,辛苦了
回覆 讚好 不讚 使用道具

asako 發表於 2023-1-27 23:14
師兄,我疫情前都專登去芭堤雅,都係因為想係soi 6試下平野尋寶,順便玩下LB (soi 6 街中間/尾有間都唔錯,但唔記得間bar既名)。原來諗住3/4月再去,但睇你編文,心都涼埋 ...

LB我無探究過,唔知有冇變,師兄都可以照去睇睇既

sathai 發表於 2023-1-28 00:03
其實現在去Soi 6同GoGo Bar玩唔過,未見官先打80

大家小心黑店浮出水面越來越多

如果hea時間又有囡陪下既其實都Ok,搵囡出場的確係無以前咁好

講真,我都係覺得日按最抵最好,但可惜PTY無😢我好耐都無去過Bangkok,睇下2月會唔會响BKK食個尾糊啦😂

yaukio 發表於 2023-1-28 05:08
多謝解答🙏🏾 簡唔啱可以就咁走?

可以,但好好既話你睇唔啱走可能會比說話你聽😂

buscando 發表於 2023-1-28 06:01
多謝師兄後記第五段 Soi6 金魚
提防要點 ,疫前我本身都鍾意
遊走Soi6 , 貪佢午飯之後就可以

Soi BK & LK 都係我近期重點,3晚LT得一晚係Soi 6,淨低兩晚都係哩哩頭搵既…

可惜跟唔到師兄搵食,師兄隱世高手👍

玲木杏令女

190250 發表於 2023-1-28 06:47
可以,但好好既話你睇唔啱走可能會比說話你聽😂

Haha ok 即係要帶厚d面皮去🤣

190250 發表於 2023-1-28 05:46
如果hea時間又有囡陪下既其實都Ok,搵囡出場的確係無以前咁好

講真,我都係覺得日按最抵最好,但可惜PTY ...

https://141hongkong.com/forum.ph ... ;page=1#pid91521676

190250 發表於 2023-1-27 00:59
送走左鈴木杏,返酒店休息一下,然後就book 車準備今晚返香港。

一如之前的凌晨機,所以又係夜晚10點半的 ...

Ching講得好詳細,睇完晒5編後,除左soi 6外知多左兩個beer bar既好地方👍

黎緊二月尾我會單兵去PTY,但因為新手,有d縮寫字眼睇唔明,請問BF除咗bar fare/fee外,係咪仲有另一個意思?見你問小姐可唔可以BF,呢個又係咩意思?

buscando 發表於 2023-1-28 06:01
多謝師兄後記第五段 Soi6 金魚
提防要點 ,疫前我本身都鍾意
遊走Soi6 , 貪佢午飯之後就可以

請問ching講既buakhao, 位置係近邊度?我google search buakhao係一條好長既大街

soi6變左咁多

濾鏡好重呢😂

yaukio 發表於 2023-1-29 02:31
Haha ok 即係要帶厚d面皮去🤣

係,其實厚面皮响WS 同 beer bar都適用,面皮太薄好容易請多好多LD

bangkok 發表於 2023-1-29 17:32
https://141hongkong.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2782401&page=1#pid91521676

請問版大Play Time價位係多少左右,我見佢地網站無價錢🥲

大丈夫 發表於 2023-1-31 10:35
Ching講得好詳細,睇完晒5編後,除左soi 6外知多左兩個beer bar既好地方👍

黎緊二月尾我會單兵去 ...

我問佢可唔可以BF即係問佢可唔可以出場啫,無咩其他意思

係啊,唔洗十年就翻左幾翻了

190250 發表於 2023-1-31 22:34
我問佢可唔可以BF即係問佢可唔可以出場啫,無咩其他意思

BF for what?

bar fine

名義上條囡黎返工,你要帶走佢,咁佢早收工係要罰錢,你比BF即係幫佢比罰款然後帶佢走,哩部分係Bar錢,條囡既ST/LT係另外比

190250 發表於 2023-1-31 23:01
bar fine

名義上條囡黎返工,你要帶走佢,咁佢早收工係要罰錢,你比BF即係幫佢比罰款然後帶佢走,哩部分係Bar錢,條囡既ST/LT係另外比

明白了,多謝ching解答,下次去可以知道點問囡囡了

二千幾起,確實價錢真係唔記得左,
因為佢價位太多,企缸一個價,浴缸又一個價,
雙飛又一個價…分鐘…等