[新兵問路] 打算二月中單兵出發曼谷

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

各位ching , 細佬第一次去泰國。打算去曼谷預算$15000連機票酒店完成個trip。去6日5夜,可以短d。機票應該用Asian miles換,補$1000稅。酒店預算$500內一晚,姐係大概有$10000~做娛樂洗費

1.酒店有咩推介?我見有師兄推介volve。真心靚,但接近$1000一晚。
2.我爬咗20頁文左右。我諗我大概方向係蛇美同Maria/caviar ,有咩要注意?
3.Maria一次圍起接近$3000,用咗我預算30%,係咪應該放棄去maria?
4.有朋友話我可以落清吧,媾下d一個人既遊客,可以識到d國內女仔玩一夜情,有冇ching有呢方面嘅經驗分享下?
5.或者有冇經驗豐富既ching可以話比我知,我應該點去玩?🙏🏻

感激各位ching教路,不喜勿插
5日budget 1萬已經好足夠,第一次去可以去日按睇下女先,睇下自己既標準接唔接受到,可以既話咪係果到搞掂,唔得先去其他地方睇下,加上日按5-6點開始多女,唔會撞其他場地既時間。睇得咁上下唔岩既差唔多8點咪去蛇美,岩岩開門入去hea半個鐘到1個鐘揀下女,都唔岩既可以去gogobar行下,9點鐘10點時間岩岩好。

如果咁多都揀唔到就番酒店訓下,第日先去Maria / Cavier。
回復 ho940505 ##1 的帖子

師兄我3月再戰曼谷,BOOK左間五六百左右又近BTS的

隆齊格蘭德中心點酒店 (政府衞生認證)(Grande Centre Point Hotel Ploenchit (SHA Plus+))

有浴缸,叫女女返去一齊浸下摸下應該幾正,不過唔知個浴缸有幾大

你得$15000筆直就揀$200-300一晚嘅酒店啦, 反正係玩泰浴日按為主帶女返房嘅機會都唔大, 麻甩佬一名, 慳埋都夠去2次日按啦! 如果你諗住晚晚去蛇美的話, 不如索性住樓上果間酒店, 200零蚊一晚, 又可以慳埋開房錢。

仲有, 去到泰國唔駛食咩!? 定係你打算餐餐食foodcourt? 點都要預$2000食飯掛?

如果你住平酒店, 加埋食飯車錢, 大約都仲有$10000可以用黎玩。

你真係想去Maria嘅, 咪豪$3000一次囉, 剩返$7000, 即係大約30000銖, 用黎日按蛇美平均3000銖一次剛好夠玩十次, 6日5夜啱啱好加埋11次!
機票用 Asia miles 玩去泰國勁唔抵 wo

睇下會唔會帶女返酒店啦 如果唔會 酒店就唔使住咁靚

第一次去泰國 除咗夜遊 可能都要去下啲景點嗰啲掛?

3年前我去親BANGKOK都成日去Maria,唔知價錢有冇變,但3000港紙係玩到PRM牌嘅,真係Model質素,睇師兄雞運,我當年8-9K泰紙都食到心頭好(但都食過13500泰紙嘅PRM級,真係正),豐儉由人,最緊要你自己去睇下先,去到你都可能覺3000真係好抵吊,喺香港,你加多嗰0冇門路嘅話都食唔到咁嘅質素
budget 夠曬有餘

我都想旅行,可惜無假
Maria最低5000起板,PRM13500,PRM可能會有“即尺”3味(碌嘢、毒龍、腳趾)服務...

補充內容 (2023-1-28 20:39):
Maria應不可能有“即尺”,PRM以嗰條女的出身、學歷來分,不一定最靚、服務最好。90分鐘只能1Q
酒店我會揀NANA 站附近 D酒店!
有幾間近內街唔太嘈!一月去$550一晚到
行去蛇美10分鐘路程!

Maria 去睇下就得, 囡囡價錢太貴, 去其他泰浴日按店好過
$10000 可以射十次
ho940505 發表於 2023-1-28 06:24
各位ching , 細佬第一次去泰國。打算去曼谷預算$15000連機票酒店完成個trip。去6日5夜,可以短d。機票應該 ...

除稅一千蚊, 仲有萬四港紙即係約五萬八匹, 豪一晚去Maria, 去一日日按, 一晚日k, 一晚高高吧, 一晚蛇美, 夠精彩掛!咁就用咗約三萬匹, 但返嚟寫返五個報告, 冇人知你係新手, 人人都當咗你高手

剩低二萬八匹, 去泰浴同日按果兩日住啲千零匹嘅就得啦, 咁仲有約二萬五匹, 日k/高高吧/蛇美果三日因為帶女返酒店, 住好啲啲, 二千零匹一晚嘅啦, 咁仲有萬八匹, 夠五日嘅三餐, 去吓景點同交通費, 仲可能有剩錢買返啲手信㖭

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 23:53